Moderne brievenbus grijs-aluminium (RAL 9007) MOCAVI Box 101 brievenbus weerbestendig, roestvrij, Duitse kwaliteit, roestvrijstalen naamplaatje, groot, DIN A4

5,0 van 5 sterren 9 beoordelingen

  • Duitse kwaliteit: hoogwaardige muurbrievenbus met geïntegreerd krantenvak en handgreep van aluminium (RAL 9007, wit-aluminium). Het edele matte grijs-aluminium van de brievenbus onderstreept het minimalistische ontwerp dat door de ontwerper is onderbroken door de verticale handgreep.
  • Ruim en DIN EN 13724 GEORMT: Ruime afmetingen: 360 x 340 x 120 mm, gleuf (boven): 327 x 34 mm. Duurzaam materiaal: het verzinkte plaatstaal van de kast en het aluminium van het handvat, beide gepoedercoat, zijn robuust, waterdicht en roestvrij. Met een inhoud van 10 liter heeft de Mocavi box een comfortabele maat voor kreukvrije DIN-A4-zendingen.
  • Inhoud: incl. bevestigingsmateriaal voor eenvoudige wandmontage, naamplaatje (ongegraveerd), postbeugels, beschermrooster van roestvrij staal tegen vuil en vocht, 2 sleutels voor het soepel lopende slot aan de rechterkant, afstandhouder voor de muur.
  • Gebruiksvriendelijk: de op basis van wensen van de klant ontworpen en in een Duitse fabriek vervaardigde brievenbus kan met één hand worden geleegd, omdat een beugel voorkomt dat de post eruit valt - zoals bij vele andere brievenbussen. Rubberen buffers voorkomen storend rammelen.
  • Veelzijdig: ook verkrijgbaar in andere kleuren, met kijkvenster of als rechtsaanslag (slot links). Met Mocavi standaard, een bijpassende standaard, worden Mocavi boxen vrijstaande brievenbussen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Zoek je voor de entree van je huis een moderne designbrievenbus in grijs aluminium (RAL 9007) die veel post opneemt? Dat het ontwerp van uw huis onderstreept, maar niet domineerd? Een kwalitatief hoogwaardige muurbrievenbus die roestvrij en weerbestendig is? En een brievenbus die met veel aandacht voor detail wordt gemaakt, die praktisch te gebruiken is en die gewoon geen wens onvervuld laat: Voilà, precies deze brievenbus hebben wij op basis van onze wensen van klanten voor u ontwikkeld.

De Mocavi Box 101 wordt exclusief voor Mocavi in Duitsland gemaakt en bekoort door een buitengewoon designdetail: de verticale handgreep zorgt voor een markante en toch puristische uitstraling. Deze eenvoudige brievenbus in grijs aluminium (RAL 9007) is een zelfstandig designobject.

Met het slot aan de rechterkant is deze muurbrievenbus zo ontworpen dat je hem met één hand kunt openen, en de praktische bevestigingsbeugel voorkomt dat je post in de buurt komt. Met de inworp van boven en een inhoud van 10 liter is de binnenkant groot genoeg om ook DIN-A4-zendingen of je favoriete tijdschriften kreukvrij op te nemen. Natuurlijk is de brievenbus waterdicht en weerbestendig. Het deksel is met rubberen doppen beveiligd tegen storend rammelen.
De hoogwaardige afwerking van dit stabiele kwaliteitsproduct herken je ook aan het feit dat de voorkant geen zichtbare klinknagels heeft, wat de Mocavi Box 101 van vele goedkope brievenbussen onderscheidt. De edele poedercoating in matte fijne structuur maakt je nieuwe brievenbus niet alleen roestvrij, maar is ook duidelijk onderhoudsarm en minder gevoelig voor vingerafdrukken.

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
9 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

savvyshopper
5,0 van 5 sterren excellent post box
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 23 augustus 2020
Geverifieerde aankoop
Tim Pickrell
5,0 van 5 sterren Not cheap - but it's a well designed, quality product.
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 11 augustus 2018
Geverifieerde aankoop
Andreas
5,0 van 5 sterren Super Kasten!
Beoordeeld in Duitsland op 18 september 2019
Geverifieerde aankoop
A. Bohn
5,0 van 5 sterren Preis-Leistung ok!
Beoordeeld in Duitsland op 25 november 2018
Geverifieerde aankoop
Jürgen Zörner
5,0 van 5 sterren Gute Qualität zum fairen Preis 🥇
Beoordeeld in Duitsland op 26 december 2019
Geverifieerde aankoop