Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 12,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
Win: Win Lockwoods nichtje Patricia werd twintig jaar geleden ontvoerd. Nu is hij eindelijk de dader op het spoor. van [Harlan Coben, Jan Pott]

Win: Win Lockwoods nichtje Patricia werd twintig jaar geleden ontvoerd. Nu is hij eindelijk de dader op het spoor. Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 12,99
Paperback € 20,99
Digitaal € 12,99
Lengte: 321 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Achterflaptekst

<p>De eerste thriller met het zeer geliefde personage Windsor Horne Lockwood III – oftewel Win – in de hoofdrol</p><p>Ruim twintig jaar geleden werd de jonge, rijke erfgename Patricia -Lockwood ontvoerd tijdens een overval op haar familielandgoed. Ze wist na maanden eenzame opsluiting te ontsnappen, maar van haar ontvoerders ontbrak elk spoor. Tot nu.</p><p>In een penthouse aan de New Yorkse Upper West Side wordt een vermoorde man gevonden. Er bevinden zich twee opvallende voorwerpen in het appartement: een gestolen Vermeer en een leren koffer met de initialen WHL3. Voor het eerst sinds jaren hebben de autoriteiten een nieuw aanknopingspunt in de ontvoeringszaak van Patricia Lockwood.</p><p>Windsor Horne Lockwood III – ‘Win’ voor zijn vrienden – zal niet rusten voor hij weet hoe zijn koffer en het gestolen schilderij in het bezit van de&nbsp;dode man terecht zijn gekomen. Zeker als de FBI hem vertelt dat de ontvoerder van zijn nicht Patricia nog altijd op vrije voeten is.</p><p><strong>In de pers</strong></p><p>‘Coben is een meester in het schetsen van de vele varianten van licht en duister.’ <em>de Volkskrant</em></p><p>‘Harlan Coben is fantastisch. Een van mijn favoriete thrillerschrijvers.’ John Grisham</p><p>‘Coben schrijft de ene na de andere steengoede thriller.’ <em>Zin</em></p><br/> --Deze tekst verwijst naar de digital editie.

Over de auteur

Harlan Coben is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zijn boeken zijn keer op keer wereldwijde bestsellers. Naast standalones schrijft hij een serie over sportmakelaar en privédetective Myron Bolitar. Coben woont met zijn vrouw in New Jersey.

--Deze tekst verwijst naar de paperback editie.

Productgegevens

 • ASIN : B08NFDPNYC
 • Uitgever : Boekerij; 1e editie (7 april 2021)
 • Taal : Nederlands
 • Bestandsgrootte : 1271 KB
 • Tekst-naar-spraak : Niet ingeschakeld
 • Schermlezer : Ondersteund
 • Verbeterd lettertype : Ingeschakeld
 • Word Wise : Niet ingeschakeld
 • Printlengte : 321 pagina's

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies