€ 60,13
GRATIS bezorging: 7 jul - 16 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit li ya li dian pu
Verkocht door li ya li dian pu
Verzonden vanuit
li ya li dian pu
Verkocht door

YUMEIGE Elektrische bakvorm 26 cm koekenpan, non-stick koekenpan, huishoudelijke steak pan met minder olieachtige rook, algemeen gebruik voor inductiekookplaat en gasfornuis, anti-verbrandingshendel


Prijs: € 60,13
Prijzen zijn inclusief btw.
24cm

Je aankoop verbeteren

  • □ De onderkant van de pot: een gloednieuwe anti-stick bodem van de pot, alleen een druppel olie is vereist voor het koken, niet-stick bodem, geen verbrand, gemakkelijk te koken, hoogwaardig legering materiaal, geen schadelijke stoffen,veilig gebruik.
  • □ Pot-bodem: roestvrijstalen magnetische fluxlaag, legering snelverwarmingslaag, non-stick en wekenlaag, drie soorten samengestelde bodem, verwarming snel, uniform, minder olieachtig rook, veilig om te gebruiken.
  • □ Grote capaciteit: diep 6,5 cm diep ontwerp, om te voldoen aan de behoeften van het hele gezin, grote capaciteit, stomen en koken kan worden gebruikt, geschikt voor het verzamelen van partijen of familie.
  • □ Handvat: de klinknagels zijn stevig gelast en niet gemakkelijk gebroken;De warmte-geïsoleerde antisliphandgreep, anti-verbranding en gemakkelijk te houden, gemakkelijk te verplaatsen en te nemen.
  • □ Potdeksel: het transparante deksel kan de voedingsstatus in één oogopslag begrijpen;Het is verzegeld om vochtverlies te voorkomen.

Productgegevens

Kleur:24cm

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Kleur:24cm

Productomschrijving:
Je kunt niet alleen omeletten maken, gegrild vlees, stoofschotels, gegrild vlees, enz., Maar ook zeer geschikt voor gezinsgebruik en kunnen aan verschillende voedingsbehoeften voldoen!

voorzien zijn van:
Oppervlakte niet-stick coating
Verzegeld ontwerp kan in vocht vergrendelen
Anti-scaling en antisliphandvat, gemakkelijk te verplaatsen
Composiet bodem, snelle verwarming
Een stuk potlichaam, sterk en duurzaam
Samengestelde bodem, geschikt voor gasinductiekookplaat
Transparant deksel, helder in één oogopslag

Grootte: 24cm, 26cm
Staart opknoping gat ontwerp, gemakkelijk op te slaan

Groot openingsontwerp, gemakkelijk in te vullen en schoon te maken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies