€ 24,90
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Hakenclip
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
PRIME handdoekhouder radi...

PRIME handdoekhouder radiator wit in set van 5 - Made in Germany - haakclip van de originele ronde radiatorhaken voor de badkamer


Prijs: € 24,90 (€ 4,98 / stuk)
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • ✅ Elegant design en stabiliteit – de haakclip (bekend van de tv, voor ronde radiatorhaken is een uitvinding van het familiebedrijf Bauer uit het Zwarte Woud. Bekend onder handdoekhouders als een van de meest stabiele en robuuste handdoekhaken voor ronde radiatoren op de Duitse markt. Geavanceerd en doordacht design en een uitstekende waardebestendigheid, garanderen een lange levensduur als praktische hulp in de badkamer op de radiator.
  • ✅ Perfect voor elke buis – door precies passende klemringen (3 stuks), die bij de levering zijn inbegrepen, wordt de best mogelijke pasvorm op de verwarmingsbuis gegarandeerd en de handdoekhaak houdt "bomben vast".
  • ✅ Stabiele houder zonder wegglijden – ook zware belastingen zoals een badjas of badhanddoek zijn geen probleem en door de spits toelopende punt passen ook washandjes met kleine lussen. Voor de productie worden gecertificeerde en hoogwaardige materialen gebruikt. De hoogwaardige en hittebestendige ABS/UPC-kunststof, waaruit de haakclip wordt geproduceerd, zorgt voor stabiliteit en een zeer lange levensduur.
  • ✅ Zeer snelle levering – door het goed uitgekiende logistieke systeem en de verzendmogelijkheden van Amazon kunnen wij een zeer snelle levertijd garanderen. Als Prime-klant met de gratis premium of expresverzending vaak al de volgende dag, binnen Duitsland.
  • ✅ 100% Made in Germany: productie, ontwikkeling en verzending zijn 100% in Duitsland. Van materiaal tot productie wordt de haakclip volledig in het Zwarte Woud gemaakt. Bij de productie is altijd al een maximum aan kwaliteit belangrijk.

Vaak samen gekocht

  • PRIME handdoekhouder radiator wit in set van 5 - Made in Germany - haakclip van de originele ronde radiatorhaken voor de badk
  • +
  • cpba germany microvezel reinigingsborstel - plumeau voor handdoekradiator of ronde radiator radiatorreiniger radiatorborstel
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Haakclip.
Set van 2 haakclips. Haakclip set van 5 Haakclip set van 6 Radiatorreiniging. plumeauverwarming.
Set van 2 5-delige gezinsset. 6-delige gezinsset. Reinigingsborstel. plumeau.
Enkel
familie.
Universeel.
Puntige haak.
Hittebestendig.
wit.
chroom.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland