€ 14,59
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door RMENOOR
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
RMENROOR 10 stuks extra s...

RMENROOR 10 stuks extra sterke verbindingsstukken tuinmeubelen klemmen polyrotan meubelclips voor lounge set clips klemmen voor tuinmeubelen set module outdoor bank patio meubels


Prijs: € 14,59
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

 • ☺️ 【Voorkomt dat de bank beweegt】: deze 10 hoogwaardige bevestigingsclips voor de bank kunnen voorkomen dat terrasmeubels losraken, modulaire terrasmeubels buiten opruimen en het wegblazen van mand- en rotan buitenstoelen voorkomen. Als je buiten speelt, kun je dit voorkomen dat huisdieren of kinderen tijdens het spelen meubels verwijderen, om de veiligheid van kinderen te garanderen.
 • Meubelclip in standaardformaat: onze terrasbankaansluiting voor buiten is 6 cm lang, 3,7 cm breed, 3,3 cm hoog en de interne kaartsleuf is 4,25 cm lang klem twee vierkante of ronde buizen met een totale breedte van 4 ~ 4,17 cm (1,57 ~ 1,64 inch).
 • Warmtebestendigheid en wrijvingsbestendigheid: hoogwaardige kunststoffen hebben een goede warmtebestendigheid en corrosiebestendigheid en kunnen bij alle weersomstandigheden lang worden gebruikt. Op het oppervlak bevinden zich antislip lijnen om de wrijving te verhogen, zodat het contactoppervlak tussen de bevestigingsclip en de bank niet verandert, waardoor de beschadiging van het oppervlak van de bank wordt verminderd.
 • Eenvoudig te installeren en te verwijderen: eenvoudig te installeren of handmatig te verwijderen, geen gereedschap nodig. Haak het eerst aan de zijkant en druk vervolgens stevig op de meubelclip voor de terrasbank buiten. Om de bank beter te kunnen verbinden, is de tuinmeubelclip iets nauwsluitend en moet je eventueel een beetje kracht besteden om hem in te schuiven. Dit alles dient echter om de meubels nauwer te verbinden.
 • Ideaal voor een nette bank: met de bankbevestigingsclip kunnen niet alleen terrasmeubelbanken en balkonstoelen worden bevestigd, maar ook zeer goed voor staal-, aluminium- of rotan banken/-stoelen, maar ook voor andere meubels zoals bureaus, stoelen en kinderwerktafels. Een 10-delige tuinmeubelclip kan aan je meer behoeften voldoen.

Koop het met

 • RMENROOR 10 stuks extra sterke verbindingsstukken tuinmeubelen klemmen polyrotan meubelclips voor lounge set clips klemmen vo
 • +
 • Utopia Bedding Kussenvulling 30 x 50 cm (Set van 4), Vulkussen Binnenkussen Sofakussen Decokussen, Katoenmix Hoes (Wit)
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 19.8 x 13.9 x 3.9 cm; 340 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 27 januari 2021
 • Fabrikant ‏ : ‎ RMENOOR
 • ASIN ‏ : ‎ B08HPFLTYD

Productbeschrijving

RMENOOR outdoor patio meubelclips --- ideaal om outdoorbanken en -stoelen stabiel te houden en een prachtig landschap in de tuin te creëren.

Duurzaam materiaal.
Onze meubelclip bestaat uit hoogwaardige kunststof, die een goede warmte- en corrosiebestendigheid heeft.

Bescherm ouderen en kinderen.
Door het gebruik van de bevestigingselementen voor de oriëntatie van de bank kan de bank worden gestabiliseerd, zodat de rotanmeubels niet vallen en ouderen en kinderen worden beschermd tegen vallen of letsel. Ontspan jezelf en geniet van de vrije tijd op de bank.

Grote wrijving.
Op het oppervlak van onze meubelconnectoren bevinden zich wrijvingslijnen. Verhoog de wrijving, zodat het contactoppervlak tussen de bevestigingsclip en de bank niet willekeurig verandert, waardoor de beschadiging van het oppervlak van de bank wordt verminderd.

Voorkom je meubelbeweging.
Veel gebruikt voor snijbanken, stoelen, aansluitingen, terrasmeubels en rotanstoelen voor buitenbanken, een geweldig gereedschap om je meubelbeweging te voorkomen.

Gebruik:
Gebruik het als volgt:
Stap 1: Haak het aan één kant vast.
Stap 2: Zorg er dan voor dat de bankclip de andere kant van de rotan vasthaken.
Stap 3: Druk de meubelklemmen vast.

Specificaties
Materiaal: hoogwaardige sterke kunststof.
Kleur: zwart.
Afmetingen: lengte 6 cm, breedte 3,7 cm, hoogte 3,3 cm.
Perfecte pasvorm: 44,17 cm.

Inhoud levering:
10 x Patio Sofa Clips

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies