€66,75
GRATIS Bezorging 21 - 30 juli. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 66,75","priceAmount":66.75,"currencySymbol":"€","integerValue":"66","decimalSeparator":",","fractionalValue":"75","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"QtJchcPncyz%2Bk9vFURWlY61H9d3ooZTwDuUJ2QGIwjdrcR%2By6yy4SRu1D%2BlfE%2BkvAhpEmzAW4%2Fyv0fEUPZTSMHAq0mYe%2BCC17Gy1wnKcvXsRSWdR9B4qqP7B2%2F%2FqOjl%2BK%2Fq16Bwr%2Br2yE2h0kIMPWocf6MxUlEkA9%2Bgvxpw3C%2Bzii5ORnX5q8UJS0lmsxNQI","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 66,75 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 66,75
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Desktop Heater Portable Mini Desktop Heater met automatische constante temperatuur voor de Winter Daily Study kantoorgebruik 300W,White


€66,75
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • 300W zuinige verwarming, PTC verwarmingslichaam, geen vlam, sterke stabiliteit, automatische constante temperatuur verwarmen, energiebesparing en milieubescherming.
  • Verhitten met een hoog rendement PTC verwarmer, verwarming gedurende 5 seconden, waarbij de temperatuur constant gedurende lange tijd gelijkmatig uitblazen van de warme lucht.
  • Al vanaf 45 decibel, met uw ongestoorde werking, een kachel geschikt voor baby's, kan studeren en werken rustig ..
  • Het verwarmingselement en de schaal worden gescheiden, en de shell temperatuur is nog steeds comfortabel na continue verwarming, maar het zal niet je vingers branden ..
  • De inwendige temperatuurstijging dan 60 graden, het product wordt automatisch uitgeschakeld en wordt de temperatuur verlaagd en daarna automatisch hervat

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

300W zuinige verwarming, snelle opwarming in 5 seconden, ingebouwde automatische constante temperatuur systeem veilig en comfortabel kachel.
Met behulp van hoge-kwaliteit PTC keramisch verwarmingselement, uitgerust met high-power luchtuitlaat, warmtegeleiding en opwarmen sneller, waardoor de familie warmer.
De intelligente temperatuurregeling ontwerp is voorzien van een automatische constante temperatuur systeem om energie te besparen en te voorkomen dat de kachel oververhit raakt.
De inwendige temperatuurstijging dan 90 graden, en de eenmalige bescherming tegen hitte zekeringen, en het product kan niet werken. Dubbele bescherming van de veiligheid, brandveilig en explosieveilige.

Vermogen: 300W
Gebruik: Living Room
Gebruik: Bedroom
Installatie: Desktop
Gebied Verwarmde: 5-15 ㎡
Functie: Bescherming tegen oververhitting
Functie: Ventilatie
Functie: kantelbeveiligingsconstructie
Voltage (V): 220V
Verwarming elementen: PTC
Kleur: wit / blauw / rood
Materiaal: ABS
size: 26 * 9 * 8,5 cm

Verpakkingsinhoud:
1 * Verwarmingselementen
1 * gebruikershandleiding

Notitie
Licht schieten en verschillende displays kan de kleur van het item te veroorzaken in het beeld een beetje anders dan de real thing.
De meting toegestane fout +/- 13cm.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies