€ 30,56
GRATIS bezorging: Maandag, 28 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door S&O Handelsgesellschaft mbH
Verzonden vanuit
Amazon
SOTECH 2 paar volledig ui...

SOTECH 2 paar volledig uittrekbare ladegeleiders KV1-45-H45-L700-NF 700 mm (inbouwlengte) telescooprail max. draagvermogen 45 kg

4,6 van 5 sterren 549 beoordelingen

Prijs: € 30,56
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (2) van € 24,07 + € 4,90 aan verzendkosten
700 mm

Je aankoop verbeteren

  • 2 sets (4 stuks) SO-TECH volledig uittrekbare ladegeleiders KV1-45-H45-NF 700 mm
  • Hoogwaardige kogelgelagerde geleiders van staal
  • Lengte: 700 mm / Hoogte: 45 mm / breedte: 12,7 mm / draagvermogen: max. 45 kg (per set)
  • Kwaliteitsproduct – het origineel, alleen echt met SO_TECH stempel!
  • De levering omvat: 2 sets (4 stuks) volledig uittrekbare geleiders

Vaak samen gekocht

  • SOTECH 2 paar volledig uittrekbare ladegeleiders KV1-45-H45-L700-NF 700 mm (inbouwlengte) telescooprail max. draagvermogen 45
  • +
  • SOTECH 4 paar volledig uittrekbare ladegeleiders KV1-45-H45-L700-NF 700 mm (inbouwlengte) kogelgeleider max. draagvermogen 45
  • +
  • 100 stuk Euroschroeven 6,3 x 16 mm met platkop
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Maat:700 mm

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

FAQ - kogelgeleidingen

TECHNISCHE VRAGEN & ANTWOORDEN

afbeelding

De lade kan moeilijk worden geopend en gesloten:

Zijruimte moet altijd groter zijn dan de raildikte: Wij raden een toevoeging van +0,2 mm tot +0,5 mm boven de raildikte aan. Voorbeeld: Bij kogelgeleiders met een dikte van 12,7 mm moet de zijruimte 12,9 tot 13,2 mm bedragen. De laden worden dus iets op de trein. Kogelgeleiders lopen beter als ze met gewicht beladen zijn: Om de loopeigenschappen te overspoelen, moet de lade vooraf worden beladen. De toegestane draagkracht moet daarbij absoluut in acht worden genomen. Montage van de rails niet parallel op elkaar: Zorg er bij de montage van de rails voor dat ze parallel aan elkaar in verticale en horizontale assen worden gemonteerd. Daardoor worden optimale loopeigenschappen en een schone demping gegarandeerd. De grip of het drukpunt bij geleiders met push-open moet op dezelfde hoogte zijn. Daarmee is een optimale krachtoverbrenging op de geleiding gegarandeerd en wordt het risico van omranding geminimaliseerd. Kast of lade niet correct ontworpen: Let bij de kast/lade op de paralleliteit van de zijkanten en de rechthoek van de vloer. Ga daarom bij het monteren van kasten en ladebakken zo nauwkeurig mogelijk voor.Sommige rails zijn zo ontworpen dat er een kleine zijdelingse ruimtetolerantie aanwezig is. Let op rails met afstandhouders; een kleine metalen tong met een omringende U-gleuf. Daardoor kan de punt van de tong een beetje worden gebogen om problematische toleranties beter te compenseren. De lade mag niet breder zijn dan de lengte van de geleiding. Het kan anders worden omrand en daardoor schade aan de geleiders voorkomen.

Verminderde draagkracht wanneer kogelgeleiders plat onder de lade worden gemonteerd:

Bij horizontale of liggende montage van de kogelgeleiders wordt de draagkracht tot ca. 25%. Test de rails eerst in het gewenste gebruik.

Welke kogelgeleiders zijn geschikt voor horizontale montage (vlakke montage)?

Omdat de draagkracht tot 25% vermindert, raden wij kogelgeleiders met een hoog draagvermogen aan.

Sluiting:

Voor een optimale werking mogen kogelgeleiders alleen worden gemonteerd zoals aangegeven op het technische informatieblad. De positie en afmetingen van de bevestigingspunten zijn in de technische gegevensbladen geregistreerd.

Wat betekent de aangegeven draagkracht bij kogelgeleidingen?

Alleen als de geleiders volgens de instructies op alle bevestigingspunten worden gemonteerd, is de aangegeven draagkracht het maximale gewicht dat een geleidingspaar met gedefinieerde lengte kan dragen. Het gaat bij de aangegeven draagkracht om brutowaarden. Bij de berekening moet rekening worden gehouden met het nettogewicht van de lade.

Bij welke geleidinglengte en uittrekbreedte bereik je de maximale draagkracht?

Kogelgeleiders met een nominale lengte van 450 mm kunnen de maximale draagkracht bereiken. Daarbij moeten de aanbevolen schroeven en een uittreksel met maximaal 450 mm breedte worden gebruikt en gelijkmatig worden belast.

Wat is het verschil tussen "zelfintrekken" en "zelfsluitend met demping"

Bij zelfsluitende en zelfsluitende demping (ook soft-close) gaat het om vergelijkbare mechanismen, die het sluitproces van rails echter op verschillende manieren ondersteunen. Bij zelfterugtrekken wordt de rail door het activeren van het mechanisme aan het achterste uiteinde van de geleiding met behulp van een pen gesloten. Het sluitproces wordt ondersteund door een veer die geen demping heeft. De zelfsluitend met demping heeft dezelfde voordelen en eigenschappen van ongedempde zelfterugtrekking, maar vertraagt bovendien het sluitproces en zorgt zo voor een optimale, rustige railloop. Het dempingselement bevindt zich doorgaans binnenin het mechanisme aan het achterste uiteinde van de rail en controleert daar het sluitproces.

Welk materiaal wordt voor roestvrijstalen geleidingen gebruikt?

Onze roestvrijstalen geleiders zijn gemaakt van echt roestvrij staal SS304 (EN 1.4301, materiaal korte naam: X5CrNi18-10) en zijn geschikt voor corrosiegevoelige werkruimtes. Bovendien zijn ze geschikt voor outdoor zeewater (voor agressieve milieu-invloeden).

Smeermiddel voor roestvrijstalen geleiders

Bij onze roestvrijstalen geleiders wordt een voedselveilig smeermiddel gebruikt. Dit is onschadelijk voor de gezondheid en smaak- en geurloos. Contact met levensmiddelen is het daarom veilig. Er zijn geen vluchtige organische verbindingen inbegrepen.

Zijn roestvrijstalen geleiders magnetisch?

Railelementen en kogelkooien zijn antimagnetisch. Magnetiseerbaarheid kan bij bepaalde toepassingen zwak optreden. De ballen zijn om redenen van hardheid licht magnetisch.

Hoe kun je de exacte uitvoering van een bestaande kogelgeleider bepalen?

Hiervoor moeten enkele metingen worden uitgevoerd:

Hoogte (buitenprofiel) van de geleiding. Dikte van de geleiding in gesloten toestand.Lengte van de geleiding in gesloten en uitgeschoven toestand.Kenmerken: zoals Vergrendeling in gesloten/uitgetrokken positie, ontgrendelingsfunctie, gatenbeeld, zijn montagebeugels beschikbaar?

hebben de kogelgeleiders een ontgrendelingsfunctie (voor het verwijderen van de lade)

Uitschuifbaar

Kogelgeleiders met ontgrendelingsfunctie hebben het juiste kenmerk van de technische details. Aan de zijkant de grendel naar boven drukken en de lade naar voren eruit halen.

Zijn er kogelgeleiders ook met vergrendelfunctie/vergrendeling?

Voor zware lasten bieden wij ook met vergrendelfunctie aan (lock-in-/lock-out). Deze kunnen in geschoven en uitgeschoven toestand worden vergrendeld. Bij gebruik in voertuigen adviseren wij zware lasten zonder vergrendelfunctie in combinatie met de vergrendelingsgreep D3000 (lockin) of D3000A (lockin/out).

Zijn er alternatieven voor de standaard montage van de heavy-duty rails?

afbeelding

Wij bieden montagebeugels voor zware lasten aan. Hiermee kunnen diverse installatiesituaties worden gerealiseerd

Reiniging van de kogelgeleiders

Door de zelfreinigende kogelkooien van de kogelgeleiders worden de loopbanen beschermd door vreemde voorwerpen tussen de kogellagers te verwijderen. In uitzondering worden echter deeltjes in de knikkerbaan vastgezet. Als de geleiding geen ontgrendelingsfunctie heeft, trek je de voorkant van de lade omhoog en vervolgens naar voren. Veeg met een schone, pluisvrije, in terpentijnvervanging geïmpregneerde doek het vuil van de rails af. Veeg de bereikbare delen van de baan af en blaas het vuil op ontoegankelijke gebieden met luchtspray weg. Voldoende smeermiddel voor een normale levensduur hebben alle kogelgeleiders. Na het reinigen moet dit smeermiddel worden vervangen door hoogwaardig vet. Gebruik geen product op basis van oplosmiddelen, het kan een negatief effect hebben op de kunststof binnendelen van de rail.

Met welke functies kunnen kogelgeleiders besteld worden?

Afhankelijk van de uitvoering van de kogelgeleiding kunnen deze met de volgende functies worden besteld:

Zonder functie met zelfsluitend met soft-close (gedempt) met push-open functie met vergrendelfunctie/vergrendeling

Kunnen kogelgeleiders ook bij hogere temperaturen worden gebruikt?

Staal-, roestvrij stalen en aluminium geleiders kunnen voor langere tijd in een temperatuurbereik tussen -17 °C en 70 °C worden gebruikt. Bij rails met zelfsluitende demping wordt het gebruik bij een temperatuurbereik van +10 °C tot +40 °C aanbevolen. Buiten dit temperatuurbereik kunnen de loopeigenschappen verslechteren, omdat de kunststofcomponenten niet geschikt zijn voor dergelijke temperaturen.

Welke informatie kan ik op de productindex herkennen? De productindex geeft alle eigenschappen van de geleiding aan:

Index

Verklaring:

Type rail:

K = kogelgeleiding R= rolgeleiding U= ondervloergeleiding

Type uittreksel:

V= volledig uittrekbaar = gedeeltelijk uittrekbaar

Functie:

SE= zelfsluitend SC= Soft-Close (demping) PP= Push-OpenLC= Lock-in/out (vergrendeling) NF= No Function (zonder functie)

Klantenrecensies

4,6 van 5 sterren
4,6 van 5
549 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 1 beoordeling van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Tony Luck
5,0 van 5 sterren Great value and quality.
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 26 december 2019
Maat: 750 mmGeverifieerde aankoop
Jürgen L.
5,0 van 5 sterren Super Schubladenschienen
Beoordeeld in Duitsland op 2 december 2018
Maat: 550 mmGeverifieerde aankoop
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Super Schubladenschienen
Beoordeeld in Duitsland op 2 december 2018
Ich habe diese Vollauszüge benutzt um einen alten Ikea Pax Schrank umzubauen für meine Werkzeugkisten. Die Auszüge kommen vom Gewicht her mit den OSB Platten und den Werkzeugen darauf locker zurecht. Die Auszüge bleiben auch an der Stelle stehen wo man sie hin geschoben hat. Am Ende rasten sie ein klein wenig ein so das sie fixiert sind und die Schubladen nicht nach vorne wieder raus fahren. Das ganze wirkt sehr stabil und wirkt sehr wertig.
Ich würde die Auszüge jederzeit wieder kaufen und kann sie uneingeschränkt weiter empfehlen.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
VJB
5,0 van 5 sterren sehr gute Qualität
Beoordeeld in Duitsland op 30 augustus 2017
Maat: 350 mmGeverifieerde aankoop
lupoalba
5,0 van 5 sterren Guide ad estrazione totale
Beoordeeld in Italië op 15 april 2021
Maat: 500 mmGeverifieerde aankoop
Jens Lang
5,0 van 5 sterren Tolle Qualität
Beoordeeld in Duitsland op 18 oktober 2017
Maat: 250 mmGeverifieerde aankoop