Kristalheldere display

NIEUW: De hogeresolutie-display (300 ppi) zorgt voor scherpe, donkere teksten die nóg prettiger lezen dan gedrukte pagina's. Het scherm van micro-geëtst glas is ontworpen om schittering uit te sluiten en de beleving van papier te creëren.

Moeiteloos pagina's omslaan

NIEUW: Dankzij PaginaDruk kun je pagina's omslaan zonder zelfs maar een vinger op te tillen. Als je wat druk op het front uitoefent om een pagina om te slaan, zorgt PaginaDruk voor een stille tastrespons, met een consequente en directe reactie.

Licht dat zich naar jou voegt

NIEUW: Op de Kindle Voyage kan je lezen bij zonlicht of in totale duisternis; het apparaat is slim genoeg om het verschil te weten. Dankzij de nieuwe zelfregulerende schermverlichting peilt de Kindle Voyage het licht in je omgeving en stelt deze zich in op de ideale helderheid.

Een opmerkelijk plat design

VERBETERD: Met een dikte van precies 7,6 mm is de Voyage de platste Kindle tot nu toe. Voor lang leesplezier houd je de Voyage gemakkelijk in één hand.

PaginaDruk-sensoren met haptiek

PaginaDruk is een verfijnde krachtsensor, gemaakt van koolstof en zilver; de sensor reageert op een uiterst lichte druktoename, genereert het omslaan van een pagina en zorgt voor een tastrespons die alleen je duim kan voelen. PaginaDruk heeft geen bewegende delen. Je voelt ternauwernood dat je de knop hebt ingedrukt en je wordt dus niet afgeleid bij het lezen.

Zelfregulerende schermverlichting

Om het lezen vanaf echt papier nog meer te benaderen, hebben we de optimale helderheidsinstelling voor elke lichtsituatie onderzocht en verfijnd. De nieuwe zelfregulerende frontverlichting past de helderheid van het scherm aan jouw omgeving aan en kan zelfs nog verder worden verfijnd naar jouw persoonlijke voorkeuren. Bij het lezen in het donker verlaagt het zelfregulerende scherm de helderheid van de display geleidelijk en zo kunnen de ogen zich instellen op duisternis.

Een ongeëvenaarde 300 ppi-display

Het displayoppervlak van de Kindle Voyage is afgewerkt met een enkele laag chemisch versterkt glas, dat krasbestendiger is dan plastic displays. Het glas is micro-geëtst om het licht te breken en zo schittering te voorkomen. Dankzij het etspatroon wordt het gevoel van papier benaderd.

Een slank maar duurzaam design

Met een dikte van precies 7,6 mm is de Voyage de platste Kindle tot nu toe. De Kindle Voyage is ontworpen om nóg een stapje dichter bij papier te komen; het 100% vlakke front staat garant voor een strak en gestroomlijnd uiterlijk. Met de achterzijde van magnesium en het front van chemisch versterkt glas is de Kindle Voyage duurzaam én slank.

Every Kindle E-reader...

Scherpe, donkere tekst

Geniet van tekst die leest als een gedrukte pagina. Alle lettertypes zijn individueel aangepast aan het pixelniveau voor optimaal en prettig lezen.

Doorbladeren en weten waar je bent gebleven

Met Page Flip kun je een boek per pagina doorbladeren, hoofdstukken doorlopen of snel het einde lezen. En je weet altijd waar je was gebleven.

Notities maken en delen

Voeg aantekeningen toe die je vervolgens kunt bewerken, wissen of zelfs exporteren van de Kindle naar je computer. Deel gehighlighte fragmenten en opvallende citaten via Facebook en Twitter, en bekijk passages die door veel andere Kindle-lezers zijn gehighlight.

Comfortabel lezen met één hand

Lichter dan de meeste paperbacks, waardoor je de Kindle Voyage comfortabel in één hand kunt houden voor lang leesplezier.

Geen afleiding

De Kindle Voyage is nadrukkelijk ontworpen als een echte e-reader. Geef je over aan je leeshobby, zonder te worden afgeleid door bijvoorbeeld e-mails of pushmeldingen.

Zoek het meteen op

Smart Lookup integreert termen uit The New Oxford American Dictionary met informatie uit X-Ray en Wikipedia. Daardoor kun je definities, personages, locaties en nog meer opzoeken zonder de pagina te verlaten. Smart Lookup is momenteel beschikbaar voor boeken in het Engels en het Duits.

Verbeterde zoekfunctie

NIEUW: Je kunt nu nog makkelijker vinden wat je zoekt door zoekresultaten van je eigen bibliotheek en van de Kindle Store te combineren op één pagina.

Leer nieuwe woorden met gemak

NIEUW: Met Word Wise kunnen lezers makkelijker Engelse boeken lezen en hun Engelse woordenschat uitbreiden. Korte, eenvoudige definities verschijnen automatisch boven moeilijke woorden, zodat je verder kunt lezen zonder het woord op te zoeken. Klik op een woord om een pop-upvenster met definities, synoniemen en nog meer te zien. Je kunt het moeilijkheidsniveau aanpassen met een schuif. Beschikbaar voor bepaalde boeken in het Engels.

Uitgebreid: X-Ray voor boeken

NIEUW: X-Ray’s nieuwe tijdlijn geeft lezers de mogelijkheid om door alle plaatjes te scrollen en door belangrijke passages te bladeren, zodat ze kunnen terughalen wat er gebeurde in het boek. Met X-Ray ontdek je het 'geraamte' van het boek. Bekijk alle passages in het hele boek met relevante denkbeelden, fictieve personages, historische figuren, en belangwekkende plaatsen of onderwerpen. X-Ray is momenteel beschikbaar voor boeken in het Engels en het Duits.

Snel nog een hoofdstuk...

Je ziet meteen hoe lang het nog duurt om een hoofdstuk of boek uit te lezen. De functie 'Tijd om te lezen' is gebaseerd op jouw persoonlijke leessnelheid en wordt constant aangepast aan veranderingen in jouw tempo en gewoonten. Met 'Tijd om te lezen' kun je beslissen of je aan een nieuw hoodstuk begint of een ander uitleest.

Vergroot je woordenschat

Woorden die zijn opgezocht in het woordenboek, worden automatisch toegevoegd aan Vocabulary Builder, zodat je je kennis kunt vergroten en woorden beter kunt onthouden. Ga door jouw woordenboek, test jezelf met geheugenkaarten en bekijk de woorden meteen in de juiste context.

Pas de lettergrootte aan

Kies uit acht lettergroottes om vermoeide ogen te voorkomen en langer te kunnen lezen.

Beheer je boeken

Sorteer de titels van je groeiende collectie in zelfgekozen categorieën met Cloudcollecties.

Je hele bibliotheek binnen handbereik

De Kindle heeft een capaciteit van meer dan 1.000 boeken. Je hoeft je favoriete titels dus nooit thuis te laten.

Doorgaan waar je was gebleven

Dankzij de Whispersync-technologie worden je meest recent gelezen pagina, bladwijzers en aantekeningen op alle apparaten gesynchroniseerd, dus je kunt verder lezen op de plek waar je was gestopt.

Directe vertalingen

Tik een woord aan of highlight een passage voor een directe vertaling in andere talen, onder meer Spaans en Japans. Vertalingen door Bing Translator.