€ 19,98
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Jeebel Camping
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Persoonlijk alarm 130 dB ...

Persoonlijk alarm 130 dB met zaklamp sleutelhanger USB oplaadbaar zakalarm paniekalarm zelfverdediging sirene voor vrouwen en kinderen (2 stuks)

4,0 van 5 sterren 2 beoordelingen

Prijs: € 19,98
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

 • ➤ USB-oplaadbaar: de persoonlijke alarmsirene bestaat uit een oplaadbare lithiumbatterij en niet uit een knoopcelbatterij. De oplaadtijd bedraagt slechts 30 minuten, dan kun je 1 jaar in stand-bymodus ontvangen
 • ➤ Geluidsniveau: de 130 dB sirene is genoeg om de aandacht te trekken en de aanvaller te onzeker te maken. Tot 50 minuten continu geluid voor noodgevallen. Het vervangt zelfverdedigingswapens om je veiligheid te beschermen.
 • ➤ Twee gebruiksmogelijkheden: je kunt de contactpen uittrekken of de schakelaar tweemaal snel indrukken om het alarm te activeren.
 • ➤ Led-zaklamp: geïntegreerde led-zaklamp voor verlichting van donkere trottoirs of voor het vinden van sleutelgaten.
 • ➤ Licht en draagbaar: met het ontwerp met dubbele gesp, kan aan rugzak, schooltas, riemlussen, koffer of sleutelhanger enz. worden bevestigd. Perfecte zelfbescherming voor noodgevallen, voor studenten, vrouwen, nachtjoggers en nachtarbeiders.

Vaak samen gekocht

 • Persoonlijk alarm 130 dB met zaklamp sleutelhanger USB oplaadbaar zakalarm paniekalarm zelfverdediging sirene voor vrouwen en
 • +
 • SUNMAY persoonlijk alarm, 5 pakketten 140DB persoonlijk beveiligingsalarm met LED-licht, zelfverdediging noodalarm voor vrouw
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Wanneer uw leven of dat van uw dierbaren op het spel staat, vertrouw dan op een authentiek alarm voor waakzame persoonlijke beschermingssystemen.

2

 • Dit is een nieuw bijgewerkt persoonlijk alarm van microformaat dat is ontworpen om de aandacht te trekken in noodsituaties. Er zijn twee manieren om het alarm te activeren.
 • De geluidsactivering in trekkoordstijl maakt gebruik van een kettingkabel die is bevestigd aan de activeringsluspen om het 130dB-alarm te activeren. Of dubbelklik op de SOS-schakelaar.
 • De alarmsirene is met name geschikt voor jongeren, ouders, nachtbrakers, medewerkers van de bezorgroute, ondernemers en studenten.

Klantenrecensies

4,0 van 5 sterren
4 van 5
2 wereldwijde beoordelingen
5 sterren 0% (0%) 0%
4 sterren
100%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 2 klant beoordelingen.