€22,04
GRATIS Bezorging maandag, 23 mei. Bestel binnen 22 u 7 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 22,04","priceAmount":22.04,"currencySymbol":"€","integerValue":"22","decimalSeparator":",","fractionalValue":"04","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"cg3geaBOlF7brc7FMOk5nFV1BI0IL2tOEdsceN%2BZEL9fMBzXwOUTCF11tUzpxD03rcSzB3dc4LGKHzgI6v40R7jriPm6J9QQAxXraq3m%2FcFgKoSH5nR9xMgV7KXfLM7UfeRoPWhyTmGa5LWJ8VTi13xCate5REmh%2BDcJORkuQYFwvKSEA%2F4xhQ%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 22,04 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 22,04
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Sekey Luifel Zonnescherm ...
Heb je er een te koop?

Sekey Luifel Zonnescherm Vierkant HDPE Doorlaatbaar Ademend Tear Resistant Weerbescherming UV-bescherming voor Outdoor Tuin Terras met touwen zand 2 × 2 m

4,4 van 5 sterren 3.732 beoordelingen

€22,04
Prijzen zijn inclusief btw.

zand (HDPE).

Je aankoop verbeteren

Grootte 2×2m
Kleur Zand (HDPE).
Merk Sekey

Over dit item

  • ➤ Hoogwaardig HDPE-materiaal – gemaakt van 100% gloednieuw, doorlatend uv-blok-materiaal van 185 GSM polyethyleen. Laat de lucht door het zonnezeil circuleren. Duurzamer en beter dan gerecyclede HDPE, biedt effectief schaduw. Wordt gekenmerkt door een hoge treksterkte, bestand tegen veroudering, corrosiebestendigheid, stralingsbestendigheid en een laag gewicht.
  • ➤ Zonwering, ademend: het unieke weefsel van HDPE-materiaal houdt tot 90% van de schadelijke uv-stralen uit de zon. Vermijd uv-schade aan de huid en geniet van de schaduw. En is ademend, zodat warme lucht door kan ontsnappen, waardoor de temperatuur daaronder aanzienlijk wordt verlaagd. De stof is zeer duurzaam, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen schimmel en meeldauw.
  • ➤ Scheurvast, weerbestendig – het speciaal gebreide polyethyleen met hoge dichtheid is waterdoorlatend en voorkomt de ophoping van regenwater (geen vorming van lelijke wateruitstulpingen). Het is niet waterdicht, maar droogt snel (vochtbestendig). Het kan een beetje licht passeren en maakt het gebied niet te donker. Zo kun je genieten van een aangenaam en schaduwrijk zonnebad op je terras of in de tuin. Bestand tegen zware regen en hoge temperaturen.
  • ➤ Voldoende afmetingen: de maatgegevens zijn de afstand tussen de pijppunten van de horizontale hoeken, niet de lengte en breedte van het werkelijke schaduwbereik. De concave vorm de middenbreedte van het zeil korter en het werkelijke schaduwbereik is kleiner. De afmetingen vind je in de afbeelding.
  • ➤ Concave design, voorkom zeggen, volledige riemband – het zonnezeil heeft bochten aan de randen om de spanning door het zeil op te bouwen. Terwijl de hoeken van het zeil worden gespannen, proberen de randen te rechttrekken en de stof vast te zetten. Deze constructie verbetert niet alleen de treksterkte, maar voorkomt ook effectief dat het zonnezeil valt. De afmetingen geschiedt van de ene D-ring naar de andere.