€ 29,00
GRATIS bezorging: 15 jul - 23 jul Gegevens
Wordt gewoonlijk verzonden binnen 1 tot 3 weken.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Sosenco
Verkocht door Sosenco
Verzonden vanuit
Sosenco
Verkocht door

Sosenco Adresplaatjes - Gepersonaliseerd Geëmailleerde Plaat Huisnummer - een Huisnummerbord - Waterdichte Adresbord - 10x15 Zwart


Prijs: € 29,00
Prijzen zijn inclusief btw.
Zwart

Je aankoop verbeteren

  • Adresborden zijn handgemaakt en bestand tegen moeilijke weersomstandigheden. Perfect voor zowel hete zomer als zeer koude winter. De kleur van de plaat vervaagt niet in de Zon, en de plaat roest niet zolang de keramische structuur intact is.
  • Geavanceerd technologisch proces – de platen worden gestookt in de oven in temperatuur boven de 800 Celsius graden. Dit garandeert een hoge duurzaamheid en vergelijkbaare eigenschappen met die van roestvrij staal. Patronen worden met de hand gemaakt. De op deze manier geproduceerde borden worden gekenmerkt door hooge kwaliteit en unieke functionele kenmerken – alleen fysieke interferentie in de structuur kan ze vernietigen.
  • Montageset- de montageset bestaande uit messing schroeven is bevestigd aan de straatnaambord. Een alternatieve oplossing is om roestvrijstalen schroeven te kiezen met clips in verschillende kleuren of pluggen die zijn aangepast aan vaste, lege, en andere harde oppervlakken (gelieve te markeren bij het personaliseren van het product).
  • De vintage stijl is perfect voor grote, oude huizen, maar ook voor huizen die een klassieke uitstraling behouden. Dankzij de kleurkeuze past u zich aan de stad aan of onderscheidt u zich van de buurt.
  • Volledige productpersonalisatie – Productafmetingen: 10 (hoog) x 15 (breed) cm, licht bol, 4 montagegaten in de hoeken met messing oogjes, gewicht ca. 2 kg. Om te personaliseren: voeg een adresbord toe aan het winkelmandje en vink "Dit is een cadeau" aan. Ga naar de kassa. Laat uw gegevens (nummer) achter als "cadeaubericht". De tekenlimiet is 3 cijfers.

Koop het met

  • Sosenco Adresplaatjes - Gepersonaliseerd Geëmailleerde Plaat Huisnummer - een Huisnummerbord - Waterdichte Adresbord - 10x15
  • +
  • TÄGA 2214 Design brievenbus antraciet met krantenvak, naamplaatje, raam, rvs gepoedercoat, afsluitbaar, 2 sleutels, kleur: ma
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Een van deze items kan eerder worden verzonden dan het andere.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Kleur:Zwart

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:Zwart

Adresborden zijn handgemaakt en bestand tegen moeilijke weersomstandigheden. Perfect voor zowel hete zomer als zeer koude winter. De kleur van de plaat vervaagt niet in de Zon, en de plaat roest niet zolang de keramische structuur intact is.

Geavanceerd technologisch proces – de platen worden gestookt in de oven in temperatuur boven de 800 Celsius graden. Dit garandeert een hoge duurzaamheid en vergelijkbaare eigenschappen met die van roestvrij staal. Patronen worden met de hand gemaakt. De op deze manier geproduceerde borden worden gekenmerkt door hooge kwaliteit en unieke functionele kenmerken – alleen fysieke interferentie in de structuur kan ze vernietigen.

Montageset- de montageset bestaande uit messing schroeven is bevestigd aan de straatnaambord. Een alternatieve oplossing is om roestvrijstalen schroeven te kiezen met clips in verschillende kleuren of pluggen die zijn aangepast aan vaste, lege, en andere harde oppervlakken (gelieve te markeren bij het personaliseren van het product).

De vintage stijl is perfect voor grote, oude huizen, maar ook voor huizen die een klassieke uitstraling behouden. Dankzij de kleurkeuze past u zich aan de stad aan of onderscheidt u zich van de buurt.

Volledige productpersonalisatie – kies gewoon de kleur van het geëmailleerd bord, voer het huisnummer, en de straatnaam in en kies de montagemethode, en u zult snel genieten van het hoogwaardige bord. Productafmetingen: 10 (hoog) x 15 (breed) cm, licht bol, 4 montagegaten in de hoeken met messing oogjes, gewicht ca. 2 kg.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies