Bezorgadres selecteren
Heb je er een te koop?

Orcon F Kartusche 310 ml

5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

  • Plakt veilig ook bij vorst: vanaf – 10 °C verwerken garandeert een stevige en duurzame elastische grip binnen en buiten Zorgt voor veilige aansluitingen: dringt diep in de ondergrond in, blijft rekbaar testwinnaar bij Stiftung Warentest in 4/2012 Standaardafmetingen voor luchtdichte aansluitingen volgens DIN 4108-7, SIA 180 en OENORM B 8110-2 Kan tot -20 °C worden bewaard. Materiaal bevriest niet in de cartridge Beste waarden in de test op schadelijke stoffen, test volgens AgBB / ISO 16000 door

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Allround-aansluitlijm voor binnen en buiten productie van luchtdichte aansluitingen van stoom- en luchtdichtingsbanen van alle soorten. Hiertoe behoren alle pro clima stoom- en luchtdichtingsbanen (bijv. B. pro clima INTELLO, DB+, INTENA, DASATOP en DA). De aansluitverlijmingen voldoen aan de eisen van de relevante normen DIN 4108-7, SIA 180 en OENORM B 8110-2. Het plakken van winddichte aansluitingen van alle soorten onderdek- en onderspanbanen. De verbindingsverlijming van bijv. B. pro clima SOLITEX MENTO-familie, SOLITEX UD, SOLITEX Plus en SOLITEX UM connect voldoet aan de eisen van de productgegevensbladen van de ZVDH. Winddichte verlijming van wandschakelbanen (bijv. per clima Solitex FRONTA-familie). Plakken van de overlappingen en aansluitingen van antidiefstalbaan.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
1 wereldwijde beoordeling
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 1 beoordeling van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Niels
5,0 van 5 sterren 1A für Dampfbremse und Fensterfolien
Beoordeeld in Duitsland op 9 mei 2020