€ 9,00
€ 2,99 bezorging: 1 jul - 5 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit MaNMaNing
Verkocht door MaNMaNing
Verzonden vanuit
MaNMaNing
Verkocht door

Lente Vogels Schilderd Wand Raamdecoratie Kamer Decor, Woondecoratie Cadeau Voor Moeder En Zus,Wand Decoratie Van Metaal (7 Vogels)

1,5 van 5 sterren 10 beoordelingen

Was: € 10,00
Prijs: € 9,00
Je bespaart: € 1,00 (10%)
Prijzen zijn inclusief btw.
Bespaar 3% bij het afrekenen. 2 aanbiedingen
 • Bespaar 3% bij het afrekenen.
  Bespaar 3% elk op In aanmerking komende items aangeboden door MaNMaNing wanneer je 1 of meer koopt. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • Promotie beschikbaar.
  🎀💓 Koop 2 stuks met 8% korting 🍎💓 5 stuks met 10% korting 💓 10 stuks met 15% korting 💓15 stuks met 25% korting 💓 30 stuks met 35% 💓🏆 50 stuks met 50% korting.🏆🎀 Aangeboden door MaNMaNing. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
7 Vogels

Je aankoop verbeteren

 • 🐦 Uniek Ontwerp: prachtige zonnebaden en geschilderde raamdecoraties in de lente kunnen uw huis perfect versieren. Denk alsjeblieft aan de vreugde van waardering als de zon door deze vrolijke vogels vliegt!
 • 🎪 Hoogwaardige Materialen: Het is een glazen decoratie, maar het materiaal is van metaal en het metaal is sterk en duurzaam, vervaagt niet, het is een permanente Decoratie. het geschilderde vogelpatroon straalt nog steeds onder de zon
 • 🌿 Stained Inkjet: De schoonheid van het stained vogelpatroon ligt in zijn veelzijdigheid in de zon. Schilderd raam decoratie wordt dynamischer in de zon, maar het is geen echt glas en het is niet gemakkelijk te beschadigen
 • 🎐 Het Beste Cadeau: een met de hand gemaakt cadeau speciaal voor je geliefde, ouders, kinderen, vrienden, klanten en collega's, enz. Het is een geweldige keuze voor huisdecoratie
 • ☂ Goede Decoraties: of het nu een jubileum, verjaardag, babyshower of kerst is, ongeacht de gelegenheid, ons meesterwerk zal de prachtige decoratie zijn
op 5 artikel(en). Voorwaarden

Koop het met

 • Lente Vogels Schilderd Wand Raamdecoratie Kamer Decor, Woondecoratie Cadeau Voor Moeder En Zus,Wand Decoratie Van Metaal (7 V
 • +
 • Komar - Windowsticker CHEERFUL - 31 x 31cm - raamdecoratie, raamsticker, raamfolie, vlinders, vlinders, vlinders, bloemen, ta
 • +
 • Komar - Windowsticker BIRDS - 31 x 31 cm - raamdecoratie, raamsticker, raamfolie, vogel, blauwe beits, vintage - 16003, bont
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

 • Bespaar 3% elk op In aanmerking komende items aangeboden door MaNMaNing wanneer je 1 of meer koopt. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • Bespaar 13% op 5 van elke 5 In aanmerking komende items die je koopt, aangeboden door MaNMaNing. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • 🎀💓 Koop 2 stuks met 8% korting 🍎💓 5 stuks met 10% korting 💓 10 stuks met 15% korting 💓15 stuks met 25% korting 💓 30 stuks met 35% 💓🏆 50 stuks met 50% korting.🏆🎀 Aangeboden door MaNMaNing. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Productgegevens

Kleur:7 Vogels

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:7 Vogels


Beschrijving:

❤ Elke ochtend als de zon op deze vrolijke vogels schijnt, zal ik eraan denken te waarderen hoe onze wereld zegt 'wees gelukkig'.
❤ Deze prachtige gekleurde sun catcher Family of Spring Birds kan een onvergetelijk cadeau zijn voor iedereen!
❤ Deze sun catcher raam en muurbevestiging zou het perfecte decor kunnen zijn voor uw huis en tuin. Het is een mooi accessoire voor in je interieur.
❤ EEN GEWELDIG CADEAU:
❤ De geverfde vogel is een geweldig cadeau voor je vrienden, familie, geliefden en jezelf. Wat de gelegenheid ook is - een jubileum, verjaardag, babyshower, Kerstmis - ons meesterwerk zou er een geweldige verfraaiing voor zijn.
❤ Stijl childerd :
❤ Het geschilderde vogelpatroon straalt nog steeds onder de zon
❤ INHOUD VAN DE DOOS:
❤ 1 * Raamdecoratie
❤ 1 * Ketting
❤ Let op:
❤ Het is een glazen decoratie, maar het materiaal is van metaal en het metaal is sterk en duurzaam, vervaagt niet, het is een permanente Decoratie.
❤ De kleur van het item kan enigszins afwijken van de afbeeldingen vanwege het verschil in licht en scherm;
❤ Lees dit aandachtig door en denk erover na voordat u gaat winkelen. Bedankt voor uw begrip.

Klantenrecensies

1,5 van 5 sterren
1,5 van 5
10 wereldwijde beoordelingen
5 sterren 0% (0%) 0%
4 sterren
13%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren
13%
1 ster
73%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 3 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop
2 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 3 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop
Een iemand vond dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 23 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 8 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 9 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 17 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 17 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 10 mei 2021
Kleur: 7 VogelsGeverifieerde aankoop