Bezorgadres selecteren
Heb je er een te koop?

Silverline 713572 voor- en reflectoren, 2-delige set, meerkleurig, 2 stuks

4,1 van 5 sterren 418 beoordelingen

  • Witte voorspot met montagebeugel voor de stuurhouder
  • Rode reflectoren met montagebeugel voor de zadelpen
  • Eenvoudige montage (montage-accessoires inbegrepen)
  • 0

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Voor- en achteruitstraler, 2-delig. 2-delige set set. Silverline geniet zowel in Groot-Brittannië als in heel Europa van een uitstekende reputatie en zijn uitgebreide gereedschapssortiment is altijd bewezen en gevraagd. Dagelijks worden nieuwe producten die gebruik maken van de modernste technologieën, aan Silverline klanten geleverd en hun wensen en behoeften daarmee niet alleen voldoen, maar steeds weer opnieuw overtroffen. Of het nu voor de werkplaats of rondom huis en tuin is, Silverline heeft met meer dan 5000 hand- en elektrisch gereedschap altijd de juiste paraat. Bovendien zijn er op alle Silverline gereedschappen onverslaanbare garantie: levenslange garantie op alle niet-elektrisch handgereedschap en 3 jaar garantie op alle elektrische gereedschappen. Alle Silverline gereedschappen worden grondig getest en voldoen natuurlijk aan de nieuwste kwaliteits- en veiligheidseisen. Door voortdurende bewaking en verbetering van de leveranciersbedrijven biedt het bedrijf gereedschappen die met lange garanties zijn goedgekeurd en gecertificeerd – zo kunnen zijn klanten erop vertrouwen dat ze investeren in de beste tools die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn. Silverline ligt het milieu na aan het hart. Omdat de producten over de hele wereld worden geproduceerd, voeren het bedrijf programma's voor voortdurende verbetering door, om ervoor te zorgen dat al zijn producten niet alleen voldoen aan hoge kwaliteitseisen, maar ook aan de modernste milieurichtlijnen. Silverline hecht waarde aan de naleving van mensenrechten en morele en ethische normen. Door regelmatige fabriekscontroles en -rapporten controleert het bedrijf daarom zorgvuldig zijn leveringsketen. Om zijn audit te bestaan, moeten alle leveranciers aan alle regionale en internationale voorschriften voldoen en een goede, veilige en gezondheidsvriendelijke werkomgeving aantonen.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,1 van 5 sterren
4,1 van 5
418 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Emma Dobson
5,0 van 5 sterren Great for the dark nights
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 6 november 2018
Mr. J. Driver
5,0 van 5 sterren Absolutely fine
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 18 februari 2020
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Absolutely fine
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 18 februari 2020
After my toddler had a tumble on his bike and broke his reflector, I need a replacement. These do the job perfectly well. In fact, they were pretty much identical to the ones I took off. They were cheap and does what they're supposed to. Easy enough to put on and they are staying put.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
J. BARRETT
5,0 van 5 sterren does the job
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 27 april 2020
ray maskell
1,0 van 5 sterren Rubbish
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 3 augustus 2020
John R. Wade
4,0 van 5 sterren Probably okay if you don't fall off a lot
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 2 januari 2020