€ 7,14
GRATIS bezorging: 7 jul - 16 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Sahgsa
Verkocht door Sahgsa
Verzonden vanuit
Sahgsa
Verkocht door

Groene Thee Zuiverende Klei Stok Olie Controle Reinigen Anti Acne Aubergine Fijne Solid, Acne Reinigen Effen Groene Thee, Mee-eters Remover


Prijs: € 7,14
Prijzen zijn inclusief btw.
Groene Thee*1

Je aankoop verbeteren

  • ❤ Bevat groene thee en natuurlijke ingrediënten, balanceert de afscheiding van huidolie en vult het rijke vocht aan. Voeg niacinamide toe om de huid zachter en gloeiender te maken.
  • ❤ Voeg een verscheidenheid aan kruidenextracten toe om de huid te reinigen en te voeden, terwijl het zacht en glad blijft. Bevat rijk gletsjerwater dat snel in de diepe lagen van de huid doordringt en de huid van natuurlijk vocht voorziet.
  • ❤ Zelfs de overtollige olie op de huid, voeg vocht en voedingsstoffen toe. Rotary head design, laat je vingers los, innovatief uitstrijkmasker.
  • ❤ Functie hydraterend, het kan mee-eters effectief verminderen, olie beheersen, de dofheid van het gezicht verbeteren en de huidtint verlichten.
  • ❤ Na het reinigen van het gezicht, open het product, draai het masker los, verwijder de transparante beschermhoes, breng het masker gelijkmatig op het gezicht aan, wacht 10-15 minuten en was het vervolgens af voor de dagelijkse huidverzorging.

Productgegevens

Kleur:Groene Thee*1

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Kleur:Groene Thee*1

Groene thee zuiverende klei stok masker


BESCHRIJVING:

Specificaties: 40g

Stappen voor gebruik:

1. Draai de pasta uit en breng aan op het gezicht.

2. Gelijkmatig aanbrengen op het gezicht gedurende ongeveer 10 minuten.

3. Wacht tot het droogt en spoel af met water.

Het pakket bevat:

1 x Groene thee-olie controle reinigend vast masker

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies