Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 12,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
Solveigs belofte: Eén vrouw kan het landgoed van haar familie redden. Maar heeft ze de moed om te doen wat nodig is? (Vrouwen van de Leeuwenhof Book 3) van [Corina Bomann, Lilian Caris]

Solveigs belofte: Eén vrouw kan het landgoed van haar familie redden. Maar heeft ze de moed om te doen wat nodig is? (Vrouwen van de Leeuwenhof Book 3) Kindle-editie

4,2 van 5 sterren 28 beoordelingen

Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 12,99
Paperback € 20,99
Digitaal
Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Over de auteur

Corina Bomann (1974) woont op het Duitse platteland, waar ze in alle rust kan schrijven. Haar romans staan in Duitsland steevast hoog in de bestsellerlijsten. Bij Boekerij verschenen al meerdere succesvolle romans, waaronder Agneta’s erfenis, Het vlindereiland, De jasmijnzussen en De stormroos.

--Deze tekst verwijst naar de paperback editie.

Achterflaptekst

<p>Het afsluitende deel van de razend populaire trilogie <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em></p><p><em>'</em>Er is een nieuwe Lucinda Riley opgestaan, en ze heet Corina Bomann.' <em>de Volkskrant </em></p><p>Als jonge bruid leek Solveig een stralende toekomst tegemoet te&nbsp;gaan, maar een tragisch ongeval maakt een einde aan haar geluk. Verdrietig trekt zij zich terug op de Leeuwenhof, bij haar&nbsp;moeder en grootmoeder. Daar is ze hard nodig, want het eerbiedwaardige landgoed verkeert in slechte staat. Solveig heeft allerlei ideeën om het huis en het omringende landgoed te redden, maar welke zijn goed en haalbaar?</p><p>Als er een gast uit Amerika en een aantrekkelijke zakenman uit Stockholm op de Leeuwenhof arriveren, opent hun inbreng en kennis voor Solveig de deur naar de wijde wereld. Ze wil niets liever dan een nieuwe start maken, voor de Leeuwenhof en voor de liefde. Maar kan ze haar verdriet om haar verloren geluk achter zich laten?</p><p><strong>In de pers</strong></p><p>‘Deel 1 van de trilogie <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em> staat als een huis. Over keuzes maken en je hart volgen. Een aanrader.’ <em>Algemeen Dagblad</em></p><p>‘De verslavende nieuwe serie voor de lezers van<em> De zeven zussen</em>.’ <em>NCRV-gids</em></p><p>‘Houdt u van de boeken van Lucinda Riley en Santa Montefiore? Dan&nbsp;zult u Corina Bomann zeker waarderen.’ <em>MAX Magazine</em></p><br/> --Deze tekst verwijst naar de digital editie.

Productgegevens

 • ASIN : B088HB7RC6
 • Uitgever : Boekerij; 1e editie (10 februari 2021)
 • Taal : Nederlands
 • Bestandsgrootte : 723 KB
 • Tekst-naar-spraak : Niet ingeschakeld
 • Schermlezer : Ondersteund
 • Verbeterd lettertype : Ingeschakeld
 • Word Wise : Niet ingeschakeld
 • Printlengte : 536 pagina's
 • Klantenrecensies:
  4,2 van 5 sterren 28 beoordelingen

Klantenrecensies

4,2 van 5 sterren
4,2 van 5
28 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 28 klant beoordelingen.