€ 22,79
€ 7,90 bezorging: 30 sep - 2 okt Gegevens
Op voorraad.
€ 22,79 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 22,79
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Jumbo-Shop
Verkocht door Jumbo-Shop
Verzonden vanuit
Jumbo-Shop
Verkocht door
Retourbeleid.: Dit item kan worden geretourneerd.
Je komt in aanmerking voor een volledige terugbetaling van items die in de originele staat zijn geretourneerd. Je ontvangt mogelijk een gedeeltelijke of geen terugbetaling voor gebruikte of beschadigde retourzendingen.
1-Click-bestelling is niet beschikbaar voor dit item.

STEIGNER 20m GRIJZE zelfklevende borstelafdichting, anti-stof borstel, hoogte 11 mm

4,3 van 5 sterren 3 beoordelingen

Prijs: € 22,79 (€ 1,14 / m)
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Zelfklevende borstelafdichting van merk STEIGNER: uitgerust met extreem sterke lijm die de montage vergemakkelijkt-flexibele antistofborstel voor professioneel afdichten van kleerkasten, lades, ramen, garagedeuren - breedte bevestigingsband: ogver 6,9 mm- de hoogte van het haar: 11 mm
  • Betrouwbare bescherming:anti-stofborstels vormen een effectieve barriere tegen stof, insecten, warmteverlies en geluid en het binnendringen van ongewenste geuren-ze zijn ook ideaal voor het verminderen van onaangename geluiden die worden veroorzaakt door schuifdeurekasten en laden.
  • Perfecte pasvorm voor oppervlakteafdichting: De kwastafdichting bestaat uit duizenden zachte haren van polyprpyleen-daarom is het flexibel e past het zich aan de afdichte van het oppervlak aan-het is extreem duurzaam, het kan binnen en buiten worden gebruikt-gemaakt in UE.
  • Snelle montage: Snijd gewoon de pakkingen op de juiste lengte, scheur de folie af die de strio beschermt met de lijm en geleidelijkvasthouden om het oppervlak af de dichten. Installatie wordt aanbevolen bij kamertemperatuur.
  • Mer STEIGNER Biedt anti-stof borstelafdichtingen in 5 kleuren (wit, beige, bruin, grijs en zwart) in verschillende maten en lengtes, dus je koopt precies zoveel als je nodig hebt.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Dankzij de zelfklevende borstelafdichting van het mer STEIGNER vergeet u stof en tocht in de garage van hardnekkige insecten die in de rolluikkast vliegen. Anti-stofafdichtengen stoppen effectief de verspreiding van geuren tussen kamers en beschermen tegen warmteverlies.Door hun gebruik kunt u het onaangename geluid van krakende meubels verwijderen.

Duizenden dunne haren van polypropyleen die aan een strook plakband zijn bevestigd, bieden effectieve bescherming.De gebruikte afdichting zorgt ervoor dat het extreem sterk hecht aan het oppervlak, maar u moet ontohouden over de juiste installatie.Het gebruikte materiaal is bestand tegen ozon of UV-straling. De borstel is strak en voelt prettig aan, maar vervormt niet na langdurig begruik.

Se strip is flexibel en makkelijk om mee te werken , hij kan op maat worden gesneden lengte of verkort het haar, waardoor het zich perfect aanpast aan het verzegede oppervlak.Bovendien maakt een brede selectie van kleuren het element geschikt voor uw behoeften.

De sterkte van de lijm die in de borstelafdichting wordt gebruikt is het grootst bij kamertemperatuur.Installatie onder ongeschikte omstandigheden jak leiden tot een onjuiste binding van de lijm aan het oppervlak wat op zijn beurt de duurzaamheid na de kleiding negatief beïnvloedt. Snijd eerst het product op de gewenste lengte. Om ervoor te zorgen dat de antistofbaan goed hecht is het noodzakelijk het oppervlak te reinigen waarop het zal worden gemonteerd.

Het wordt aanbeloven om de pakking in fassen te plakken dankzij de controle is het gemakkelijker om de contole over de juiste plaatsing te behouden. Verwijder in het begin een stukje van de beschermfolie en plak vervolgens stap voor stap de volgende fragmenten van de borstel.

Tenslotte zodra de hele strip is bevestigd drukt u deze met uw vigers tegen het oppervlak.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,3 van 5 sterren
4,3 van 5
3 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
78%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren
22%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Thomas Kriebel
2,0 van 5 sterren Kriebel Thomas
Beoordeeld in Duitsland op 30 oktober 2017
Geverifieerde aankoop
Speicher
5,0 van 5 sterren Dichtung
Beoordeeld in Duitsland op 20 oktober 2020
Geverifieerde aankoop