€ 11,99
GRATIS bezorging: dinsdag, 15 jun , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Snelste bezorging: morgen
Bestel binnen 2 uur en 51 min.
Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door WZYTEU
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
WZYTEU 150 stuks eindhulz...

WZYTEU 150 stuks eindhulzen fiets, aluminiumlegering eindkappen fiets voor remkabels schakelkabel MTB fiets reserveonderdelen accessoires (5 kleuren)


Prijs: € 11,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Hoge kwaliteit: de remklauw bestaat uit een aluminiumlegering roestvrij en duurzaam, goede corrosiebestendigheid, stofdicht en waterdicht. Het metaal is duurzamer dan kunststof en het gewicht is bijna net zo zwaar als kunststof. Helpt je om het gewicht van de reis te verminderen.
  • Wat je krijgt: 150 stuks eindhulzen (bevat 5 kleuren: zwart, rood, blauw, oranje en zilver, 30 stuks per kleur). Eindhulzen remkabel grootte: Lengte: 12 mm, gatdiameter: 2,0 mm. Voldoende hoeveelheid en kleurrijke kleuren, je kunt enkele van de oudere zilveren overtrekken vervangen door deze chique uitziende hoezen.
  • Eenvoudig op te bergen: deze eindhulzen remkabel zijn in een praktische kunststof koffer opgeborgen. Wij hebben een stevige plastic organizer, die gemakkelijk kan worden opgeborgen en gedragen. Ze zijn geschikt voor het onderhoud van fietsen. Je kunt de kabeluiteinden mooi en netjes houden. De kabeluiteinden stoten niet tegen je.
  • Praktische accessoires: de eindhuls kan gemakkelijk worden samengedrukt. Gebruik een draadhulstang op het gebied van elektrische installatie. Dit betekent dat de eindkappen zeer goed op schakel- en remkabels kunnen worden gekrompen. Deze rem- en schakelkabeluiteinden zijn geschikt voor de meeste interne rem- en derailleerkabels en moeten tijdens de installatie worden vastgeklemd.
  • Brede toepassing: Voorkom dat de draadkern zich verspreidt na het snijden en vermijd krassen. Het kabelkrimpuiteinde kan het kabeluiteinde ook tegen water- en stofvervuiling beschermen om het schoon te houden. Geschikt voor gebruik in fietskabels, nylon touwen, veters enz.

Koop het met

  • WZYTEU 150 stuks eindhulzen fiets, aluminiumlegering eindkappen fiets voor remkabels schakelkabel MTB fiets reserveonderdelen
  • +
  • Shimano Schakelkabelset Road Steel
  • +
  • *Shimano 2 x schakelkabel 1,2 mm x 2100 mm verzinkt
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Specificaties:

Materiaal: aluminiumlegering.

Kleur: zwart, rood, blauw, oranje en zilver.

Schakelkabel eindkappen Grootte:

Lengte: 12 mm

Gatdiameter: 2,0 mm

Eigenschappen:

1. De eindkap van de remkabel bestaat uit een hoogwaardige aluminiumlegering. Ze zijn duurzaam, corrosie- en roestbestendig en zijn bestand tegen sterke druk en schokken.

2. Een eenvoudige, maar effectieve organizer voor kabeluiteinden, die een fiets er netjes en verzorgd uit laat zien of niet.

3. Onze eindkappen remhoes is geschikt voor het onderhoud van fietsen, houdt het kabeleinde schoon en mooi en het kabeluiteinde raakt je niet aan.

4. Voor de installatie en vervanging bij langdurig gebruik zijn in totaal 150 tandwielkabeleindhulzen voldoende. Geschikt voor fietsremtouw, derailleurkabels, nylon touwen, veters enz.

Inhoud van de levering:

150 stuks fiets-eindkappen.

1 kunststof opbergdoos.

Tips.

1) De producten bevatten kleine onderdelen, laat kinderen er niet mee spelen om per ongeluk inslikken te voorkomen.

2) Vanwege de verschillende beeldscherminstellingen kan de kleur van het artikel enigszins van de afbeeldingen afwijken.

3) Houd rekening met een foutmarge van 0,1 tot 0,3 cm vanwege handmatige meting.

Jouw tevredenheid is onze grootste streven, neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij zullen u op een werkdag antwoorden.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies