€ 8,93
€ 1,00 bezorging: 2 jul - 12 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit FANG SHUN LTD.
Verkocht door FANG SHUN LTD.
Verzonden vanuit
FANG SHUN LTD.
Verkocht door

Universele Aluminium Metalen Pull Recliner Handvat Stoel Release Hendel Vervanging Metalen Handvat met Lente en Kabel voor Sofa Bank Handvat met 96 cm Kabel


Prijs: € 8,93
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Universele vervangende fauteuil trekgreep met kabel die past op Ashley en de meeste andere grote meubelmerken liggende banken en stoelen.
  • Sterke en versterkte aluminiumlegering constructie biedt de beste kwaliteit onderdelen voor fauteuils, banken en banken.
  • Inclusief de fauteuil mechanisme kabel en fauteuil mechanisme clip, de juiste grootte en de gladde aluminiumlegering biedt u een comfortabele grip wanneer u terugtrapt en loslaat.
  • De fauteuil kabel is versterkt met een zwarte kunststof mantel aan de basis van het handvat voor langdurig gebruik.
  • Geweldige universele vervangende fauteuil kabel en handvat voor fauteuils, banken en banken inclusief power fauteuils.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Beschrijving

Dit is een universele vervangende fauteuil trekgreep met kabel die past bij Ashley en de meeste andere grote meubelmerken liggende banken en stoelen. Stevige en versterkte aluminiumlegering constructie biedt de beste kwaliteit onderdelen voor fauteuils, banken en banken. De fauteuil kabel is versterkt met een zwarte kunststof mantel aan de basis van het handvat voor langdurig gebruik. Geweldige universele vervangende fauteuil kabel en handvat voor fauteuils, banken en banken inclusief power fauteuils.

Feature

- Kleur: Zwart
- Materiaal: aluminium legering
- Afmetingen (handvat): 11 x 6,8 x 4 cm (l x b x h)
- Lengte (kabel met veer): 96 cm/ 37,7 inch
- Lengte (lente): 12,5 cm/ 4,92 inch
- Universele vervangende fauteuil trekgreep met kabel die past op Ashley en de meeste andere grote meubelmerken liggende banken en stoelen.
- Sterke en versterkte aluminiumlegering constructie biedt de beste kwaliteit onderdelen voor fauteuils, banken en banken.
- Inclusief de fauteuil mechanisme kabel en fauteuil mechanisme clip, de juiste grootte en de gladde aluminiumlegering biedt u een comfortabele grip wanneer u terugtrapt en loslaat.
- De fauteuil kabel is versterkt met een zwarte kunststof mantel aan de basis van het handvat voor langdurig gebruik.
- Geweldige universele vervangende fauteuil kabel en handgreep voor fauteuils, banken en banken inclusief power fauteuils.
Pakket inclusief
1 x set universele aluminium metalen trekfauteuil handvat stoel ontgrendelingshendelvervanging metalen handvat met veer en kabel voor bank bank (handvat met 96cm kabel)

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies