€75,94
Tijdelijk niet op voorraad.
Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.
[{"displayPrice":"€ 75,94","priceAmount":75.94,"currencySymbol":"€","integerValue":"75","decimalSeparator":",","fractionalValue":"94","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"l1Abg8%2FTiJy1rXf2Ntvx1Tk%2BAlXRxMrBT7WQtadBE4wya7b8lrsowdxe2NSla9hpog0vG5qaDGZzJnzG%2FP5O7X0wNBo6TifLg%2F9AdN18sdJzxzTRjBFsQfgr4GSArLFwrS1a1BeM3nJkpAqG4qW1kwSq%2FKK6TZhu","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 75,94 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 75,94
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Tibelec 167310 slinger, w...
Heb je er een te koop?

Tibelec 167310 slinger, wit [Energieklasse A++]


€75,94
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Energiebron Elektrisch met snoer
Kleur Wit.
Merk TIBELEC
Aantal lichtbronnen 10

Over dit item

  • Aansluiting – je kunt tot 10 slingers aansluiten om de totale lengte te verhogen. Je hebt de keuze om op hetzelfde model te blijven of de verschillende tibelec-slingers te mengen: wit, meerkleurig, met kleurverandering of met filament. De grote keuze en vele mogelijkheden bieden je een gezellige en trendy sfeer voor je tuin en terras.
  • Professioneel en veilig: uitgerust met een kabel "Pro" H07rn-f 2x1. 5 mm, 10 fittingen B22 met afdichting (IP44) en 10 verwisselbare ledlampen, onze lichtketting is een echt voordeel voor de decoratie van je tuin of terras in alle veiligheid, zowel onder de zon als in de regen.
  • Lampen meegeleverd, vervangbaar en vervangbaar: Tibelec ledlampen in bolvorm zijn onbreekbaar en milieuvriendelijk, omdat het minder energieverbruik is, verschillende kleuren: 0,7 W voor 30 lumen per gloeilamp. Verschillende kleuren van de lamp: geel, rood, paars blauw en groen. - RGB: 0,8 W bij een lichtopbrengst van 50 lumen per lamp. De ballen veranderen van de kleur. - Draaddikte: 1,5 W bij 130 lumen per lamp. Lichtkleur: warmwit 2560 K – wit: 0,7 W voor een licht van 50 lumen per lamp. Lichtkleur: koud wit, 4000 K.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

De led-lichtketting is ideaal voor het versieren en verlichten van huis, terras en tuin in in een sfeervolle sfeer in de zomer of Kerstmis in de winter. Grote plus: aan te sluiten – tot 10 lichtkettingen kunnen worden aangesloten om de totale lengte te verhogen. Je hebt de keuze om op hetzelfde model te blijven of de verschillende Tibelec-slingers te mengen: wit, kleurrijk, kleurwisselend of met draad. De grote keuze en vele mogelijkheden bieden je een gezellige en trendy sfeer van je tuin en terras. Uitgerust met een kabel "pro" H07rn-f 2x1. 5 mm2, 10 B22-fittingen met afdichtring en 10 verwisselbare ledlampen. Onze lichtketting is een echte blikvanger voor de decoratie van je tuin of terras, zowel in de zon als in de regen. De ledlampen in bolvorm zijn onbreekbaar en verbruiken slechts 0,7 W per gloeilamp, bij een lichtopbrengst van 50 lumen per lamp. Lichtkleur koudwit 4000 K.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies