€ 12,99
GRATIS bezorging: 3 jul - 13 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit WeiFangMaiDeQiDianZi
Verkocht door WeiFangMaiDeQiDianZi
Verzonden vanuit
WeiFangMaiDeQiDianZi
Verkocht door

2 stks Groene Thee Zuiverende Klei Stok Masker, Groene Thee Gezicht Peel Masker Comedondrukker Acne Diepe Reiniging, verbetert Textuur van De Huid (Groen 2st)


Prijs: € 12,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Groen 2st

Je aankoop verbeteren

  • 【Verbetering van de huidconditie】: Het vaste reinigingsmasker met groene thee bevat groene thee-extract, dat de huidporiën effectief kan reinigen, huidvuil grondig kan opruimen, de water- en oliebalans van de huid kan aanpassen, het vochtgehalte van de huid kan aanvullen en de huid kan voeden.
  • 【Groene thee】 : Het vaste reinigingsgezicht van de groene thee bevat groene thee-extract, dat de huidporiën effectief kan reinigen, huidvuil grondig kan opruimen, de water- en oliebalans van de huid kan aanpassen, het vochtgehalte van de huid kan aanvullen en de huid kan voeden.
  • 【Aubergine】: Aubergine solide acne gezichtsbehandeling bevat aubergine plantenextracten, die effectief de groei van acne in het gezicht kunnen verlichten en de vorming van acne kunnen verminderen.
  • 【Gemakkelijk aan te brengen】 : Het is ontworpen met een stokvormige formule en het duurt slechts 5 minuten om gemakkelijk duidelijke resultaten te verkrijgen. Beweeg gewoon de joystick om nauwkeurig aan te brengen, gericht op uw gezicht zonder verwarring te veroorzaken.
  • 【Lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen】: Klein formaat, licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen, geschikt voor elke huid, geschikt voor thuis, zakenreizen, enz.

Koop het met

  • 2 stks Groene Thee Zuiverende Klei Stok Masker, Groene Thee Gezicht Peel Masker Comedondrukker Acne Diepe Reiniging, verbeter
  • +
  • Groot 60ml. Bio Vitamine C/E-gezichtsserum met Hyaluronzuur. Dermaroller Geschikt. Gezichtsserum met BiologischeIngrediënten
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Maat:Groen 2st

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:Groen 2st

Hoe te gebruiken:
1. Draai de pasta uit en breng aan op het gezicht.
2. Gelijkmatig op het gezicht aanbrengen en ongeveer 10 minuten laten inwerken.
3. Spoel na het drogen met water.
Opmerking:
Gebruik de intervaltijd van het groene thee-reinigingsmasker:
Vette huid: aanbevolen gebruiksinterval is 2-3 keer per week.
Droge huid: aanbevolen gebruiksinterval is 1-2 keer per week.
Gemengde huid: het wordt aanbevolen om 2-3 keer per week te gebruiken voor de T-zone en 1-2 keer per week voor de U-zone.
Normale huid: eenmaal per week wordt aanbevolen
Pakket inbegrepen:
2 * effen masker wissen

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies