€17,95 (€1,50 / stuk)
GRATIS Bezorging woensdag, 25 mei van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.. Bestel binnen 13 u 9 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 17,95","priceAmount":17.95,"currencySymbol":"€","integerValue":"17","decimalSeparator":",","fractionalValue":"95","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Dy%2BPtcrjLSmIVIBjM1%2BYmOy2HYxsua7Y9YrPpzj1OcSpPhhRFaVKcv1SVmB4LWGzRYsZddga0iXbw0xEXbBOQbpWzotggjiunE01ZA44iFgfmJji0nOWqBXTTqK3udFVJkyufZAV%2FLKbHdXiRi8%2Fvx40K%2BNVB8mxoU7NxvzYp1j5sWPT7ysawDtAHA%2Fk2ZdJ","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 17,95 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 17,95
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Rubberen deurstop - deurstoppers 12 Pack - Clear Rubber Deurstopper Bumpers Wandmontage - Deurstop Rubber Zelfklevend - Rubber Deurstops Bewaken uw muur tegen Slam Deurknop en Handvat (12)

4,2 van 5 sterren 1.826 beoordelingen

€17,95 (€1,50 / stuk)
Prijzen zijn inclusief btw.
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Aantal items in pakket: 12

Je aankoop verbeteren

Merk Be Strongest Homeware
Plugprofiel Vloer Mount
Materiaal Rubber
Kleur Doorzichtig
Afmetingen van item (L x B x H) 22 x 22 x 12 millimeter
Number Of Pieces 12

Over dit item

  • UW HELDERE DEUR BESCHERMEN: Met deze zelfklevende deurstop rubberen bumpers kunt u uw muur beschermen tegen beschadiging door uw deurknop die in de muur crasht wanneer u de deur opent. Het maakt de deur veel zachter tegen de muur en vermindert lawaai en voorkomt dat glazen deuren verbrijzelen. Deze moderne deurgreep Crash Pads zijn schild van de muren werken als buffers en beschermen douche glazen deuren en tegels ook in de doucheruimte. Plak op de muur deur stopt bumpers werk in elke kamer.
  • TRANSPARANTE EN BIJNA ONZICHTBARE KLEINE DEUR STOPPERS VOOR MUUREN: Wall Protector Zelfklevend zijn gemaakt van een zacht plastic dat volledig transparant is zodat ze netjes in het oppervlak van uw muur passen. Ze zijn bijna onmerkbaar, zelfs bij fel licht en bij weinig licht zijn ze praktisch onzichtbaar. Deurbumper van Be Strongest Homeware beschermt uw muur tegen schade door uw deurklink. Deze deurstop wig beschermen de waarde van uw huis. Deurstoppers voor plinten is perfect huiswaren cadeau.
  • ZELF LIJM DEUR SLAM STOPPERS - GEEN GEREEDSCHAPPEN VEREIST: U kunt deurstoppads onmiddellijk installeren. Reinig de muur eerst met een zachte doek. Verwijder gewoon de bumper uit de verpakking, plak hem op een schone muur en houd hem een minuut stevig vast (druk op om een solide duurzame grip te creëren). U kunt de schroef op moeilijke plaatsen gebruiken. Als uw muur gebarsten is, is het oppervlak niet plat of blijft de lijm gewoon niet plakken, steek gewoon een schroef in het verzonken midden van de bumper voor een veilige fit.le pakket
  • VEEL ANDERE TOEPASSINGEN: Deze rubberen aanslag is niet alleen geschikt om muren te beschermen tegen crashende deurknoppen. Rubberen voetjes kunnen ook worden gebruikt in kast- en kastdeuren om vloeren te beschermen tegen meubels of om de onderkant van luidsprekers en andere apparatuur te isoleren of zelfs onder plantenpotten of snijplanken om krassen te voorkomen. Clear Deurknop Stopper zijn echt multi-tool in uw huis beschermen chroom, hout, tegels, glas etc. oppervlakken en houden uw huis of kantoor in goede vorm
  • 100% tevredenheid GEGARAND OF UW GELD TERUG: We zijn er zo zeker van dat kleverige deurbumper uw crashende deurknop probleem zal oplossen dat we u laten proberen ze risicovrij. Als u niet helemaal tevreden bent met Deurstopper zijn we blij om uw geld terug te betalen zonder vragen te stellen. Bij Be Strongest Homeware staan we er trots op om achter onze geweldige producten te staan! BESTEL VANDAAG en bescherm de waarde van uw huis met deze Rubber Deurstop Bumpers en bescherm uw muren tegen onnodige schade.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Koop het met

  • Rubberen deurstop - deurstoppers 12 Pack - Clear Rubber Deurstopper Bumpers Wandmontage - Deurstop Rubber Zelfklevend - Rubbe
  • +
  • Navaris elastische deurstoppers - Absorbeert trillingen en geluid - Voor deuren, dasten en onderzetters - 24 stuks
  • +
  • Yosemy Set van 6 zelfklevende deurstoppers voor alle harde vloeren ter bescherming van muur en meubels
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.


Productbeschrijving

De snelle en eenvoudige manier om deurknoppen tegen te houden tegen beschadiging van uw muren

Al te vaak stort de deurknop in de muren door harde geluiden en veroorzaakt hij schade. Soms is de schade klein, maar stijgt de tijd op. Soms is het rampzalig, waarbij je meteen een groot gat door de muur steekt. Dit kan ongelooflijk duur zijn om te repareren en kan het zelfs moeilijker maken om je huis te verkopen. Als de deur van glas is, kan hij zelfs onmiddellijk van de botsing verbrijzelen.

Deze deurknopbumpers lossen het probleem onmiddellijk op. Het zijn heldere, zachte stukjes plastic die je op de muur kunt plaatsen waar de deurknop normaal in contact zou komen. Ze zijn klein, volledig onopvallend en bijna onzichtbaar wanneer ze op de muur worden geplaatst.

Eenvoudig te installeren: zonder schroeven, lijm of boren

Het duurt minder dan een minuut om ze te installeren. Je hebt geen gereedschap of apparatuur nodig en je hoeft geen permanente wijzigingen aan te brengen in je huis. Elke deurbumper wordt gedekt met een speciale zelfklevende. Verwijder de deurbumper uit de blisterverpakking en plaats deze direct op een schoon oppervlak totdat deze stevig vastzit. Zeer snelle en eenvoudig te monteren hoogwaardige stopper. Gedetailleerde instructies worden verstrekt.

Als je problemen ondervindt met het storten van je deurklink in de muur, garanderen we dat dit product een complete oplossing is. Als je probleem niet is opgelost of als je het product om welke reden dan ook niet leuk vindt, stuur het dan binnen 60 dagen terug voor een volledige en onmiddellijke terugbetaling - geen vragen.

Bescherm je muren en bescherm de waarde van je huis - pak vandaag dit pakket deurknoppen op

DEUR STOPPER RUBBER BUMPERS 12 PACK

Deur Handvat Protectors - Bewaak Uw Muur Tegen Deur Handvat Deur Stopt Rubber

Met deze wandstopbumpers kunt u uw muur beschermen tegen beschadiging door uw deurknop die in de muur crasht wanneer u de deur opent. Het maakt uw deur veel zachter tegen de muur sluiten verminderen lawaai en het voorkomen van glazen deuren te breken. Deze moderne deurstopper zelfklevend zijn schild van de muren die werken als buffers en beschermen doucheglazen deuren en tegels ook in doucheruimte. Blijf op de deur stop bumper werk in elke kamer.

TRANSPARENT EN BEGIN INVISIBLE WALL BUMPER PROTECTOR

TRANSPARENT EN BEGIN INVISIBLE WALL BUMPER PROTECTOR Deur Stopt Rubber Bumpers 12 Pack

Deuren stoppen rubber bumper zijn gemaakt van een zacht plastic dat volledig transparant is, zodat ze netjes in het oppervlak van uw muur mengen. Ze zijn bijna onmerkbaar, zelfs bij fel licht en bij weinig licht zijn ze praktisch onzichtbaar. Deurstopper Rubber van Be Strongest Homeware beschermt uw muur tegen beschadiging door uw deurgreep. Deze deur stop wig beschermen de waarde van uw huis. Deur stoppers voor plinten is een perfect huisraad geschenk.

ZELF AANVULLENDE Muur GEPRONDE DOOR STOP – GEEN TOOLS VEREISD

Deur Stopper Rubber Bumpers 12 Pack Zelfklevende Deur Stoppers - Deur Handvat Protectors

U kunt ze onmiddellijk installeren zonder gereedschap nodig. Clear Door buffers met volledige instructies worden verstrekt. Zeer eenvoudig te monteren. Gewoon verwijderen uit de beschermende blisterverpakking reinigen van de muur met een zachte doek en druk op een solide duurzame hold te creëren. Iedereen kan deze beschermers gemakkelijk en snel aan. Inhoud: 12 stuks. Deurkrukstop stopt de deur direct dichtslaan. Deur Bumpers Pads komen met mooie duurzame pakket


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,2 van 5 sterren
4,2 van 5
1.826 wereldwijde beoordelingen

Beste recensie uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 16 september 2021
Aantal items in pakket: 12Geverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

Fire Exit
1,0 van 5 sterren 3 Months later.......
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 12 juni 2019
Aantal items in pakket: 12Geverifieerde aankoop
Mrs T
5,0 van 5 sterren Wall Protectors
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 17 maart 2019
Aantal items in pakket: 12Geverifieerde aankoop
BLL
2,0 van 5 sterren Far too expensive for what they are
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 13 september 2020
Aantal items in pakket: 12Geverifieerde aankoop
Red_Devil_86
4,0 van 5 sterren Like the title - Good strong bumper
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 5 mei 2019
Aantal items in pakket: 12Geverifieerde aankoop
VanWinkle
1,0 van 5 sterren Unsuitable for intended use
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 19 januari 2022
Aantal items in pakket: 12Geverifieerde aankoop