Leren handgrepen leren lussen cognac set 4 stuks 2,5x14cm | 6,5 cm lus lengte | meubelbeslag kast commode keuken met slotbouten


  • Set van 4 stuks
  • Staat mooi op ladekasten, kledingkasten en keukens

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Set van 4 leren lussen Cognac 2,5x14cm / 6.5cm luslengte. De cognac lederen lus is een van onze meest bestelde artikelen! Cognac is de meest populaire kleur vanwege zijn echte warme leerkleur. Past bij bijna elk kleurenschema en stijl. Scandinavische , industriële, vintage of trendy look. De leren lus Cognac S is mat en heeft een licht gevlekte leertekening. Omdat het een natuurproduct is kan de kleur verschillen van tekening/intensiteit per greep of leerhuid. De breedtemaat S leren lussen zijn subtiel aanwezig met hun strookbreedte van 2,5 cm en worden vaak besteld voor commodes, ladekasten, kledingkasten en keukens. De leren lussen zijn gemaakt van 2,5mm dik A kwaliteit leer van Nederlandse bodem en zijn daarom zeer sterk. Deze maat lussen 14 cm totale lengte / 6,5 cm luslengte staan mooi op lades van ongeveer 20cm hoogte of bijvoorbeeld de Hemnes Ikea Commode. Eventueel kan je met een strookje papier testen of deze maat mooi staat op jouw meubel. Al onze lussen worden met de hand op maat gemaakt. De gaatjes zitten op 1 cm van de bovenkant in het midden van het leer. Bevestiging van de leren lus: 1 slotbout M5x30mm met opdruk en moertje wordt GRATIS meegeleverd per lus. Door de slotbout door beide gaatje te doen en aan de achterzijde van het meubelfront vast te draaien met het moertje wordt de lus bevestigd. (dubbelgevouwen). Het gaatje moet 0,5cm/M5 zijn voor de slotbout. Eventueel moet u het bestaande gaatje uitboren als deze te klein is of eerst vullen als deze te ruim is.

Wettelijke disclaimer

Let op voor kleine onderdelen bij kleine kinderen


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies