€ 18,42
GRATIS bezorging: Maandag, 21 jun , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Snelste bezorging: morgen
Bestel binnen 2 uur en 5 min.
Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Duchangying Huananxin Trading Co., Ltd.
Verzonden vanuit
Amazon
2 Stks Inbouw Schuifdeur ...

2 Stks Inbouw Schuifdeur Handvatten Rvs Flush Pull Handgrepen Ronde Flush Vinger Pull Handgrepen 50mm 2 Inch Diameter Pocket Deur Lade Kabinet Garderobe Trek met Verborgen Schroeven


Prijs: € 18,42
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • ✅ [Geborsteld roestvrij staal] -De spoeltrekgreep is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het oppervlak wordt door een rekproces behandeld. Het heeft uitstekende anti-corrosieprestaties, brandpreventie en roestpreventie, duurzamer gebruik en een langere levensduur. Je kunt het met vertrouwen kopen en gebruiken.
  • ▶ [Geschikte maat] -Het pakket bevat 2 roestvrijstalen verzonken trekgrepen en 2 schroeven. De diameter van het handvat is 50mm, de opening diameter is 40mm, de diepte is 10mm en de schroefmaat is 16*3mm. Voldoe aan uw verschillende behoeften en breng gemak in uw leven.
  • [Onzichtbare trekgreep] -De verzonken schuifdeurgreep met gepolijste randen maakt het veilig om met de vingers te trekken. De randen zijn glad en hebben een comfortabele touch. Zonder scherpe randen zijn kinderen en ouderen veiliger in gebruik. Het ronde ontwerp en verborgen schroeven zijn zeer delicaat en mooier, geschikt voor verschillende decoratiestijlen.
  • Eenvoudig aan te brengen: met 2 bevestigingsschroeven is de vingertrekgreep eenvoudig te installeren en te gebruiken zonder ingewikkelde installatiegereedschappen en instructies. U kunt 2 schroeven of lijm gebruiken om de handgreep op de deur perfect te bevestigen, met de onzichtbare schroeven op het bovenoppervlak.
  • De ronde spoeltrekgreep is geschikt voor thuis, op kantoor, op school en andere gelegenheden. Het kan worden gebruikt als handvat voor kasten, kasten, schoenkasten, laden, schuifdeuren en ramen. Het kan perfect worden geïntegreerd met moderne keuken, leeszaal, balkon en woonkamer.

Vaak samen gekocht

  • 2 Stks Inbouw Schuifdeur Handvatten Rvs Flush Pull Handgrepen Ronde Flush Vinger Pull Handgrepen 50mm 2 Inch Diameter Pocket
  • +
  • Schuifdeur vloergeleider, CCJH Verstelbare Vloergeleider Wand Voor Schuifdeursysteem, Deur Bodemgids Schuifschuur Deur Hardwa
  • +
  • Geze Rollan 40 N Schuifdeurbeslag, compleet systeem voor schuifdeur met geleiderail
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Bent u nog steeds op zoek naar een handige en duurzame ladehandgreep?
Zijn uw bezorgde kinderen of ouderen per ongeluk gewond door de metalen handgreep op de kastdeur?
Deze spoelvinger trekgreep is niet alleen mooi en praktisch, maar kan ook de veiligheid van het gezin beschermen

Feature
Roestvrij en duurzaam
De ronde spoeldeurtrekkracht is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het oppervlak wordt door een rekproces behandeld. Het heeft uitstekende anti-corrosie prestaties, brandpreventie en roestpreventie, duurzamer gebruik.

Wat u ontvangt
Het pakket bevat 2 cirkelvormige schuifdeurgreep en 2 schroeven. De diameter van het handvat is 50mm, de openingsdiameter is 40mm, de diepte is 10mm en de schroefmaat is 16*3mm.

Veilig & mooi
De verzonken trekgreep met gepolijste randen maakt het veilig om met de vingers te trekken. Zonder scherpe randen zijn kinderen en ouderen veiliger te gebruiken. Het ronde design is zeer delicaat, geschikt voor verschillende decoratieve stijlen.

Eenvoudige installatie
Met 2 bevestigingsschroeven is de inbouwdeurgreep eenvoudig te installeren en te gebruiken zonder ingewikkelde installatiegereedschappen en instructies. U kunt 2 schroeven of lijm gebruiken om het handvat op de deur perfect te bevestigen.

Breed gebruik
De schuifdeurgreep is geschikt voor thuis, kantoor, school en andere gelegenheden. Het kan worden gebruikt als handvat voor kasten, kasten, schoenenkasten, laden, schuifdeuren en ramen.

Specificaties
Materiaal: roestvrij staal.
Kleur: Zilver
Grootte: Diameter-50mm/2inch, gat diameter-40mm/1.6inch, diepte-10mm/0.4inch
Gewicht: 60g

De verpakking bevat:
2* flush deurgrepen, 2* schroeven

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland