Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 11,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
De familie Deverill van [Santa Montefiore]

De familie Deverill Combined Editie, Kindle-editie

5,0 van 5 sterren 2 beoordelingen

Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 11,99
Paperback € 20,00
Digitaal
Lengte: 1335 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Over de auteur

Santa Montefiore (1970) studeerde Spaans en Italiaans. Ze debuteerde met de roman Onder de ombu-boom, die internationaal een groot succes werd. Daarna schreef ze vele bestsellers, waaronder De Franse tuinman, De vergeten Deverill en Naar de overkant. Ze is getrouwd met historicus en schrijver Simon Sebag Montefiore, heeft twee kinderen en woont in Londen.

--Deze tekst verwijst naar de paperback editie.

Achterflaptekst

<p>De eerste drie delen van de geliefde <em>Deverill</em>-serie voor het eerst gebundeld<br /><br/><br /><br/>Wanneer door de Eerste Wereldoorlog en de strijd om een onafhankelijk Ierland de spanning in het land toeneemt, komt er een einde aan de idyllische jeugdjaren van drie meisjes. Ze staan voor belangrijke beslissingen in hun leven, beslissingen die hen ver weg kunnen voeren van Ierlands groene kusten en het kasteel dat hen zo veel jaren met elkaar heeft verbonden. Maar één ding zal hen altijd binden: hun verlangen naar kasteel Deverill en alle herinneringen die binnen die majestueuze muren zijn opgeslagen. Is&#160;hun band sterk genoeg om de zware tijd die ze te wachten staat het hoofd te bieden?<br /><br/><br /><br/><br /><br/><strong>De pers over de <em>Deverill</em>-serie</strong><br /><br/><br /><br/>‘Wie Santa Montefiore zegt, zegt drie dingen: romantiek, verraad en hemels die blauw worden wanneer alles goedkomt.’&#160;<em>NRC Handelsblad<br /><br/><br /></em>‘Liefde, intriges, prachtige natuurbeschrijvingen, passie, wraak en elke denkbare emotie zijn gemixt tot een boek dat leest als een trein.’&#160;<em>Libelle Leest<br /><br/><br /></em>‘Net als in de voorgaande romans van de auteur is de stijl van het boek meeslepend, ontroerend en beeldrijk.’&#160;NDB Biblion<br /><br/><br /><br/>‘Een betoverend verhaal over liefde, verraad, passie en verdriet. Prachtig geschreven en vervuld van Montefiores kenmerkende inzicht en gevoeligheid.’ <em>Lancashire Evening Post<br /><br/><br /></em>‘Een web van geheimen, gebroken vriendschappen en levensveranderende beslissingen maken dit boek tot een verrukkelijke leeservaring die de lezer doet verlangen naar meer.’ <em>Booklist review</em></p><br/> --Deze tekst verwijst naar de digital editie.

Productgegevens

 • ASIN : B07DTD9VJX
 • Uitgever : Boekerij; Combined editie (13 november 2018)
 • Taal : Nederlands
 • Bestandsgrootte : 2602 KB
 • Tekst-naar-spraak : Niet ingeschakeld
 • Schermlezer : Ondersteund
 • Verbeterd lettertype : Ingeschakeld
 • Word Wise : Niet ingeschakeld
 • Printlengte : 1335 pagina's
 • Klantenrecensies:
  5,0 van 5 sterren 2 beoordelingen

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
2 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 2 klant beoordelingen.