€ 94,90
GRATIS bezorging: 26 jun - 28 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Yum Asia
Verkocht door Yum Asia
Verzonden vanuit
Yum Asia
Verkocht door

Yum Asia Panda mini-rijstkoker met keramische schaal en Advanced Micom Fuzzy Logic (3,5 kop, 0,63 liter) 4 rijstkookfuncties, 4 multischooker-functies, LED-display, 220-240V UK/EU

4,8 van 5 sterren 1.964 beoordelingen

Prijs: € 94,90
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

 • PERFECTE RIJST MET EEN DRUK OP DE KNOP - Instellingen voor witte rijst / langkorrelig, kortkorrelig / sushi en zilvervliesrijst met snelkoken. 7 kookfasen zorgen automatisch voor de beste smaak, textuur en aroma
 • GEAVANCEERDE FUZZY LOGIC RIJSTKOOKTECHNOLOGIE - digitaal gestuurde 7-fasen 3D-surroundtechnologie voor verwarming met op maat gemaakte handige add-on-opties zoals stoom, pap, slowcooking, cakebakinstellingen. 24 uur vooraf ingestelde timer en warmhoudfuncties. 10 minuten aftellen voor rijstfuncties
 • HOGE KWALITEIT 5-LAAGSE 2mm DIKKE NINJA KERAMISCHE GECOATE BINNENKOM - duurzaam, gezond met ingebedde rijstniveaus. Inclusief handleiding, stoommandje, rijstmaatbeker, rijstspatel en soeplepel
 • MODERN HELDER LED-DISPLAY met Koreaans ontworpen 'Smart Button'-bedieningspaneel in een verbazingwekkend kawaii (schattig) wit en grijs geaccentueerd lichaam!
 • IDEAAL VOOR KLEINE KEUKENS INDIVIDUEN OF KOPPELS VAN 'YUM ASIA' DE RICE COOKER EXPERTS - 3,5 kopjes ongekookte rijst (1-3 personen), 0,63 liter, 220-240V, 50Hz met afneembaar EU Schuko-netsnoer. TWEE JAAR GARANTIE standaard inbegrepen van de fabrikant

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Vaak samen gekocht

 • Yum Asia Panda mini-rijstkoker met keramische schaal en Advanced Micom Fuzzy Logic (3,5 kop, 0,63 liter) 4 rijstkookfuncties,
 • +
 • Brennenstuhl reisstekker / reisadapter (reisstekkeradapter voor: Euro stopcontact en Engeland stekker) kleur: zwart
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie


Productbeschrijving

rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic

 • 220-240V, 50Hz (in de fabriek gemaakt voor het UK en de EU). Afneembaar netsnoer - Let op: we leveren zowel UK- als EU-snoeren bij dit item.
 • 3,5 kop capaciteit ongekookte rijst - genoeg voor 1-3 personen
 • Geavanceerde Fuzzy Logic-technologie
 • Instellingen voor wit/langkorrelig, kortkorrelig (voor sushi) en zilvervliesrijst
 • Handige multi-cooker-functies - stoom, pap, langzaam koken, cake-bakinstellingen
 • Hoge kwaliteit 5-laags 2mm Ninja keramiek gecoate binnenkom
 • 24-uurs warmhoudfunctie en 24-uurs timerfunctie
 • Afteltimer voor 10 minuten rijstfunctie
 • Koreaans ontworpen 'Smart Button'-bedieningspaneel
 • Koel ijswit helder en helder LED-display
 • 3D verwarmingstechniek
 • Power Off/On-functie
 • Afneembaar binnendeksel, buitenste stoomkap en condensopvangbak voor eenvoudige reiniging
 • Inclusief stoommandje, maatbeker, spatel en soeplepel
 • Handleiding in meerdere talen (EN, FR, DE, IT en ES)

rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic

Wat maakt Panda speciaal

Panda heeft een kleine footprint maar is groot in functionaliteit - het is ideaal voor kleinere keukens, individuen of stellen. Het is misschien schattig, maar we hebben ervoor gezorgd dat de functionaliteit niet wordt beïnvloed en hebben Panda vol met handige rijstkokerfuncties en extra functies toegevoegd. Onze geavanceerde fuzzy logic-technologie regelt de temperatuur voor het efficiënt en perfect koken van veel verschillende soorten rijst. U kunt langkorrelige, korte korrel (inclusief sushi en kleefrijst), bruine rijst (korte of langkorrelige) koken. Panda kookt niet alleen perfecte rijst, maar ook andere granen zoals quinoa, couscous, gierst en parelgort. De extra functies zijn onder meer pap die kan worden gebruikt voor rijstepap of havermoutpap, slowcooking, stoom (inclusief stoommandje) en cake bakken. Panda is ontworpen voor gebruik in het VK of Europa (220-240V, 50Hz-voeding) en wordt geleverd met zowel Britse (3-pins) als Europese afneembare netsnoeren.

Geavanceerde Fuzzy Logic

Panda heeft meerdere menukeuzes die digitale Micom (microcomputer) geavanceerde fuzzy logic-technologie gebruiken om de temperatuur te regelen voor het efficiënt koken van veel verschillende soorten rijst, waaronder langkorrelige, korte korrel (sushi), bruine rijst en een snelle kookoptie als je dat wilt de rijst gaar iets sneller. Panda is ontworpen om rijst te koken in 7 verschillende fasen om elke keer perfecte rijst te produceren en zorgvuldig voedingsstoffen, aroma en textuur vast te houden en een geweldige smaak te geven. Deze gefaseerde bereiding en temperatuuraanpassingen worden geregeld met Panda's geavanceerde fuzzy logic-processor en zorgen keer op keer voor perfect gekookte rijst. Panda telt ook de laatste 10 minuten rijstkoken af, zodat u precies kunt zien wanneer uw rijst klaar is om te serveren!

24 uur warmhouden/timer

Uniek aan de rijstkokers van Yum Asia is dat ze 24 uur per dag automatisch warm blijven - het houdt rijst op een ideale serveertemperatuur totdat het klaar is om te worden geserveerd. Er is een aftellende indicator tijdens de kookcyclus en wanneer de rijst gaar is, klinkt er een piep en schakelt het fornuis automatisch om om warm te blijven. Voor extra gemak is er een vooraf ingestelde tijdfunctie die tot 24 uur van tevoren kan worden ingesteld, zodat je heerlijke rijst klaar hebt voor als je thuiskomt van je werk of lekkere, stomend hete pap die op een koude winterochtend wacht.

Een kleine footprint maar met veel stijl en functie

Panda heeft een unieke Aziatische styling met een stoere, slijtvaste en gemakkelijk te reinigen buitenkant. Het heeft een Koreaans ontworpen 'Smart Button'-bedieningspaneel met een groot, koel ijswit LED-display dat helder en helder is, allemaal verpakt in een extreem kawaii (schattig) wit met geaccentueerde grijze thermopolymeerbehuizing en een witte handgreep. De kleine voetafdruk van Panda betekent dat hij zelfs in de kleinste keukens past en perfect is voor individuen en stellen.

Ninja keramische kom

We hebben elk aspect van Panda ontworpen met onze klanten in gedachten en besloten om een ​​slijtvaste Ninja-binnenkom met 5 lagen op te nemen met een 2mm keramische coating die BPA-, PTFE- en PFOA-vrij is. Het binnendeksel, de stoomdop en de condensopvangbak zijn allemaal afneembaar voor eenvoudige reiniging en om geen geknoei en goede hygiëne te garanderen.

rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic

7 fasen rijst koken met behulp van geavanceerde fuzzy logica

Panda gebruikt geavanceerde fuzzy logic om ervoor te zorgen dat rijst elke keer perfect wordt gekookt. De bovenstaande grafiek laat zien hoe de fuzzy logic-microprocessor de temperatuur aanpast met behulp van het gewicht en de warmte in de kom detecteert, samen met voorgeprogrammeerde omstandigheden om rijst te koken volgens een typische kookcyclus.

Panda gebruikt ook 7 kookfasen, waaronder voorverwarmen, water absorberen, verwarmen, koken, stomen, afkoelen en warm houden met stoom, die elk worden berekend voor tijd en temperatuur met behulp van de geavanceerde fuzzy logic om de perfecte rijst voor je maaltijd te creëren.

1. Voorverwarmen - Panda begint de rijst en het water in de binnenkom voorzichtig op te warmen tot tussen de 50-60°C. Dit begint de kookcyclus en is de sleutel tot het vrijkomen van suikers in het water uit de rijstkorrels.

2. Absorbeer water - De kooktemperatuur wordt verder verhoogd terwijl de geavanceerde fuzzy logic kleine aanpassingen maakt om een ​​bereik tussen 50-80°C te verkrijgen, zodat de rijst het water optimaal kan opnemen, afhankelijk van de gekozen instelling.

3. Verwarming - De temperatuur wordt weer verhoogd tot tussen 75-85°C om het eigenlijke kookproces te starten. Dit varieert afhankelijk van de gekozen instelling.

4. Koken - Panda verhoogt dan snel de temperatuur tot 100˚C kookpunt om het grootste deel van het water uit de binnenkom te verdampen en om de rijst gedeeltelijk verder te koken.

5. Stoom - Door het stoomgedeelte van de kookcyclus kan de rijst doorgaan met koken terwijl de suikers in het resterende water weer in de rijst worden opgenomen en tegelijkertijd het resterende water wordt verdampt. Dit deel van de cyclus zorgt ervoor dat de rijst zoeter en voedzamer smaakt, een beter aroma / textuur heeft en voltooit de laatste bereiding van rijstkorrels.

6. Afkoelen - Waterbalancering vindt dan plaats met behulp van cycli in het lage temperatuurbereik om ervoor te zorgen dat er geen water meer achterblijft en dat de rijst het juiste vochtgehalte heeft.

7. Warm houden en stomen - De temperatuur wordt dan op een optimale 70-74 ° C gehouden om de rijst te blijven stomen en de rijst te beschermen tegen bacteriën enz. Dit zorgt ervoor dat de rijst perfect gaar, luchtig en heerlijk is en klaar is voor wanneer je hem nodig hebt.

rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic rijstkoker reishunger yum asia yumasia sakura panda bamboe inductie ih japan koekoek fuzzy logic
Panda Mini Rijstkoker Sakura Rijstkoker Sakura Rijstkoker Bamboo UMAI IH Rijstkoker Bamboo UMAI IH Rijstkoker Kumo YumCarb Rijstkoker
Capaciteit 3,5 kopjes/1-3 personen 8 kopjes/1-8 personen 8 kopjes/1-8 personen 8 kopjes/1-8 personen 8 kopjes/1-8 personen 5,5 kopjes/1-5 personen
Verwarmingsmethode Conventioneel met geavanceerde Fuzzy Logic Conventioneel met geavanceerde Fuzzy Logic Conventioneel met geavanceerde Fuzzy Logic UMAI Inductie Verwarming (IH) UMAI Inductie Verwarming (IH) Conventioneel met geavanceerde Fuzzy Logic
Type binnenkom 2mm Ninja keramiek 2mm Ninja keramiek 2mm Ninja keramiek 3mm Joubu keramiek 3mm Joubu keramiek 2mm Ninja keramiek
Type knop op het bedieningspaneel Slimme knop MoTouch MoTouch MoTouch MoTouch Slimme knop
Aantal rijstkookfuncties 4 6 6 7 7 5
Aantal extra functies 4 6 6 4 4 3
Scherm IJswitte LED Cool Ice Blue LED Cool Ice Blue LED IJswitte LED IJswitte LED IJswitte LED
Kleur exterieur Wit en grijs Zwart en zilver Wit en zilver Antraciet Zwart Metallisch zilver Donker en licht roestvrij staal
Stroomvoorziening UK/EU 220-240V afneembaar snoer UK/EU 220-240V afneembaar snoer UK/EU 220-240V afneembaar snoer UK/EU 220-240V afneembaar snoer UK/EU 220-240V afneembaar snoer Niet verwijderbaar 220-240V snoer met EU-stekker

Klantenrecensies

4,8 van 5 sterren
4,8 van 5
1.964 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensie uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 28 januari 2021
Geverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

Sev
5,0 van 5 sterren Un allié indispensable pour les amateurs riz
Beoordeeld in Frankrijk op 15 mei 2020
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Un allié indispensable pour les amateurs riz
Beoordeeld in Frankrijk op 15 mei 2020
Bonjour,
Je souhaitais avoir un vrai rice cooker perfectionné depuis longtemps (j’en ai eu de base très classique) Ne vous méprenez pas sur ma note. Il m’a été livré en fin d’après-midi aujourd’hui (bravo au livreur au passage), sitôt lavé, sitôt testé! Il y a bien la notice en français en 3ᵉ partie dans le mode d’emploi.
Fan de cuisine asiatique, c’était le nouvel appareil à découvrir absolument !
Je me suis lancée avec du riz japonais chaud pour ce soir (sans assaisonnement à sushis que je réserve après le maintien au chaud pour demain. Un vrai test.

Pourquoi ma note reste neutre?

Après ce confinement je n’ai pas eu accès à des achats de riz qualitatifs; il me faut trouver des produits le plus possible local, c’est ma passion en cuisine 😀 et je ne maîtrise pas encore ce rice cooker.
Le 2ᵉ point est une ado gourmande qui n’a pas su faire la différence ;-)

Pour cette 1ère expérience je ne suis pas du tout déçue. Il tient ses promesses : Riz moelleux, ni mouillé, ni sec, ni brulé.
Je reviendrai un peu plus d’expériences avec cet appareil très bientôt.

(Pour cet essai 3 cup de riz après le passage de 2 gourmandes. Voyons ce qu’il en sera demain 😉) : le lendemain il restait une part et demi.

Je parle plus cuisine que technique sur l’appareil, chaque chose en son temps ;)

Édit 3 jours plus tard : je rajoute une étoile largement méritée !

- le riz en mode « maintien au chaud » est juste parfait. Dégusté 17 h plus tard pour nous, je suis vraiment bluffée!
- n’hésitez pas à choisir un vrai riz thaï naturellement parfumé (à rincer) il n’a rien à voir avec les marques courantes de supermarché. Avis validé par l’ado également :-)
- testé aussi avec un riz japonais : Texture et cuisson parfaite

Je reviendrai après avoir testé le riz gluant (que je fais habituellement à la vapeur), riz brun et autre céréale)

Édit du 05/02/2021 :

Je n'ai pas testé l'appareil pour la cuisson vapeur et autres recette par contre pour tout ce qui est riz et autres céréales c'est un vrai avantage de l'avoir dans sa cuisine. Le bol en céramique se nettoie très facilement. Il ne prend vraiment pas de place, parfait pour les petites cuisines. .
À chaque fois, les gens sont surpris que le riz soit aussi moelleux, et pour peu que je précise qu'il a été cuit la veille, les gens comprennent très vite l'avantage de ce petit panda :-)
J'y vois également un avantage à l'offrir aux étudiants on peut également préparé des petits plats en sauce si on aime cuisiner.
Ne lésinez pas sur la qualité du riz, achetez le dans des épiceries asiatiques en sac, il est vendu brut, donc à rincer avant. (le riz en grande surface est traité, souvent déjà lavé ce qui le rendra mou ou collant) et puis le goût et la texture ne sont vraiment pas pareil ;-) Dernier point et non des moindres, plus un riz est vieux, plus il a besoin d'eau, inversement un riz jeune (cueilli l'année précédente) en demandera moins. Bon appétit :-)
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
Thomas P
5,0 van 5 sterren Ein sehr guter Reiskocher - Klein aber oho
Beoordeeld in Duitsland op 10 maart 2020
Geverifieerde aankoop
Daniel Holmes
5,0 van 5 sterren Great rice cooker!
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 23 april 2019
Geverifieerde aankoop
Kindle Customer
3,0 van 5 sterren nice inner bowl but strange smell contaminates fragrance of rice
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 15 september 2019
Geverifieerde aankoop
Mr. S. Hooper
5,0 van 5 sterren Great idea and wish I had bought one sooner
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 2 september 2019
Geverifieerde aankoop