€ 32,47
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
fischer - DuoPower 6X30 w...

fischer - DuoPower 6X30 wandpluggen, hangpluggen, universele pluggen, nylon pluggen, 750 stuks

4,6 van 5 sterren 20 beoordelingen

Prijs: € 32,47
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Belangrijkste voordelen: de DuoPower-plug biedt een hoog aanpassingsvermogen aan het materiaal waarop hij wordt bevestigd, omdat hij rekt, geknoopt en/of geblokkeerd, afhankelijk van het materiaaltype, waardoor ook grote lasten op maat mogelijk zijn.
  • Gebruik: Om de pluggen te gebruiken, moet je eerst een gat in de oppervlakken boren, die we met een boor met dezelfde diameter als de pluggen boren. Wij voeren de pluggen in het gat en voeren een schroef naast het te bevestigen object in.
  • Toepassingen: met deze pluggen kun je tv-consoles, lampen, planken, spiegels, kasten, brievenbussen, rolluiken, gordijnen, badbevestigingen, sanitaire en verwarmingen in materialen zoals beton, celbeton, natuursteen, spaanplaat, massieve baksteen, kalksteen, holle baksteen, holle baksteen, gatenbaksteen, kiezelsteen, gipskarton.
  • 2K-technologie: de grijze component van hoogwaardig nylon, afhankelijk van het bouwmateriaal, rekt uit, draait of geknoopt voor een betere grip. De uitzettingsvleugel van de rode componenten van de wandpluggen versterkt de veilige uitzetting en biedt extra veiligheid voor de grijze onderdelen.
  • Inhoud: de doos bevat 750 stuks DuoPower pluggen 6x30

Vaak samen gekocht

  • fischer - DuoPower 6X30 wandpluggen, hangpluggen, universele pluggen, nylon pluggen, 750 stuks
  • +
  • Fischer Duopower Bote 8x40 Grijs/Rood
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving


Pluggen DuoPower 6x30 750 stuks

De Fischer DuoPower is een slimme twee-componenten keu met drie bedrijfsprincipes. De slimme universele pluggen zijn ideaal voor bevestiging aan alle bouwmaterialen. Dit maakt zeer veelzijdige toepassingen mogelijk met slechts één stop. De Fischer DuoPower past zich natuurlijk aan het materiaal aan en verdeelt door de drie functieprincipes voor blokkeren, expansie en knopen. De rand van de vispluggen voorkomt wegglijden in het gat en de getande vleugels voorkomen de rotatie in het gat tijdens de installatie. Dit zo goede antwoord van de keu bij het draaien van de schroef biedt extra veiligheid. De Fischer DuoPower 6x50, 8x65 en 10x80 zijn dankzij hun hoge ankerdiepte bijzonder geschikt voor bevestigingen in geperforeerde materialen, poreus beton en voor pleisterbruggen.

Producteigenschappen:

» Universele pluggen voor verschillende toepassingen.
» 2K-technologie.
» Geschikt voor houtdraad, FPF II schroeven en spaanplaatschroeven.
» Geen zinken in boren.


Fischer Innovatieve oplossingen

Fischer bevestigingssystemen zijn de grootste verdeling van de vissersgroep. In de afgelopen 70 jaar is deze specialist voor veilige en economische verbindingen en verbindingen in de bouwindustrie, die tot een van de marktleiders is geworden. Het aanbod varieert van chemische systemen tot stalen kern en bevestigingen van kunststof of nylon. Of het nu gaat om robuuste bevestigingen in de tunnelbouw, bruggen of elektrische energievoorzieningen voor de professional, of ook voor pluggen of verankeringen voor de doe-het-zelver, biedt Fischer voor elk bevestigingsprobleem de juiste oplossing.

Klantenrecensies

4,6 van 5 sterren
4,6 van 5
20 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
86%
4 sterren
7%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster
7%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensie uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 12 mei 2021
Geverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

FraCazzadore
1,0 van 5 sterren Deluso dalla quantità
Beoordeeld in Italië op 21 januari 2021
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
1,0 van 5 sterren Deluso dalla quantità
Beoordeeld in Italië op 21 januari 2021
Come si vede dalla foto, così è come mi è arrivato il barattolo... mi sentivo truffato perchè era metà vuoto (o metà pieno, dipende dai punti di vista!) allora li ho contati 1 ad 1 e ne ho contati 649, pensavo di aver sbagliato e allora ne ho contati 100, pesasti e moltiplicati e mi veniva 650; quindi sono deluso perchè c'era scritto confezione da 750. non li mando indietro perchè costano comunque meno della confezione da 300 però......
Per quanto riguarda i tasselli, buona qualità. Non i migliori ma mi sono trovato molto bene.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding
Braumeister
5,0 van 5 sterren Günstig und gut
Beoordeeld in Duitsland op 31 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Amazon Kunde
5,0 van 5 sterren Nutze keine anderen Dübel mehr
Beoordeeld in Duitsland op 31 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Antonio
4,0 van 5 sterren Sujeccion muy fuerte se pueden colgar muchos kilos
Beoordeeld in Spanje op 7 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Roman
5,0 van 5 sterren Calidad
Beoordeeld in Spanje op 9 mei 2021
Geverifieerde aankoop