€39,89
GRATIS Bezorging morgen, mei 19. Bestel binnen 32 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 39,89","priceAmount":39.89,"currencySymbol":"€","integerValue":"39","decimalSeparator":",","fractionalValue":"89","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"ACcLXbxjvDmNkclUt5pD2JD%2FXhxglM3OWemG%2Bbtq6JmwWfNB1wtYG5stNXf4ItsBxDG8M2gCyu5ltT52wVaTfr2zBFqUlfX9DgDrGZ%2B1J1NR6LRWXyocwJuqAPjpoZ7L%2BzjlUV5qUfuD3dEcDII25i43eETNhTsx%2BvR7x2XQaHuPPf0PvWKl7Q%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 39,89 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 39,89
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Sekey Zonnescherm Zeil 2 ...
Heb je er een te koop?

Sekey Zonnescherm Zeil 2 × 3 m schaduw zeilen Waterdichte PES Polyester UV Blok Luifel Weerbestendig Duurzaam Perfect voor Outdoor Patio Tuin Yard Achtertuin, Lichtgrijs

4,4 van 5 sterren 3.684 beoordelingen

€39,89
Prijzen zijn inclusief btw.

Lichtgrijs

Je aankoop verbeteren

Grootte 2×3m
Kleur Lichtgrijs
Merk Sekey
Soort montage Post Mount

Over dit item

  • Hoge kwaliteit: Sekey zonnescherm zeilen 100% hoogwaardige en dichte polyesterstof, waterafstotend materiaal op het oppervlak, dubbele PU-coating binnenin, duurzaam en veilig. Het is lichtbestendig, waterafstotend, scheurbestendig, weerbestendig en vrij van schimmel en vlekken.
  • UV-bescherming: waterbestendig en ademend - tot 95% UV-bescherming en 90% schaduw. Het materiaal is licht, het verzamelt geen warmte eronder en vocht kan snel drogen. Luifels verminderen de omgevingstemperatuur om koelkosten te besparen en het energieverbruik te verminderen. Uw nieuwe luifel betaalt zichzelf met uw spaargeld. Waterdoorlatendheid classificatie: 2000 mm waterdruk.
  • Robuust en duurzaam, concave design - ze hebben dubbel gestikte randen en versterkte hoeken voor een lange levensduur. De luifels hebben rondingen rond de randen om spanning door het zeil op te bouwen. Terwijl de hoeken van het zeil worden uitgerekt, proberen de randbogen zichzelf recht te trekken en de stof vast te zetten. Deze constructie verbetert niet alleen de treksterkte, maar voorkomt ook effectief dat de luifel eraf valt.
  • Installatie: het bevat lange touwen en metalen D-ringen. Door de holle vorm is de middelste breedte van het zeil korter en is het werkelijke schaduwgebied kleiner. De groottegegevens zijn de afstand tussen de kroonpunten van de horizontale hoeken, niet de lengte en breedte van het werkelijke schaduwgebied. Het wordt aanbevolen om een afstand van ca. 45 - 60 cm van de hoek van de stof tot de muur/verstijvingspunt.de installatiehoek is 20 - 42 graden, om regen weg te laten lopen.
  • Multifunctionele toepassing: luifels zijn veelzijdige terrashoezen die schaduw en UV-bescherming bieden en tegelijkertijd uw privacy beschermen. Luifels zijn veelzijdig en kunnen aan elke structuur, gebouw of paal worden bevestigd. Ook perfect voor zwembaden, speelruimtes, achtertuin terrasplanken en nog veel meer.