€31,49
GRATIS Bezorging morgen, mei 19. Bestel binnen 2 u 22 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 31,49","priceAmount":31.49,"currencySymbol":"€","integerValue":"31","decimalSeparator":",","fractionalValue":"49","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"PS%2FrkJC4Qaw0w2gERXWo9kkKxYmPgyKR54j9JFEWE2CT0ozR8U3eBzB9zRc%2BuuMTCaz54DgV792sY7FMXnqSsBBNvxcpzCDX7GTcrhiMjEDxlB9BE%2BCZI8%2BIPnt%2FdvIY9HY229F7oXoiFVjnIRbeA9rSvO2MBPYlJTbFuNyj6kXKZKdNe5CiZQ%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 31,49 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 31,49
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Sekey Zonnezeil, polyester/HDPE-windbescherming, weerbestendig, waterafstotend, geïmpregneerd, 95% uv-bescherming, voor tuin, outdoor, terras, camping, party, 95% uv-bescherming 3*4m Antraciet (HDPE).

4,4 van 5 sterren 3.683 beoordelingen

€31,49
Prijzen zijn inclusief btw.

Antraciet (HDPE).

Je aankoop verbeteren

Grootte 3*4m
Kleur Antraciet (HDPE).
Merk Sekey
Gewicht van item 0.89 Kilogram

Over dit item

  • ☀ ️ Stabiel en luchtig: het zonnezeil is zeer stabiel en goed afgewerkt. Het laat regen en lucht door, zodat het niet doorhangt. Door de warme zachte lichttoon krijg je een echt vakantiegevoel.
  • ☀ ️ Waterdoorlatend zonnezeil: blokkeert 90% van de schadelijke uv-straling. Het zeil werpt een leuke schaduw, eindelijk kunnen we op het terras zitten en genieten van de mooie dagen ook in de warme zomer.
  • ☀ ️ Weerbestendigheid: ze zijn robuust en scheurbestendig, weerbestendig, vochtbestendig. Om schade te vermijden moet het zonnescherm echter bij slechte weersomstandigheden worden opgehangen.
  • ☀ ️ Zeer eenvoudig te monteren en af te bouwen: stabiele bevestiging met metalen bevestigingsringen en 6 m bevestigingkoord.
  • ☀️ Breed toepassingsgebied: bijv. als zonneblokker of schaduwgever over je terras of de speelruimte van de kinderen. Ook ideaal als schaduw rond het huis of als zichtscherm in de tuin, op het balkon, op de camping of aan het zwembad.