€ 4,05
GRATIS bezorging: zaterdag, 19 jun , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Snelste bezorging: morgen
Bestel binnen 21 min.
Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
fischer DUOPOWER 5 x 25, ...

fischer DUOPOWER 5 x 25, universele pluggen, krachtige 2-componenten pluggen, kunststof pluggen voor bevestiging in beton, baksteen, steen, gipsplaat enz, zonder schroeven, 100 stuks

4,8 van 5 sterren 857 beoordelingen

Adviesprijs: € 7,24
Prijs: € 4,05
Je bespaart: € 3,19 (44%)
Prijzen zijn inclusief btw.
Beschikbaar tegen een lagere prijs van andere verkopers die mogelijk geen gratis Prime-verzending aanbieden.
Nieuw (3) van € 4,05 GRATIS verzending voor bestellingen vanaf € 20,00 die verzonden worden door Amazon.
Ohne Schraube

Je aankoop verbeteren

  • Beste belastingswaarden & intelligente functie: de Duopower is de eerste plug die zelf kiest of hij spreidt, klapt of knoopt – zo past hij zich automatisch aan de betreffende ondergrond aan en maakt daardoor een breed scala aan toepassingen in vol-, gat- en plaatbouwmaterialen mogelijk.
  • Een pluggen voor alle bouwmaterialen: als intelligente 2-componenten pluggen is hij met schroeven Ø 3 - 4 mm bruikbaar en biedt hij zeer goede houdwaarden: de grijze component activeert afhankelijk van de bouwmaterialen automatisch het optimale werkingsprincipe, terwijl de expansievleugels van de rode component de veilige spreiding ondersteunen.
  • Absoluut krachtig: door de compacte en korte vorm zijn aanzienlijk minder boorkosten en dus kortere schroeven nodig, bij het inslaan van de pluggen voorkomt de smalle rand het wegglijden in het boorgat, de meedraaibeveiliging voorkomt het meedraaien van de pluggen en dankzij de best mogelijke feedback voel je direct wanneer hij perfect zit.
  • Toepassingsgebieden: de krachtige plug is geschikt voor het aanbrengen van lichte voorwerpen zoals plinten, kabelkanalen, afbeeldingen, decoraties, zeepbakjes of toiletpapierhouders in talrijke bouwmaterialen zoals beton, massieve en hooggattestenen, natuursteen, kalkzand vol- en geperforeerde steen, gipsplaat en gipsbouw en vezelplaten, holle plafonds en spaanplaten.
  • Inhoud: 100 x Duopower 5 x 25 (art. nr. 535452) van Fischer.

Vaak samen gekocht

  • fischer DUOPOWER 5 x 25, universele pluggen, krachtige 2-componenten pluggen, kunststof pluggen voor bevestiging in beton, ba
  • +
  • Fischer Duo Power universele pluggen, afmeting 6 x 30 mm, verpakking van 100 stuks,
  • +
  • Fischer Duo Power universele pluggen, maat 8 x 40 mm, pak van 100 stuks,
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Maat:Ohne Schraube

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:Ohne Schraube

Fischer DUOPOWER 5 x 25, 100 stuks universele pluggen – bekroond met de Duitse Design Award 2018 De Fischer DUOPOWER is de eerste intelligente en zelfactiverende pluggen. Hij heeft drie werkingsprincipes, die hij afhankelijk van het bouwmateriaal automatisch kan gebruiken: spreiden, vouwen en knopen. Daardoor is hij veelzijdig inzetbaar in vol-, geperforeerde en plaatbouwmaterialen en leidt hij de hoogste belastingswaarden in. Zijn twee materiaalcomponenten zijn de beste combinatie voor maximale kracht en functie: de grijze component van hoogwaardig nylon activeert afhankelijk van het bouwmateriaal automatisch het optimale werkingsprincipe voor de beste grip. De expansievleugels van de rode component ondersteunen de veilige verspreiding en bieden extra veiligheid voor de grijze component. Dankzij de best mogelijke feedback voel je onmiddellijk wanneer de plug perfect zit. Een meedraaibeveiliging en de smalle rand die het wegglijden in het boorgat voorkomt, vergemakkelijken het werken aanzienlijk. Zo overtuigt de DUOPOWER zowel professionals als doe-het-zelvers over de hele wereld met eenvoudige montage en uitstekende houdwaarden. Producteigenschappen: » Boordiameter 5 mm» min. Boorgatdiepte: 35 mm » min. Plaatdikte: 12,5 mm » pluglengte: 25 mm » min. Inschroefdiepte: 28 mm » spaanplaat-/houtschroeven: 3 - 4 mm fischer – innovatieve oplossingsvis-bevestigingssystemen is het grootste bedrijfssector van de ondernemingsgroep Fischer. De specialist voor veilige en economische bevestigingen en verbindingen aan de bouw is in de afgelopen 70 jaar uitgegroeid tot een van de marktleiders. Het productspectrum varieert van chemische systemen via stalen ankers tot kunststof pluggen. Of het nu gaat om zware bevestigingen in de tunnel, brug- of krachtbouw voor de professional of wand- en holle pluggen voor de doe-het-zelver: Fischer biedt voor elk bevestigingsprobleem de juiste oplossing.

Klantenrecensies

4,8 van 5 sterren
4,8 van 5
857 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensie uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 12 april 2021
Maat: Ohne SchraubeGeverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

Nathan
5,0 van 5 sterren Five Stars
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 21 november 2017
Maat: Ohne SchraubeGeverifieerde aankoop
Stefano
5,0 van 5 sterren Mi hanno salvato!!
Beoordeeld in Italië op 22 juni 2017
Maat: Ohne SchraubeGeverifieerde aankoop
fsx4
5,0 van 5 sterren Top
Beoordeeld in Duitsland op 13 juni 2021
Maat: Ohne SchraubeGeverifieerde aankoop
Dennis
5,0 van 5 sterren Besten Dübel die es gibt
Beoordeeld in Duitsland op 10 juni 2021
Maat: Ohne SchraubeGeverifieerde aankoop
Amazon Kunde
5,0 van 5 sterren Super Dübel
Beoordeeld in Duitsland op 29 april 2021
Maat: Ohne SchraubeGeverifieerde aankoop