€ 12,29
€ 7,90 bezorging: 27 okt - 29 okt Gegevens
Op voorraad.
€ 12,29 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 12,29
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Jumbo-Shop
Verkocht door
Verzonden vanuit
Jumbo-Shop
Verkocht door
1-Click-bestelling is niet beschikbaar voor dit item.

STEIGNER 10m ZWART zelfklevende borstelafdichting, anti-stof borstel, hoogte 11 mm

4,4 van 5 sterren 1.366 beoordelingen

Prijs: €12,29 (€1,23 / m)
Prijzen zijn inclusief btw.

11mm

Je aankoop verbeteren

  • Zelfklevende borstelafdichting van merk STEIGNER: uitgerust met extreem sterke lijm die de montage vergemakkelijkt-flexibele antistofborstel voor professioneel afdichten van kleerkasten, lades, ramen, garagedeuren - breedte bevestigingsband: ogver 6,9 mm- de hoogte van het haar: 11 mm
  • Betrouwbare bescherming:anti-stofborstels vormen een effectieve barriere tegen stof, insecten, warmteverlies en geluid en het binnendringen van ongewenste geuren-ze zijn ook ideaal voor het verminderen van onaangename geluiden die worden veroorzaakt door schuifdeurekasten en laden.
  • Perfecte pasvorm voor oppervlakteafdichting: De kwastafdichting bestaat uit duizenden zachte haren van polyprpyleen-daarom is het flexibel e past het zich aan de afdichte van het oppervlak aan-het is extreem duurzaam, het kan binnen en buiten worden gebruikt-gemaakt in UE.
  • Snelle montage: Snijd gewoon de pakkingen op de juiste lengte, scheur de folie af die de strio beschermt met de lijm en geleidelijkvasthouden om het oppervlak af de dichten. Installatie wordt aanbevolen bij kamertemperatuur.
  • Mer STEIGNER Biedt anti-stof borstelafdichtingen in 5 kleuren (wit, beige, bruin, grijs en zwart) in verschillende maten en lengtes, dus je koopt precies zoveel als je nodig hebt.