€58,49
GRATIS Bezorging 22 juli - 1 augustus. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 58,49","priceAmount":58.49,"currencySymbol":"€","integerValue":"58","decimalSeparator":",","fractionalValue":"49","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"CnMNgIsxphzc5C74S32tbL07CKalp0qywgcmmfLLRhQk4ZePMgBUNr8%2Fe7WI74SeEFBRIfL4uxkubMZb4spisWQ9AmS8yk4vkU4BeIzdVU2b%2BIO02ii8ejYiQe%2FWcALddvCH4YCC%2FR%2BXMDan9j%2BiwMc1MPssd8dxogHZMnFo0Jh%2FR88l%2F7KgRyDIQZ9viwZs","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 58,49 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 58,49
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Raamwasborstel Magnetic Dubbelzijdig Window Cleaner Glass Wiper Alleen Geschikt Voor Enkele En Dubbele Beglazing Verstelbare Magnetic Windows Dikte 5-28Mm,Black


€58,49
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Deze magnetische ruitenwisser wisser wordt gemaakt van hoge kwaliteit ABS materiaal natuurlijke latex, magneet sterke magnetische kracht en heeft een ingebouwde wateropslag spons om het glas te reinigen. Geen behoefte om water herhaaldelijk toe te voegen. .
  • Driehoekige magnetische glasreiniger, krachtige interne magneten vergrendel de twee reinigen oppervlakken op elkaar, waardoor u met uitgebreide interne en externe glazenwassen. Wanneer u een kant bewegen, de andere kant volgt. Veeg de binnenkant van het glas en reinig beide zijden van het paneel, die bijzonder geschikt is voor het reinigen van hoogbouw ramen ..
  • De wasmachine kan worden aangepast aan verschillende glasdikte en vijf versnellingen, die meer geschikt en gemakkelijk schoon instelbaar. Echter, het moet worden langzaam aan het begin van het gebruik aangepast aan het glas verbrijzelen onder te grote druk te vermijden ..
  • Scheid de twee zijden en dompel de spons in water met reinigingsmiddel. Plaats de veiligheidskabel op je pols. Open het venster vast helft wisser op de buitenste raam met een valbeveiliging touw, en de andere helft van de wisser binnen het venster te installeren. Verplaats de wisser in het interieur en beginnen met het schoonmaken van de zijkanten ..
  • De glazenwasser wordt geleverd met een veiligheids 2m valpreventie touw. Wanneer u deze magnetische glasreiniger gebruiken, zal het touw worden gekoppeld aan je hand en nooit vallen, waardoor u met een stabiele en veilige reiniging Experience.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Voorzien zijn van:
Veiligheid clip kant schakelaar, volgens de pijl neerslaan, veiligheid pijler te krimpen
Niet tuimelschakelaar veiligheid pijler krimp, effectief te voorkomen dat de hand fout

1. Probeer de versnelling te passen als de glazenwasser is gescheiden! Als de glazenwasser niet kunnen worden gescheiden door ze samen gezogen, gebruik dan de uitgerust plastic slippen om ze te scheiden. Pas nooit de tandwielen met geweld!
2. Deze glazenwasser is alleen geschikt voor enkele en dubbele beglazing.

specificaties:
Naam: Magnetisch verstelbare glazen ruitenwisser
Materiaal: ABS kunststof / siliconen / ammoniumijzer boron magneet
Kleur: wit grijs bodem / wit zwart bottom
Grootte: 15X14.3X13cm
Gewicht: 0,9 kg
Toepasselijk: 5 ~ 28mm glas
Functie: het reinigen van glas
Occasion: familie, kantoor, enz.

Pakketinhoud:
1 * dubbelzijdige glasreiniger
1 * handleiding

Opmerkingen:
1. Als gevolg van het verschil tussen de verschillende monitoren, kan het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het item. Wij garanderen de stijl is hetzelfde als in de foto's.
2. Door de handmatige meting en verschillende meetmethoden, staat u 1-3cm afwijking. Bedankt!

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies