Scotch 4702 Afdichtingstape, 12 mm x 12 m, 1 stuk, wit

5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

Waterdichting
  • Hoogwaardige PTFE-afdichttape: met de waterdichte Scotch afdichtingstape van PTFE dicht je kranen, schroefdraad en ventielen veilig af.
  • Optimale eigenschappen: de niet-klevende PTFE-tape ligt bij het samenschroeven stevig om de afzonderlijke schroefdraadgangen en is water- en luchtdicht. Bestand tegen druk tot 6 bar.
  • Extreem dun: het is bijzonder dun en bereikt zo ook bij fijne draden perfecte afdichtingsresultaten.
  • Voor binnen: het plakband is geschikt voor gebruik binnenshuis en houdt betrouwbaar bij temperaturen tot 260 °C.
  • Gebruik: oppervlak reinigen, het plakband in de richting van de schroefdraad stevig om de buis wikkelen, afsnijden en de buis samenschroeven. Overtredingen en uiteinden mogen niet in de leiding uitsteken.

Productgegevens

Stijlnaam:Waterdichting

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Stijlnaam:Waterdichting

Met de Scotch® waterdichte afdichtingstape dicht je druppelende kranen, schroefdraad en ventielen veilig en snel af. De niet-klevende PTFE-tape is bijzonder dun en is ook ideaal voor fijne schroefdraad. Het gebruik is eenvoudig: oppervlakken voor gebruik reinigen, de band in de richting van de schroefdraad stevig om de buis wikkelen, afsnijden en de buis samschroeven. De band ligt tijdens het schroefproces strak om de afzonderlijke schroefdraadgangen. Zorg ervoor dat er geen oversteken in de kabel zitten. De afdichtingstape is bedoeld voor eenmalig gebruik, de schroefdraad mag niet worden teruggedraaid. Het is water- en luchtdicht en drukbestendig tot 6 bar. In de verpakking is een rol witte, waterafstotende afdichtingstape in de afmetingen 12 mm x 12 m inbegrepen.

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
1 wereldwijde beoordeling
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensie uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 4 februari 2021
Stijlnaam: WaterdichtingGeverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

Laura
5,0 van 5 sterren Sehr gut!
Beoordeeld in Duitsland op 1 februari 2021
Stijlnaam: WaterdichtingGeverifieerde aankoop