€ 19,10
GRATIS bezorging: 19 jun - 24 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Thorwa Metalltechnik GmbH
Verkocht door Thorwa Metalltechnik GmbH
Verzonden vanuit
Thorwa Metalltechnik GmbH

Thorwa® modern design roestvrij staal huisnummer Avant Garde, wit gepoedercoat, H: 160mm, RAL 9003 (6)

4,4 van 5 sterren 2 beoordelingen

Prijs: € 19,10
Prijzen zijn inclusief btw.
6

Je aankoop verbeteren

  • Op pleisterwerk goed leesbaar, modern design huisnummer in RAL 9003, Avant Garde stijl, van buitenaf geen schroeven zichtbaar!
  • Inhoud: 1 huisnummer + montagemateriaal.
  • Hoogwaardig gepoedercoat in de kleur RAL 9003 fijne structuur - en niet alleen gelakt!
  • Hoogte van het cijfer: 16 cm. Plaatdikte: ca. 2 mm. Met 3D-effect door geringe afstand tot de muur van het huis.
  • Letters zijn afhankelijk van het lettertype iets kleiner, zodat ze optimaal bij het lettertype passen (wij raden je daarom altijd aan om de letters uit dezelfde serie te bestellen!)

Productgegevens

Stijlnaam:6

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Stijlnaam:6

Het roestvrijstalen huisnummer "Avante Garde" is zeer modern en stijlvol. De strakke lijnen en vormen in combinatie met de uitgebreide fijnstructuur poedercoating in de kleur RAL 9003 (wit) garanderen een goede leesbaarheid.

De design-huisnummerbordjes worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en vervolgens met veel moeite verder verwerkt. Roestvrij staal is ideaal voor permanent binnen- of buitengebruik, omdat het zeer weerbestendig is. De gebruikte poedercoating bevat bovendien PTFE, een polymeer dat bijvoorbeeld in pannen als gemakkelijk te reinigen laag of in schoenen als waterafstotend membraan wordt gebruikt, waardoor de huisnummers vuilafstotende eigenschappen geeft en daardoor bovendien tegen groening beschermt.

Na de montage zijn van buitenaf geen schroeven meer zichtbaar. Bovendien ontstaat een licht 3D-effect door geringe afstand (ca. 8 mm) naar de muur.

Video met montage-instructies op YouTube: http://youtu.be/I_pwfZS-Pa4

Voor de bevestiging van het huisnummer moeten gaten worden geboord. In deze gaten worden vervolgens pluggen aangebracht. Op de achterkant van de afzonderlijke huisnummers bevinden zich schroefdraadbussen, waarin de schroefdraadpennen worden geschroefd. De huisnummers worden nu stevig in de pluggen gedrukt. Extra schroeven of aandraaien is niet nodig.

Opmerking over huizen met buitenisolatie:

Het huisnummer kan aan de achterkant met geschikte montagelijm worden geplakt.
Als alternatief kunnen speciale WDVS-pluggen worden gebruikt.

Opmerkingen over de kleurweergave:

Houd er rekening mee dat er afhankelijk van het gebruikte beeldscherm en de instellingen een heel licht afwijkende weergave van de kleur kan optreden.


Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal (materiaaldikte: 2 mm).

Klantenrecensies

4,4 van 5 sterren
4,4 van 5
2 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
45%
4 sterren
55%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 2 klant beoordelingen.