€ 87,50
GRATIS bezorging: 2 jul - 12 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit li ya li dian pu
Verkocht door li ya li dian pu
Verzonden vanuit
li ya li dian pu
Verkocht door

YUMEIGE Elektrische bakvorm Elektrische bakpan, huishoudelijke dubbelzijdige verwarmingspannekoek machine, verdiepte pannenkoekenpan, 180 ° dubbele koekenpan, verzegeld ontwerp, 1360w


Prijs: € 87,50
Prijzen zijn inclusief btw.
Green

Je aankoop verbeteren

  • □ POWER: 1360W Snelle vuurkracht, warmte snel en gelijkmatig verwarmd, gemakkelijk te bakken, zelfs verwarming aan beide zijden, verzegeld ontwerp, geen vochtverlies, geen knijpen.
  • □ Bakvormen: het lichaam van de pan wordt verbreed tot 270 mm, en de diepte van de pan wordt verdiept tot 28 mm, koken meer voedsel tegelijk om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen;De bakvormen worden gecombineerd om een ​​gesloten ruimte te vormen om het vocht en de voeding van de ingrediënten te vergrendelen.
  • □ Ontplooien: 180 ° ontvouwen, dubbele pan frituren en roosteren, verbetering van de efficiëntie;105 ° Ontplooien, enkele pan frituren en roosteren, drie in één, voldoen aan verschillende behoeften.
  • □ Non-stick: de koekenpan keurt een niet-stick coating van de voedselklasse, met verticale lijnen op de pan, olie scheiding en warmtegeleiding, handig voor frituren en bakken en gemakkelijk schoon te maken.
  • □ Handig: de anti-uitbarstingshendel is eenvoudig te openen en te sluiten, en het is effectief om coundding te voorkomen;De bediening van het knooptype is eenvoudig en duidelijk in één oogopslag;Het onderste koelgat voorkomt oververhitting en verbetert de levensduur.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Kleur:Green

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Kleur:Green

Productomschrijving:
Niet alleen kun je eierbroodjes, ijskorst, knapperige kommen, wafels, maar ook zeer geschikt voor gezinsgebruik maken en kunnen aan verschillende voedingsbehoeften voldoen!

voorzien zijn van:
Oppervlakte niet-stick coating
Verzegeld ontwerp kan in vocht vergrendelen
Verwijderbaar en gemakkelijk schoon te maken
Dubbelzijdig ontwerp, uniforme verwarming
105 °, 180 ° Drie in één
Onafhankelijke schakelaars op de bovenste en onderste schijven kunnen vermogen besparen
Handvat ontwerp, antislip en anti-scald
De bodem is antislip en niet gemakkelijk te vallen

wit
Voltage: 220V
POWER: 1360W

Eenvoudig te bewaren en neemt geen ruimte in

Groot openingsontwerp, gemakkelijk in te vullen en schoon te maken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies