€ 26,76
GRATIS bezorging: 24 jun - 3 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Ddlu oemcs
Verkocht door Ddlu oemcs
Verzonden vanuit
Ddlu oemcs
Verkocht door

TEGT 1 stuk witte simulatie slinger Lysimachia ring veld hanger deurklopper rond blad decoratie


Prijs: € 26,76
Prijzen zijn inclusief btw.
M, 1 stuks

Je aankoop verbeteren

  • ❤❤ Hoogwaardige materialen: de niet-giftige en onschadelijke gedroogde bloemen bestaan uit 100% natuurlijk, hoogwaardig gras. Wij behouden zijn oorspronkelijke kleur en de veren zijn vol en gelijkmatig.
  • ❤❤ Decoratie: de echte kleine rieten zijn zeer geschikt voor het versieren van de woonkamer, de eetkamer of de werkkamer en voor het decoreren van kantoor- en bruiloftsbloemstukken. Prachtig cadeau voor Moederdag, Valentijnsdag, verjaardagen en andere speciale gebeurtenissen.
  • ❤❤ Interessant doe-het-zelf: je kunt de lengte van de gedroogde bloemen naar wens inkorten. Het is de beste keuze voor bloemstukken. Geschikt voor elke vaas. Het mooie bloemenarrangement ziet er fris en natuurlijk uit.
  • ❤❤ Houdbaarheid van meer dan 1 jaar: meer dan kunstmatige bloemen. Kan zonder seizoensgebonden beperkingen langer dan 1 jaar ononderbroken worden gebruikt, verbleekt niet.
  • ❤❤ Let op: als je het product ontvangt, kun je het pampasgras-boeket 2-3 dagen lang in de zon plaatsen om het pluizig te maken. De wolk valt bij het schudden licht af, wat een natuurlijk kenmerk is. Wees daarom voorzichtig als je hem aanraakt en beweegt.

Productgegevens

Kleur:M, 1 stuks

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:M, 1 stuks

Update

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies