€ 29,03
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door ULTRAFIRE
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
UltraFire 501UV Zoomable ...

UltraFire 501UV Zoomable UV LED Torch Traploos Dimmen 395-405nm Blacklight, met 18650 Beschermde Batterij en Lader, 5W Ultraviolet Kleine Tactische Zaklamp


Prijs: € 29,03
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Krachtige UV-zaklamp: UltraFire 501UV maakt gebruik van hoogwaardige LG high-power UV LED chip, 395-405 nm UV-licht is 30% helderder dan andere lampen. 5 watt hoog uitgangsvermogen, gemakkelijk helpen u huisdier urine en vlekken te vinden, identificatie van verschillende producten met fluorescerende middelen, UV-uitharding, fluorescerende anti-namaak, schone kamer inspectie, enz.
  • Traploos dimmen ontwerp: draai gewoon de schakelaar om de helderheidsinstelling in het bereik van 5% -100% aan te passen. De helderheidsovergang is soepel en er is geen vooraf ingestelde helderheidslimiet meer. U kunt de juiste helderheidsoutput kiezen op basis van verschillende omgevingsvereisten, of u kunt een zeer lage helderheid instellen om een langere gebruiksduur te bereiken.
  • Zoomable & verstelbare focus: de kop van de zaklamp kan in en uit worden zoomd om zoombaar licht te verkrijgen. Het telescopische focusontwerp kan het verre en nabije licht aanpassen. De groothoeklens verlicht een groot gebied bij het inzoomen, het licht kan bij het uitzoomen een afstand van 80 meter bereiken.
  • Robuust en waterdicht: de behuizing is gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering, mat geanodiseerd, bestand tegen krassen, slijtage en corrosie, en heeft IPX4 waterdichte prestaties. Het kleine formaat past in je zak, rugzak, levensreddende tas of autohandschoenenkast.
  • Wat je krijgt: 1 x UltraFire 501UV-zaklamp, 1 x 2600mAh 18650 lithium-ion batterij, 1 x USB-oplader, 1 x 18650 batterijhouder, 1 x AAA-batterijhouder. De meegeleverde hoogwaardige 18650 batterij kan ervoor zorgen dat de zaklamp langer werkt. Verwijder de transparante plastic folie die op het batterijoppervlak is gewikkeld voordat u deze gebruikt of oplaadt.

Koop het met

  • UltraFire 501UV Zoomable UV LED Torch Traploos Dimmen 395-405nm Blacklight, met 18650 Beschermde Batterij en Lader, 5W Ultrav
  • +
  • Sistema Klip It 1380 Klip It Container
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

UltraFire 501UV Blacklight UV zaklamp worden geleverd met High-Performance batterij en oplader, die u tijd en geld kan besparen in de aankoop van accessoires

Specificatie zaklamp:
Model: UltraFire 501UV
Kleur: zwart
Materiaal: aluminiumlegering
Materiaal lens: optische lens
Type lamp: bolle lens
Lichtkleur: UV
Aantal kralen: 1* LG LED
Band: 395-405nm
Bereik: 50-80 meter
Spanning: 2.8-4.2V
Modus: traploos dimmen (helderheid 5% -100%)
Type schakelaar: druk op om in te schakelen of uit te schakelen, draai om de helderheid aan te passen.
Traploos dimmen: draai naar rechts om het licht sterker te maken en naar links om het licht zwakker te maken.
Waterdicht: IPX4
Batterij: 1* 18650 batterij (meegeleverd) of 3* AAA batterijen (niet inbegrepen)
1. Dit product maakt gebruik van een constante stroomspanningsregelaar (anti-reverse aansluiting) 2.8V-4.2V driver board en maakt gebruik van een 18650 batterij. De zaklamp is ook uitgerust met een AAA batterijhouder, die 3 AAA batterijen kan gebruiken.
2. Dit product keurt het nieuwste ontwerp van de lichtduwschakelaar en de roterende potentiometer traploze stroomaanpassing (traploos dimmen genoemd), dimbereik is 5% ~ 100%.
3. Het product bevat een batterij spanning herinnering. Wanneer de batterijspanning lager is dan 3V, knippert het indicatielampje; wanneer de batterijspanning lager is dan 2,7V, stopt de zaklamp automatisch met werken. Dit herinnert gebruikers er sterk aan om de batterij op tijd te vervangen.

Inhoud:
1 x UltraFire 501UV zaklamp
1 x 3.7V 2600mAh 18650 batterijen
1 x USB-oplader.
1 x 18650 Batterij Houder
1 x AAA Batterij Houder

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies