€ 10,48
€ 0,99 bezorging: 7 jul - 16 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Tixiyu
Verkocht door Tixiyu
Verzonden vanuit
Tixiyu
Verkocht door

Tixiyu 24 kleuren kaars wax kleurstof natuurlijke wax kleurstof veilige soja wax kleurstof voor DIY kaars maken benodigdheden


Prijs: € 10,48
Prijzen zijn inclusief btw.
Promotie beschikbaar. 1 aanbieding
 • Promotie beschikbaar.
  🌟 Bespaar 2% bij Tixiyu bij aankoop van 1 ; 📣📣📣 Bespaar 3% bij Tixiyu bij aankoop van 2 ; 🌹🌹🌹🌹🌹 Bespaar 7% bij Tixiyu bij aankoop van 3. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Je aankoop verbeteren

 • Veilige natuurlijke waskleurstoffen: doe-het-zelf soja-kleurstoffen zijn geen wrede vegetariërs. Ze zijn niet giftig, vriendelijk voor dieren, irriterend en vlekvrij, en zacht en veilig voor de huid.
 • 24 stuks gemengde kleurstoffen: Ongeveer 2 gram per verpakking (1 lb kaarsenblok kan volledig worden gekleurd), interessante doe-het-zelf, u kunt uw favoriete kleur kiezen om de kaars te kleuren.
 • Hoe batik te gebruiken: als de temperatuur tussen 150 - 200 graden Celsius ligt, zal de wax volledig oplossen, doe dan het batikblok erin en meng het voorzichtig gedurende ten minste 2-3 minuten om de kleur compleet te maken. De wasvloeistof is transparant en heeft geen deeltjes, wat aangeeft dat de oplossing voldoende is.
 • Praktische toepassing: DIY kaars kleurstof is geschikt voor wax en paraffine basis. De kleurstoffragmenten die in de kaars worden gebruikt, zullen niet condenseren en het oppervlak van de kaars zal na verloop van tijd niet loslaten of van kleur veranderen. Zeer geschikt voor het maken van doe-het-zelf kaarsen. Je kunt kleuren mengen om unieke tinten te krijgen en kaarsen van verschillende vormen te maken.
 • Ideaal cadeau: geschikt voor beginners of professionals. De unieke door ons gemaakte kaarsen zijn ideale cadeaus voor familie en vrienden.

Koop het met

 • Tixiyu 24 kleuren kaars wax kleurstof natuurlijke wax kleurstof veilige soja wax kleurstof voor DIY kaars maken benodigdheden
 • +
 • MENNO Kleur Pigment, (20 x 10 ml) vloeibare Epoxy Pigment Hars Kleurstof Epoxyharsverf Zeepkleurstof Resin Kleurstof voor Epo
 • +
 • Paraffinewaskorrels voor kaarsen van Materialix - Verschillende maten (2kg)
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

 • 🌟 Bespaar 2% bij Tixiyu bij aankoop van 1 ; 📣📣📣 Bespaar 3% bij Tixiyu bij aankoop van 2 ; 🌹🌹🌹🌹🌹 Bespaar 7% bij Tixiyu bij aankoop van 3. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Specificaties:
Naam: Kaars Dye
Toevoegverhouding: Vijfduizendsten
Toepassingsgebied: paraffinewas, sojabonenwas, kristalbloemenwas (ijsbloemwas), ghee wax, gelei was, handgemaakte zeep, enz.
Gewicht pakket: ongeveer 2 g/zak (ongeveer 500 g soja wax kan worden geverfd), verpakt in een zak.
Het zwevende bereik van gram gewicht: ongeveer 2,25 tot 2,6 gram. De totale verpakking is ongeveer 60 gram.
Kleur: Gemengd (willekeurig)

Hoe te gebruiken:
Nadat het wasmateriaal volledig is opgelost, voeg je de kleurstof toe bij een temperatuur van ongeveer 15 tot 15 seconden en roer het ongeveer 15 seconden om het volledig op te lossen. Schep het op met een menglepel om te zien of het volledig is opgelost. De wasvloeistof is transparant en bevat geen deeltjes, wat aangeeft dat de wasvloeistof volledig is opgelost en kan worden gevuld nadat de wasvloeistof is afgekoeld tot een geschikte temperatuur.

Inbegrepen:
24 x Kaars KleurstoffenKlantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies