Heb je er een te koop?
€90,69
GRATIS Bezorging woensdag, 25 mei. Bestel binnen 19 u 24 m
Nog slechts 1 op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 90,69","priceAmount":90.69,"currencySymbol":"€","integerValue":"90","decimalSeparator":",","fractionalValue":"69","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"A7wA0NULX%2BqOYaOcCMoqxyCTGtoI6ZbUWC9CVMJC3gsCsJo%2FmpPguVw4BOauUEDeZZ5mkV4GDq9UL1sIjwHEN67FRIxEuLFEfl2Bfe6i7w7Kx9pDS0J2fUl6umIv0QX0P8U5%2BYxOkgPumxdAPq37oXPQDwrDkZIGJYBdWUtXT9L1GYd4WgQEyQ%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"},{"displayPrice":"€ 84,34","priceAmount":84.34,"currencySymbol":"€","integerValue":"84","decimalSeparator":",","fractionalValue":"34","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"SfqAW5prg2VlNDJO1ptXnXgyUXJFox37BX6azZYJ5zKHfe5Ij0yqucOMoqKI56vJYoVyMwIULVWI%2F2bnUHKEj3YDpLitgOs%2FcyrGuifG10de%2FGeroPwPWWuGcbqLOYzlUDn3NBaPCR9ybfAAiDDqcFPWJDdEBZOJD8K7nr5MVs2NTIzffF12lp41mgLl%2FuTd","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"USED"}]
€ 90,69 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 90,69
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Stanley Kubrick collectio...
Heb je er een te koop?

Stanley Kubrick collection (7 films)

Meer informatie over de leeftijdclassificaties vind je hier

4,5 van 5 sterren 156 beoordelingen

€90,69
Prijzen zijn inclusief btw.
Beschikbaar tegen een lagere prijs van andere verkopers die mogelijk geen gratis Prime-verzending aanbieden.

Vaak samen gekocht

 • Stanley Kubrick collection (7 films)
 • +
 • Il faut sauver le soldat Ryan
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Een van deze items kan eerder worden verzonden dan het andere.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

- A clockwork orange: Schoppen, aftuigen, stelen, zingen, tapdansen, verkrachten. Teddyboy en hooligan Alex met bolhoed (Malcolm McDowell) houdt er zijn eigen manier van plezier maken op na. Ten koste van het leven van anderen. Het overgangsproces van amoreel boefje tot gehersenspoelde deftige burger en terug vormt de dynamische boog in de shockerende toekomstvisie die Stanley Kubrick maakte van de roman van Anthony Burgess.

- 2001: A space odyssey: 2001: A Space Odyssey is een aftelling naar de toekomst, een wegenkaart voor het lot van de mensheid, een zoektocht naar het oneindige. Het is een schitterend, Oscar-winnend staaltje visuele effecten, een fascinerend spel tussen mens en machine, een verbluffend mooie versmelting van muziek en beweging. Het is misschien wel het meesterwerk van regisseur Stanley Kubrick (die het scenario samen met Arthur C. Clarke schreef) … en het zal ook de komende generaties blijven boeien, inspireren en betoveren. Kubrick begint zijn reis in de ruimte met een bezoek aan onze prehistorische aap-voorouders en maakt dan een sprong van duizenden jaren (via één van de meest duizelingwekkende overgangen ooit bedacht) naar de gekoloniseerde ruimte en schiet astronaut Bowman (Keir Dullea) uiteindelijk de onbekende wereld van de ruimte in, wellicht op weg naar onsterfelijkheid. “Open the pod bay doors, HAL”. Laat de unieke en overweldigende en mysterieuze reis beginnen.

- The shining: Beeld je de gruwelijkste verschrikking in. Is het een monsterlijk buitenaards wezen? Een fatale epidemie? Of is het, zoals in dit schokkende meesterwerk van Stanley Kubrick, de angst voor iemand die verondersteld wordt van je te houden en je te beschermen - iemand uit je eigen gezin? In een script gebaseerd op de roman van Stephen King doet Kubrick sterke scènes, dreigende settings, onwezenlijke achtervolgingsopnames en opeenvolgende shocks tot een mijlpaal in de geschiedenis van de griezelfilm samensmelten. In een typische rol vertolkt Jack Nicholson (“Heeeere’s Johnny!”) Jack Torrance, die samen met zijn vrouw (Shelley Duvall) en zoon (Danny Lloyd) als huismeester het prachtige, afgelegen Overlook Hotel intrekt. Torrance is daar nooit eerder geweest - of toch? Het antwoord ligt in een spookachtige tijdsvervorming van waanzin en moord.

- Full metal jacket: Een buitengewone cast staat in voor de actie in het schitterende relaas van Stanley Kubrick over de oorlog in Vietnam en het dehumaniseringsproces waarbij jongens getrainde moordenaars worden. Joker (Matthew Modine), Animal Mother (Adam Baldwin), Gomer (Vincent D’Onofrio), Eightball (Dorian Harewood), Cowboy (Arliss Howard) en anderen – allemaal worden ze ondergedompeld in de hel van een opleidingskamp voor mariniers onder leiding van de luidruchtige bullebak D.I. (Lee Ermey) die de toekomstige hellehonden als groentjes, wormen of nog minder behandelt De actie is wreed, het verhaal meedogenloos en de dialogen met bijtend sarcasme doorspekt. Full Metal Jacket scoort, vanaf de basisopleiding tot het nachtmerriegevecht in de stad Hue, een onmiskenbare filmhit.

- Eyes wide shut: Stanley Kubrick’s gedurfde laatste film kan op veel manieren omschreven worden. Als een fascinerende psychoseksuele ervaring. Als een droombeeld dat je blijft achtervolgen. Als een opwindende thriller. Als een mijlpaal in de carrière van steracteurs Tom Cruise en Nicole Kidman en als een “waardig laatste hoofdstuk in de carrière van een briljant regisseur” (Roger Ebert, Chicago Sun-Times).Cruise speelt de rol van Dr. William Harford, die zich, nadat zijn vrouw bekend heeft dat ze op seksueel vlak meer verlangt, aan erotische experimenten waagt die zijn huwelijk in gevaar brengen – en waardoor hij misschien zelfs verstrikt raakt in een lugubere moordzaak. Naarmate het verhaal evolueert van twijfel en angst naar zelfontdekking en verzoening, voegt Kubrick er meesterlijke elementen aan toe. Stijlvolle opnames met bewegende camera's, een gecontroleerd tempo, levendige kleuren, verrassende beelden: bravourestukjes die van Kubrick een onsterfelijke cineast maken en waar je met je ogen wijd open naar kijkt.

- Lolita: Wanneer leraar Humbert Humbert (JEREMY IRONS) in het huwelijksbootje stapt met zijn hospita Charlotte Haze (MELANIE GRIFFITH) doet hij dat maar om één enkele reden: haar bevallige dochter Lolita. Humbert is tot over zijn oren verliefd op het jonge meisje dat hem doet denken aan zijn eigen schoolliefde die hij onder tragische omstandigheden vaarwel moest zeggen. Wat begint als een onschuldig spel mondt uit ineen obsessieve passie. De verboden liefde tussen Humbert en Lolita groeit uit tot een ervaring die hun beider levens op losse schroeven zet.

- Barry Lyndon: Hoe treedt een arme Ierse jongen zonder goede vooruitzichten binnen in de kring van de 18e-eeuwse Engelse adel? Voor Barry Lyndon (Ryan O’Neal) is het antwoord: op iedere mogelijke manier! Zijn klim naar rijkdom en privileges is het boeiende middelpunt in deze schitterende Stanley Kubrick-bewerking van de roman van William Makepeace Thackeray.

Productgegevens

 • Taal ‏ : ‎ Frans, Engels, Portugees, Castiliaans, Italiaans, Engels, Italiaans, Duits, Spaans, Pools, Frans
 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 17.7 x 15 x 4.2 cm; 360 gram
 • Mediaformaat ‏ : ‎ Ondertiteld
 • Publicatiedatum ‏ : ‎ 7 oktober 2020
 • Ondertitels: ‏ : ‎ Kroatisch, Arabisch, Portugees, Russisch, Fins, Thais, Castiliaans, Turks, Roemeens, Frans, Portugees, Hebreeuws, Noors, Nederlands, Deens, Zweeds, Tsjechisch, Hongaars, Pools, Grieks, Koreaans, Spaans
 • Taal ‏ : ‎ Italiaans (Dolby Digital 5.1), Portugees (Dolby Digital 5.1), Frans (Dolby Digital 5.1), Castiliaans (Dolby Digital 5.1), Engels (DTS-HD 5.1), Spaans (Dolby Digital 5.1), Italiaans (Dolby Digital 2.0), Duits (Dolby Digital 5.1), Pools (Dolby Digital 5.1)
 • ASIN ‏ : ‎ B08C6S8J25
 • Aantal disks ‏ : ‎ 6
 • Klantenrecensies:
  4,5 van 5 sterren 156 beoordelingen

Klantenrecensies

4,5 van 5 sterren
4,5 van 5
156 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 1 beoordeling van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Moise Galligani
3,0 van 5 sterren Peut mieux faire
Beoordeeld in Frankrijk op 15 februari 2019
Lysipe DeVal
5,0 van 5 sterren Un classique !
Beoordeeld in Frankrijk op 5 augustus 2018
Client d'Amazon
5,0 van 5 sterren Remastering impeccable
Beoordeeld in Frankrijk op 20 januari 2021
Paquier yvan
5,0 van 5 sterren Genial
Beoordeeld in Frankrijk op 25 januari 2020
Ezechiel
5,0 van 5 sterren Une belle restauration
Beoordeeld in Frankrijk op 14 juli 2018