€31,01
GRATIS Bezorging 5 - 10 september. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 31,01","priceAmount":31.01,"currencySymbol":"€","integerValue":"31","decimalSeparator":",","fractionalValue":"01","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"s9wezxJAILG6aQ2iDN1rKB7IBnOrqaa3KczN2f9N9MVg38j53E04JFcy%2FYbByG6fPBWN%2Fay47XwRt%2FoRjTScal%2FD4X0Gfts06bn4FXDdcJunkrnE3ACKZajORaPQETA%2Fb6cMPgprLJ2tp8Ekw4JhSnmOxVwep0dZYwcbAkXMoq6mTbAu%2BdXzGaT%2BjMKDBzwM","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 31,01 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 31,01
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
hongheshanghang
Verkocht door
Verzonden vanuit
hongheshanghang
Verkocht door
Heb je er een te koop?

80% Sunblock Schaduwdoek Mesh UV-bestendig net voor plantenhoes, kas, schuren, kippenhok, buiten, planten(2×5m(6×16ft), Green)


€31,01
Prijzen zijn inclusief btw.
Groen

Je aankoop verbeteren

  • Hoge schaduwsnelheid - Onze schaduwdoek kan weerstaan ​​van stralen en het meeste zonlicht terwijl lucht nog steeds door kan stromen om een ​​comfortabele koele en schaduwrijke plaats te creëren voor mensen of planten. Het blokkeert 80% van de zon en brengt 80% de schaduw, dus 20 % van de zonneschijn kan erdoorheen.
  • Beste materiaal - Schaduwdoek gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid die lichtgewicht maar duurzaam is. Het materiaal biedt maximale luchtstroom en rekbaarheid. Functie: gebruik voor kassen, plant, bloemen, vruchten dekking, blokkeer de zon, met warmte, vocht
  • Beste technologie - Lock-stitch Breiming-technologie kan ontrafelen en accumuleren. Ontworpen met afgeplatte rand en versterkte hoek, zorgt onze zonneschermdoek voor duurzaamheid en extra sterkte.
  • Eenvoudig instellen - er zijn elke 1 meter in elke zijkanten. Ze bevinden zich langs de gehele versterkte randen. Je kunt onze Sunblock Shade-doek vrij en gemakkelijk hangen zonder zorgen te maken over het opbreken.
  • Handige schaduwdoek - ademende stof - houd de lucht vers en laat hete lucht uit de schaduwweefsel worden geduwd en water daalt. Gemakkelijk schoon met een tuinslang. Als u niet tevreden bent met onze producten, kunt u contact met ons opnemen voor retour, terugbetaling of vervanging.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Ons product kan overal schaduw maken. Het draagbare ontwerp, eenvoudige bediening en duurzame materialen maken het de beste keuze voor alle soorten schaduwtoepassingen. Onze producten hebben een breed scala aan toepassingen. Het is geweldig om een ​​comfortabel gearceerd gebied voor u, uw familie, uw huisdieren en tuinen te creëren.

Onze producten zijn ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Het kan je planten beschermen met deze schaduwdoek. Het kan tuin, kwekerij, kas, uw zwembad, garage, hoepelsstructuren enzovoort. Met ons product heeft u betere leefomstandigheden buiten.

We gebruiken Lock-Stitch Breiming-technologie om ervoor te zorgen dat ons product niet ontrafelt. Het speelt ook een rol bij het voorkomen van de accumulatie. We hebben ons product met afgeplatte rand en versterkte hoek ontworpen om de duurzaamheid en extra sterkte te waarborgen.

Ons product is gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid. Dit materiaal maakt onze producten licht en duurzaam en biedt maximale luchtstroom en rekbaarheid. Het meest ingenieuze ding van onze producten is dat er elke 20 centimeter inkorten in elke zijkanten zijn. Met dit ontwerp kunt u onze Sunblock Shade-doek vrij en gemakkelijk ophangen.

Onze Sunblock Shade-doek kan weerstand bieden aan stralen en het meeste zonlicht, terwijl lucht nog steeds door kan stromen. Daarom is het vooral voor planten meer bevorderlijk voor hun groei en bescherming. En onze producten hebben verschillende lichttransmissie, die zich beter kan aanpassen aan de ontwikkeling en behoeften van een verscheidenheid aan planten.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies