€ 9,00
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
fischer Fixtainer, sortee...

fischer Fixtainer, sorteerbox voor kleine onderdelen, universele opbergbox voor pluggen, schroeven en moeren, stapelbare gereedschapskist met draaggreep en kliksysteem, pluggenbox

4,8 van 5 sterren 989 beoordelingen

Prijs: € 9,00
Prijzen zijn inclusief btw.
Beschikbaar tegen een lagere prijs van andere verkopers die mogelijk geen gratis Prime-verzending aanbieden.
Nieuw (7) van € 9,00 GRATIS verzending voor bestellingen vanaf € 20,00 die verzonden worden door Amazon.
rood

Je aankoop verbeteren

  • Ruime opbergdoos: in onze praktische Fixtainer vindt elke pluggen, schroeven, moeren en sluitring een vaste plaats – met uitneembare tussenschotten en tot 6 vakken in totaal kan de box individueel worden geconfigureerd.
  • Met praktisch kliksysteem: het stapelen van de Fixtainer wordt met het praktische sluitsysteem mogelijk gemaakt – voor een eenvoudig transport en een opgeruimde werkplek.
  • Alles in ÃÃn oogopslag: dankzij het transparante deksel en de overzichtelijke vakken is orde in de werkplaats en op de bouwplaats – het overzichtelijk betaalt zich uit en veroorzaakt minder zenuwslopend zoeken naar de juiste pluggen.
  • Hoogwaardige montagebox met draaggreep: robuust en duurzaam met goed transportvermogen – voor hersluiten en bijvullen.
  • Inhoud: 1 x fixtainer – leeg (art. nr. 533069) van Fischer.

Vaak samen gekocht

  • fischer Fixtainer, sorteerbox voor kleine onderdelen, universele opbergbox voor pluggen, schroeven en moeren, stapelbare gere
  • +
  • fischer Fixtainer DUOPOWER, Power & Slimme plugbox met 210 DUOPOWER pluggen (120 stk. 6 x 30, 60 stk. 8 x 40, 30 stuks 10 x 5
  • +
  • Originele WAGO verbindingsklemmenset 887-952 - L-BOXX Mini - Serie 221
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Kleur:rood

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:rood

De Fischer Fixtainer bevat in een praktische en universeel te gebruiken box voor de meest voorkomende toepassingen en bouwmaterialen pluggen, schroeven en haken. De samenwerking van de optimaal op elkaar afgestemde componenten garandeert altijd de keuze van een veilige bevestigingsoplossing. Dankzij het transparante deksel en de sorteervakken is de inhoud in één oogopslag te zien. Dit bespaart tijd en garandeert dat het juiste bevestigingselement wordt geselecteerd. De beschrijving van de plugfunctie en een overzicht van de geschikte bouwmaterialen aan de onderkant van de Fixtainer biedt extra veiligheid bij de montage. De Fischer Fixtainer kan aan de grote handgreep gemakkelijk worden vervoerd. Met het kliksysteem kunnen ook meerdere boxen stevig worden verbonden. De uitneembare scheidingselementen maken een variabele indeling mogelijk.


Productbeschrijving fabrikant

Image

FIXtainer

Praktische toepassingsoplossingen voor de meest gebruikte toepassingen in de kwalitatief hoogwaardige fischer FIXtainer.

De fischer FIXtainer bevat een praktische en universeel te gebruiken box voor de meest voorkomende toepassingen in bouwmateriaal met pluggen, schroeven en haken. De samenwerking van de optimaal op elkaar afgestemde componenten garandeert dat voor een veilige bevestigingsoplossing altijd een goede keuze kan worden gemaakt. Dankzij het transparante deksel en de sorteervakken kan de inhoud in een oogopslag worden herkend. Dat bespaart tijd en geld en garandeert dat het bijpassende bevestigingselement wordt gekozen. De beschrijving van de functie van de plug en een overzicht van het geschikte bouwmateriaal aan de onderkant van de FIXtainer biedt extra veiligheid tijdens de montage. De fischer FIXtainer kan met behulp van de grote handgreep gemakkelijk worden getransporteerd. Met het kliksysteem kunnen ook meerdere boxen aan elkaar worden gekoppeld. De uitneembare tussenschotjes maken een variabele en op de behoefte afgestemde indeling mogelijk.

Klantenrecensies

4,8 van 5 sterren
4,8 van 5
989 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensie uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 22 april 2021
Kleur: roodGeverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

Bryan H
5,0 van 5 sterren You just need these in your life!
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 21 december 2020
Kleur: Duopower pluggen.Geverifieerde aankoop
G Man
5,0 van 5 sterren Very sturdy
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 23 juli 2020
Kleur: Duopower pluggen.Geverifieerde aankoop
Rubin
5,0 van 5 sterren Lebensmittelecht & Spülmaschinentauglich
Beoordeeld in Duitsland op 2 augustus 2017
Kleur: roodGeverifieerde aankoop
Amazon Customer
5,0 van 5 sterren Superb wall plugs and great quality
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 3 februari 2020
Kleur: Duopower pluggen.Geverifieerde aankoop
Beinz
5,0 van 5 sterren Really good plugs
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 22 april 2021
Kleur: Duopower pluggen.Geverifieerde aankoop