€ 22,67
GRATIS bezorging: 26 okt - 4 nov Gegevens
Op voorraad.
€ 22,67 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 22,67
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit FG-nl
Verkocht door FG-nl
Verzonden vanuit
FG-nl
Verkocht door
Retourbeleid.: Dit item kan worden geretourneerd.
Je komt in aanmerking voor een volledige terugbetaling van items die in de originele staat zijn geretourneerd. Je ontvangt mogelijk een gedeeltelijke of geen terugbetaling voor gebruikte of beschadigde retourzendingen.
1-Click-bestelling is niet beschikbaar voor dit item.

Vanlux Haken Space Aluminium Color Hook Haak achter de deur, multifunctionele haak kan worden gebruikt in keuken, slaapkamer, badkamer, toilet


Prijs: € 22,67
Prijzen zijn inclusief btw.
rood

Je aankoop verbeteren

  • ✨【Handig en multifunctioneel】 Deze kledinghaak kan in de badkamer, in de slaapkamer, in de keuken, in de gangen, in de ingangen worden aangebracht om je mantels, hoeden, doeken, roftassen, rehgens. ongebruikte wandruimte volledig benutten, je huis schoon en comfortabel.
  • ✨【Zware belasting】 De robuuste garderobehaak van roestvrij staal is gemaakt van roestvrij staal, dat tegen corrosie en roest beschermd kan worden, waardoor een hoge kwaliteit en een lange levensduur gegarandeerd gegarandeerd is.
  • Prachtig design: klassieke elegantie, met uitzondering van een lege wand met een unieke functionele fabriek ambachtelijke kunst omzetten in een veelzijdig gesprekstuk. Glad voorkomen. Schuven schudden schudden.
  • ✨【Boren of zelfklevende installatie】Het pakket bevat schroeven, schroefsluiting, sluitring, kunststof spreidplug, zelfklevende gereedschappen. Je kunt kiezen voor boren of zelfklevende wijze, deze wandhaken gebruiken.
  • ✨【100% tevreden】Wij willen voor een win-win-win-situatie met al onze klanten te bereiken, als je iets onbevredigend hebt, neem dan contact met ons op, wij bieden je een bevredigende oplossing.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Kleur:rood

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:rood

Opmerking:
Met zelfklevend gereedschap. Je kunt kiezen voor boren of zelfklevende manier om deze wandhouder te installeren.
Als je dit product op gelakte muren, behang of andere zachte of oneffen oppervlakken wilt bevestigen, kies dan de boorinstallatie.
Boren installatie kan meer gewicht hebben dan de zelfklevende installatie, het kan 10-15 kg houden als je zware voorwerpen ophangt, kies de boorinstallatie.

Handig en multifunctioneel.
Deze kledinghaken kunnen in de badkamer, in de slaapkamer, in de keuken, in de gangen, in de ingangen worden aangebracht om je mantels, hoeden, doeken, handtassen, paraplu's of mantels enz. op te hangen. Je kunt de ongebruikte wandruimte volledig benutten, je huis schoon en comfortabel maken.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies