€ 60,00
Op voorraad.
€ 60,00 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 60,00
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Draadloze deurbel, 1080p ...

Draadloze deurbel, 1080p HD huisdeurbel, draadloos, waterdicht, met klokkenspel, deurbel en 16G-geheugenkaart, bewegingsdetectie, visuele camera, deurbel

1,0 van 5 sterren 2 beoordelingen

Was: € 67,96
Prijs: € 60,00
Je bespaart: € 7,96 (12%)
Prijzen zijn inclusief btw.
UBox APP

Je aankoop verbeteren

  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • 1080p HD 2-weg videogesprek: de intelligente wifi-deurbel ontvangt direct meldingen wanneer iemand op de deurbel van je camera drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Hij kan de frontdynamiek duidelijk opnemen en je kunt in real-time spreken.
 • No Distance Limited UBox App-monitor: je kunt de draadloze video-deurbel bedienen, ongeacht hoe ver je ook bent. De externe deurbel is licht weerbestendig.
 • Nachtzicht Ultraheldere en intelligente bewegingsdetectie: deze draadloze deurbelcamera kan intelligentere beelden intelligent optimaliseren. Hij schakelt de dag- en nachtmodus automatisch om, waardoor de identificatie van personen aan je deur wordt vergemakkelijkt.
 • Diefstal voor de veiligheid thuis voorkomen: als iemand je wifi-deurbel in lastig opzicht verwijdert, klinkt er een alarm. Activeer de melding wanneer meldingen aan de deurbel van je camera worden ingedrukt of er beweging wordt gedetecteerd. Goed voor de veiligheid thuis
 • Instelbaar volume: 52 soorten polyfone beltonen en 4 soorten volumeregelaars met 10-110 dB volume, draagbaar en modieus design, perfect voor indoor dingdong-klokkenspelletjes.
 • 16 GB geheugenkaart en cloudopslag: met de 16 GB geheugenkaart en de eerste 30 dagen gratis cloudopslag kunnen videoinformatie worden opgeslagen om een onderzoek te vergemakkelijken. De afdekking wordt automatisch herhaald, zonder dat deze handmatig moet worden verwijderd
 • Eenvoudige bediening en installatie: verbind je video-deurbel via de U-Box-app met wifi en bevestig deze met de meegeleverde gereedschappen aan de muur. De drukknop kan met schroeven op het deurkozijn worden bevestigd of met dubbelzijdige plakbanden worden bevestigd.

Koop het met

 • Draadloze deurbel, 1080p HD huisdeurbel, draadloos, waterdicht, met klokkenspel, deurbel en 16G-geheugenkaart, bewegingsdetec
 • +
 • Ring Video Doorbell | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie (2. gen) | Inclusief proefabo
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Stijlnaam:UBox APP

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Stijlnaam:UBox APP

1080p HD-videodeurbel met functies waarmee je vanaf je telefoon, tablet of pc iedereen kunt zien, luisteren en met iedereen kunt spreken.


Productbeschrijving fabrikant

Video-deurbel.

1080p HD video deurbel.

Zie gewoon wat er thuis gebeurt.

1080p HD-video. Met de video-deurbel kun je bezoekers aan je huisdeur zien, horen en met hen spreken.

De video-deurbel 3 Plus bevat functies zoals instelbare bewegingszones, inclusief de toegevoegde dichtingszone, die verkeerde meldingen vermindert.

Dualband wifi-connectiviteit (2,4 en 5,0 GHz).

Met de geavanceerde 4-seconden-pre-roller, waarmee je kunt zien wat er gebeurd is voordat er beweging is gedetecteerd, weet je altijd wie voor je deur staat.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

1,0 van 5 sterren
1 van 5
2 wereldwijde beoordelingen
5 sterren 0% (0%) 0%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster
100%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 4 maart 2021
Stijlnaam: UBox APPGeverifieerde aankoop
Klantafbeelding
1,0 van 5 sterren GEEN ACCU MAAR DURE BATTERIJEN
Door jeroen op 4 maart 2021
KOOP DIT NIET,IN DE BESCHRIJVING STAAT DAT ER EEN INGEBOUWDE ACCU IN DE BEL ZIT MAAR DAT KLOPT NIET.ER MOETEN 18650 BUTTON TOP BATTERIJEN IN DIE GEMIDDELD 18 EURO PER STUK ZIJN ER MOETEN ER 2 IN EN DAN NOG EEN OPLADER VAN GEMIDDELD 30 EURO....DUS REKEN ER NOG MAAR EEN GOEDE 60 EURO BIJ OM DE BEL WERKEND TE KRIJGEN. AMAZON.NL VERONTSCHULDIGD ZICH MAAR KOMT IN NIKS TEGEMOET MET BETREKKING TOT DE BATTERIJEN.....MIJN ADVIES IS,LEKKER DOORZOEKEN NAAR EEN BEL WAAR WEL ECHT EEN ACCU IN ZIT,CHECK HET WEL EERST WANT VERTROUW DE BESCHRIJVING BIJ AMAZON.NL NIET!!
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding
5 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 10 april 2021
Stijlnaam: UBox APPGeverifieerde aankoop