Pakketbrievenbus wit Ral 9010 ScanPro 65M grote staande brievenbus pakketdoos pakketdoos


Modell 65M
wit
  • Modern design: pakketbrievenbus (geschikt voor alle pakketdiensten tot DHL maat L). Het materiaal van de hoogwaardige pakketbox bestaat uit gegalvaniseerd plaatstaal in wit (RAL 9010), de rechtlijnige elegante handgreep is van roestvrij staal.
  • Comfortabele afmetingen: door de buitenafmetingen van 85 x 45 x 24,4 cm, de pakketdeuropening van 56,5 x 37,5 cm, het volume van 50 liter (optioneel tot 60 liter) en de inwerpgrootte van 41 x 4 cm is een goede bediening van de pakketbrievenbus gegarandeerd.
  • Inhoud: pakketbrievenbus incl. 2 sleutels voor een soepele opening, montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 4 poten voor het reguleren van oneffenheden in de bodem (max. 25 mm)
  • Perfecte uitrusting: de bezorger legt gewoon de pakketten in het ongesloten vak, sluit het pakketvak en vergrendelt zo de brievenbus automatisch. Sluit het postvak open en verwijder je post. Het pakketvak ontgrendel je via een in het postvak aanwezige drukmechanisme en haal je pakketten eruit. Door het sluiten van het pakketvak is het klaar voor je volgende pakje.
  • Praktisch: intrekbare tussenbodem voor optimaal benutten van het pakketvolume; verschillende statieven (S 1414, S 300, extra bestelbaar), om de SafePost 65 m op verschillende hoogte te plaatsen; geschikt voor wandmontage (belastbaarheid ca. 20 kg)

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Maat:Modell 65M  |  Kleur:wit

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:Modell 65M  |  Kleur:wit

Eindelijk een moderne pakketbrievenbus die niet "alleen praktisch" is. De 65M is een pakketdoos die comfort en design combineert. De pakketbox scoort niet alleen door zijn opvallende look, maar ook met een beveiligd pakketvak en uitneembare tussenbodem. De ScanPro 65M is geschikt voor alle pakketdiensten, zoals DHL, DPD, Hermes, UPS, Amazon enz. omdat de pakketaanbieding geen sleutel nodig heeft om te ontgrendelen.

De SafePost 65M maakt indruk door zijn eenvoudige bediening. Als je een pakket verwacht, moet je het drukmechanisme aan de binnenkant van de pakketbrievenbus bedienen. Daarbij wordt de metalen stang door de bovenste deur naar beneden gedrukt en sluit zo de onderste deur, zodat deze niet open staat. Het bijzondere aan dit speciaal ontwikkelde mechanisme is dat de deur nog een keer door de pakketbode kan worden geopend. Hij legt gewoon zijn pakketten in het vak en sluit het aansluitend, waardoor het pakketvak automatisch wordt vergrendeld. Daar wachten de pakketten nu veilig gesloten tot je thuis komt. Je sluit het postvak op, verwijdert je post en ontgrendelt het pakketvak via de genoemde drukknoppen. Dan kun je het pakketvak openen en je pakketten eruit halen.

De rechte, elegante roestvrijstalen handgreep zorgt bovendien voor een elegante uitstraling. De kleur wit (RAL 9010) is absoluut tijdloos. We hebben afgezien van storende elementen zoals goedkope plastic naambordjes. In plaats daarvan raden we een van onze MOCAVI sticks gemaakt van roestvrij staal aan voor optische afronding. Wij bieden deze in verschillende maten met en zonder gravure aan.

De pakketbrievenbus heeft een vak voor een normale hoeveelheid post en een zeer ruim pakketvak met 50 liter volume, dat door het uitnemen van de tussenbodem zelfs tot 60 liter kan worden uitgebreid.

Met het statief S1414 en S300 (apart verkrijgbaar) kun je de ScanPro 65 op verschillende hoogtes neerzetten.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland