€ 10,59
GRATIS bezorging: zaterdag, 19 jun , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door SUQ
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
SUQ
SUQ 3 rollen verpakkingst...

SUQ 3 rollen verpakkingstape/plakband transparant, heavy-duty verpakkingstape voor verplaatsen, verzending, kantoor en opslag, sterke en kleverige afdichting voor uw kartonnen dozen Pakketten


Prijs: € 10,59
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Uitstekende kwaliteit: sterke, doorzichtige verpakkingstape, ideaal plakband voor het afdichten van verpakkingsdozen, dozen, verhuisdozen en ander kartonnen dozen en verpakkingsgebruik.
  • Kleverig en duurzaam : Onze tape kan zeer stevig worden vastgeplakt op karton en soortgelijke oppervlakken en kan ervoor zorgen dat uw verpakking in de zon en regen kan worden verzegeld, met een sterke hechting en strakheid! De verpakkingstape is gemaakt van acryl materiaal dat niet geel wordt en lang kan worden bewaard. Laat je gerust zijn.
  • Enorme waarde: 3 extra lange rollen van 45 mm x 12 cm tape voor het verpakken van dozen. Super plakkerig en sterk. Bespaar jezelf de premie van te dure merknamen.
  • Materiaal: De tape is gemaakt van een materiaal dat robuustheid geeft aan productzendingen en de uitstekende lijm laat geen kleverige resten achter.
  • Vochtbestendig en anti-UV: onze verpakkingstapes zijn UV- en vochtbestendig, zijn bestand tegen veranderingen in temperatuur en vochtigheid en hebben een sterke retentie en dichtheid. Verpakkingstape kan dozen en dozen stevig afsluiten zonder schade. De tape heeft een sterke scheurweerstand.

Koop het met

  • SUQ 3 rollen verpakkingstape/plakband transparant, heavy-duty verpakkingstape voor verplaatsen, verzending, kantoor en opslag
  • +
  • Bankers Box 6207201, Dubbellaags Verhuisdoos, 10 Stuks
  • +
  • Packatape | pakketplakband bruin | 66m lang & 48mm breed | Ideaal als plakband, pakketband, verpakkingsmateriaal & tape | 6 r
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving


Sterke doorzichtige verpakkingstape:

◆ Bij het verzenden van pakketten of het verpakken, heffen en verplaatsen van dozen heeft u sterke en betrouwbare tape nodig. Deze heavy-duty tape met hoge treksterkte is dikker en sterker dan uw gemiddelde verpakkingstape en is bestand tegen meer druk en slijtage.

◆ U kunt deze multifunctionele verpakkingstape gebruiken voor grotere klussen zoals het verzenden van zware dozen of inpakken voor een verhuizing, of voor het beschermen van belangrijke pakketten die per post worden verzonden.

◆ Gemaakt van een acrylbasis, zal deze doorzichtige verpakkingstape na verloop van tijd niet geel worden. Laat uw verzegelde dozen met vertrouwen achter in de opslag, de tape behoudt zijn kwaliteit en sterkte.Specificatie:
★ Makkelijk te gebruiken met een laag-statische coating voor wirwarvrij afwikkelen.

★ Voorbeelden voor gebruik: kartonnen dozen, verpakkingsdozen, verhuisdozen, dozen, opbergdozen voor verhuizingen.

★ Kan gedurende lange perioden worden opgeslagen en gebruikt, en dankzij de langdurige houdkracht is het ook ideaal voor dozen met een langere houdbaarheid

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies