€ 11,69
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Tianher
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Tianher 6 Stuks Universee...

Tianher 6 Stuks Universeel Flexibel Kogellager met Stalen Kogelwielen Meubelwielen Ball Transfer Ronde kogel Opslageenheid Bodemflens Montagegaten Transfereenheden voor Bagage Schuif Transportrol.


Prijs: € 11,69
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • 【Stevig materiaal】 Het transferlagerwiel is gemaakt van gegalvaniseerd koolstofstaal, dat duurzaam is en een lange levensduur heeft.
  • 【Draagvermogen】 Het kogeltransportapparaat heeft een goed draagvermogen. Het maximale draagvermogen van een enkel zwenkwiel is 30 kg, wat geschikt is voor de meeste items.
  • 【Flexibele veranderingen】 Volgens verschillende belastingsvereisten kan de verdelingsdichtheid van de universele kogel willekeurig worden ingesteld, waardoor uw werk gemakkelijker wordt.
  • 【Eenvoudig te installeren】 Het transferlagerwiel heeft twee montagegaten voor schroefmontage, zodat u het gemakkelijk op de apparatuur kunt bevestigen.
  • 【Brede toepassing】 Het is geschikt voor alle lagen van de bevolking, zoals mechanische hardware, chemische industrie, voedselmagazijn, winkeldisplay en transport van en naar de luchthaven. Het is ook een hulpuitrusting voor verwerkingssystemen, verwerkingsmachines en verpakkingsmachines.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving


Kenmerken:
-Koolstofstaal metalen materiaal, sterk draagvermogen, laag geluidsniveau en lange levensduur.
-Universele bal is gemakkelijk te rollen, waardoor het werkbord en de materiaalbox soepel kunnen bewegen, waardoor uw arbeidsintensiteit aanzienlijk wordt verminderd.
-De verdelingsdichtheid van de universele kogel kan willekeurig worden ingesteld volgens de verschillende belastingsvereisten.
-Het transferlagerwiel is geschikt voor alle industrieën, zoals elektronica, hardware, machines, chemicaliën, voeding, bosbouw, mijnbouw, boeken, supermarkten, rubber, etc.
Kleur: Zilver
Materiaal: koolstofstaal
Grootte: 53 * 24 mm (L * H)
Gewicht: 58 g * 6
Aantal: 6
PakketInclusief: Lagerballen * 6
Warme kennisgeving:
1.Houd rekening met een kleine fout in de maat als gevolg van handmatige meting.
2. Vanwege lichteffecten en de instellingen voor helderheid / contrast van de monitor, enz., kunnen de kleurtoon van de foto en het werkelijke item enigszins afwijken.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies