€ 5,99
GRATIS bezorging: 7 jul - 16 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit fossetessss
Verkocht door fossetessss
Verzonden vanuit
fossetessss
Verkocht door

Vochtigheidsmeter voor het meten van bloemen, draagbaar, voor het meten van vochtigheid voor plantenaarde, tuin, boerderij, gazon, geen batterijen nodig (groen)


Prijs: € 5,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (2) van € 5,99 & GRATIS bezorging
groen

Je aankoop verbeteren

  • ★ Nauwkeurige bodemvochtigheid: onze verbeterde vochtmeter bepaalt de exacte bodemvochtigheid en zorgt voor een gezonde en sterke groei van je plant. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken
  • ★ Geen batterijen nodig: voor onze Wendowerk vochtmeter zijn geen batterijen nodig. Dit maakt de bodemtester uiterst milieuvriendelijk en kan direct worden gebruikt
  • ★ Voor binnen en buiten – dankzij de universele functies en de extreem lange meetstang is de vochtmeter geschikt voor planten, kamerplanten, gazons, bloemperken en nog veel meer
  • ★ Voor bijna alle oppervlakken – dankzij het extreem robuuste roestvrij staal W43 is onze vochtmeter geschikt voor bijna alle oppervlakken. Zo kun je overal gemakkelijk de exacte bodemvochtigheid bepalen. De box is geschikt voor centraal beheer tijdens het zaaien en is eenvoudig te bedienen.
  • ★ Minder schade aan plantenwortels: het ontwerp met een naald veroorzaakt minder schade aan plantenwortels als ze in de grond worden gestoken. Als de testsonde eruit wordt getrokken, komt deze niet veel aarde eruit.

Koop het met

  • Vochtigheidsmeter voor het meten van bloemen, draagbaar, voor het meten van vochtigheid voor plantenaarde, tuin, boerderij, g
  • +
  • Neudorff 00125 pH-bodemtest
  • +
  • GARDENA sprinklersysteem L-stuk met buitendraad: Verbindingsstuk voor aansluiten verzonken sproeier op buisuiteinde, 25 mm x
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Kleur:groen

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Kleur:groen

★Productbeschrijving:

★ Nauwkeurige bodemvochtigheid: onze verbeterde vochtmeter bepaalt de exacte bodemvochtigheid en zorgt voor een gezonde en sterke groei van je plant. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken.
★ Geen batterijen nodig: voor onze Wendowerk vochtmeter zijn geen batterijen nodig. Dit maakt de bodemtester uiterst milieuvriendelijk en kan direct worden gebruikt.
★ Voor binnen en buiten – dankzij de universele functies en de extreem lange meetstang is de vochtmeter geschikt voor planten, kamerplanten, gazons, bloemperken en nog veel meer.
★ Voor bijna alle oppervlakken – dankzij het extreem robuuste roestvrij staal W43 is onze vochtmeter geschikt voor bijna alle oppervlakken. Zo kun je overal gemakkelijk het exacte bodemvocht bepalen.
★ Minder schade aan plantenwortels: het ontwerp met een naald veroorzaakt minder schade aan plantenwortels als ze in de grond worden gestoken. Als de testsonde eruit wordt getrokken, komt deze niet veel aarde eruit.

★ Gebruik:

★ Stap 1: steek de sonde ongeveer 5-10 cm diep in de grond.
★ Stap 2: pas de positie van de sonde aan, tot de wijzer op de schaal licht uitschakelt.
★ Stap 3: Noteer na 10 minuten het vocht op de wijzerplaat.
★ Stap 4: trek de sonde uit de grond en veeg hem na elk gebruik af.

★Tips:

★ Gebruik fijn schuurpapier om de sonde voorzichtig af te wrijven, zodat deze schoon en droog is, en gebruik het daarna.
★ Vermijd contact met stenen of harde voorwerpen, omdat anders de sonde gemakkelijk kan worden beschadigd. 3.
★ Bewaar de sonde niet te lang in het water, omdat deze anders kan worden beschadigd. Gebruik:

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies