€24,14
GRATIS Bezorging morgen, mei 28. Bestel binnen 18 u 13 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 24,14","priceAmount":24.14,"currencySymbol":"€","integerValue":"24","decimalSeparator":",","fractionalValue":"14","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"%2FCkQVFfu9JdEkWHRfOeKsdBUrfGvdnbdiZxwj9P%2Bx4MJ2IOV4%2Fye0y8KszK9xTJNq80ZLuHhdO4PVR9SMutP8D1CT1RH%2Fe%2BJz5lFx1%2BwB9FlxHCXG8tQ%2FsWKbBxQeWW6CQoG5qtxy2bQV2HSchNAqkiOKaOSJz8kVsmn9IrMjAoc4U%2FHdYmgvA%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 24,14 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 24,14
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Sekey Zonnezeil, zonwering, vierkant polyester, windscherm, weerbestendig, waterafstotend, geïmpregneerd, 95% UV-bescherming, superieure scheurvastheid voor buiten, met touwen, wit, 2 x 2 m

4,4 van 5 sterren 3.878 beoordelingen

€24,14
Prijzen zijn inclusief btw.

wit

Je aankoop verbeteren

Grootte 2×2m
Kleur Wit
Merk Sekey

Over dit item

  • ➤ Premium kwaliteit: wij van Sekey hebben onze focus gelegd op een kwalitatief hoogwaardig zonnezeil, dat je effectief tegen zonlicht beschermt en bovendien scheurvast, weerbestendig en ademend is.
  • ➤ Een echte allrounder: het Sekey zonnezeil bestaat uit hoogwaardig polyester, dat een hoge dichtheid van 160 g/m2. Classificatie van het waterdichte niveau ligt bij 800 mm waterdruk, wat een hoge waterdichtheid, stralingsbestendigheid, tot 90% UV-bescherming en schaduw garandeert. Ideaal als schaduw rond het huis of als inkijkbescherming in de tuin, op het balkon, op de camping of aan het zwembad.
  • ➤ Mooi concave design: het Sekey zonnezeil heeft rondingen aan de randen om de spanning door het zeil op te bouwen. Terwijl het zeil wordt gespannen, kan de randbogen beter recht worden gemaakt, zodat de stof wordt vastgetrokken. Deze constructie verbetert de treksterkte, voorkomt ook effectief dat het zonnezeil valt. Het heeft dubbel genaaide randen en versterkte hoeken om een langere levensduur te garanderen.
  • ➤ Maatkeuze: de opgegeven maat is de afstand tussen de beitelpunten van de horizontale hoeken, niet de lengte en breedte van het werkelijke schaduwbereik. De middenbreedte van het zeil is vanwege de concave vorm korter en het werkelijke schaduwgebied is daarom kleiner. Het installatiepunt moet op de verlenging van de diagonalen liggen. Een afstand van ca. 45-60 cm van de hoek van de stof naar de muur/het stijfpunt moet worden aangehouden.
  • ➤ Sekey zonnezeil: 1 x zonnezeil, 1 x touw (7 m), 1 x opbergtas, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Het zeil heeft een helling van minimaal 20-25% spannen, om een snelle afvoer van het water te garanderen en de vorming van een waterzak te voorkomen. Elk zonnezeil moet regelmatig worden gespannen om een glad, strak oppervlak te creëren en waterophoping aan mogelijke verbindingsnaden te omgaan.