€ 10,69
GRATIS bezorging: 3 jun - 12 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Mirandalong
Verkocht door Mirandalong
Verzonden vanuit
Mirandalong
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Huisdier elektrische waterpomp met 1,8 m lange stroomkabel en laag stroomverbruik Nieuwe generatie stille dompelpomp voor katten Honden Drinkfontein


Prijs: € 10,69
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • * 【PROFESSIONELE HUISDIEREN WATERPOMP】 De waterpomp is speciaal ontworpen voor 2,4L USB LED kattenwaterfontein & YOUTHINK BPA-vrije 1,6L binnenwaterfontein en keramische waterfontein. (Niet inbegrepen AC-adapter)
  • * 【POMP MET LAAG STROOMVERBRUIK】 Ultra-geluidsarme AC-dompelpomp kan tot 20.000 uur stil werken, zelfs 's nachts. Als je rustig slaapt hoor je nauwelijks iets. De circulatiepomp van de drinkfontein kan continu maar 1,5 graad per maand gebruiken, zeer energiezuinig.
  • * 【ONTWERP MET VERS GERECYELDE FUNCTIE】 Pomp met verse stroming voorziet de watertoevoer van zuurstof in de drinkbak voor huisdieren, waardoor de smaak verbetert, zodat uw huisdieren meer water drinken.
  • * 【EENVOUDIG SCHOONMAKEN VAN HUISDIERENWATERPOMP】 Het is over het algemeen het beste om de pomp om de twee weken te reinigen, omdat dit essentieel is voor de levensduur van de fontein. De reinigingsstappen zijn ook relatief eenvoudig. Verwijder eerst het pompdeksel; ten tweede verwijder de waaierdop door uw vingernagel onder de kleine lip te plaatsen; Ten derde, verwijder de waaier en maak deze schoon.
  • * 【COMPACTE EN VEILIG GEBRUIKTE POMP】 De waterpomp voor huisdieren meet 1,7 "x 1,6" x 1,2 "en is zeer licht van gewicht. Let op: de pomp past alleen op de YOUTHINK-bloemenfontein en de keramische fontein.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)


Koop het met

  • Huisdier elektrische waterpomp met 1,8 m lange stroomkabel en laag stroomverbruik Nieuwe generatie stille dompelpomp voor katten Honden Drinkfontein
  • +
  • Catit Triple Action Drinkfontein Waterfilter 43746, 5 Stuks
Totaalprijs: 24,68 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

De circulatiepomp van de drinkfontein kan continu slechts 1,5 graad per maand gebruiken, zeer energiezuinig. 1,8 m lange kabel, en je kunt nauwelijks het lopende geluid horen.

Specificatie
item: pomp voor drinkfontein
grootte: 1,7 "x 1,6" x 1,2 "
spanning: 12V
stroomverbruik: 1,5 graden per maand (voedingsadapter is niet inbegrepen)

Pakketlijst:

1 x waterpomp voor huisdieren

Let op: de pomp past alleen op de YOUTHINK-bloemenfontein en de keramische fontein

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies