Nederlandse taal niet beschikbaar. Engels UK is de aanbevolen taal. Dit product wordt alleen naar Nederland verzonden.

Echo en Echo Dot internationale versies zijn beschikbaar voor verzending naar België op Amazon.fr.

€99,99
GRATIS Bezorging zaterdag, 28 mei. Bestel binnen 22 u 41 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 99,99","priceAmount":99.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"99","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"uNxpss1ZS5unPK11nF7gulOP7PhLlITJegkmGXV5qCZoP9VipsQU4dxBufMhrDEmcHfnR4DIDTG3RrXnAz%2Bx2JlOyD6%2BAQ%2B8xEPzAAgT8%2BNL7%2FnKMT2zTJmcnldp49TP2AjoUQhK3aTiptGIXfNdV42%2BDajuQU1J","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 99,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 99,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Echo (4e generatie) Inter...
Je hebt dit gemarkeerd als een cadeau, dus het wordt niet gekoppeld aan je account. Als je een koppeling wilt maken naar je account, schakel je eerst de optie „Dit is een cadeau” uit
Account koppelen is niet beschikbaar bij het bestellen van meer dan $PREREG_MAX_QUANTITY van dit apparaat.

Echo (4e generatie) Internationale versie | Met premium sound, smart home hub en Alexa | Antraciet | Nederlandse taal niet beschikbaar

4,2 van 5 sterren 52 beoordelingen

€99,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Maak kennis met Echo – Echo (4e generatie) maakt verbinding met Alexa, een in de cloud gebaseerde spraakdienst, om muziek af te spelen, timers en alarmen in te stellen, compatibele Smart Home-apparaten te bedienen en meer.
  • Aanbevolen taal – Engels UK is de aanbevolen taal om toegang te krijgen tot Skills en voor een optimale muziekervaring. Aanbieders van muziekstreams, de Alexa-App en klantenservice zijn alleen beschikbaar in het Engels. Nederlands is niet beschikbaar.
  • Beheer je entertainment met je stem – stream muzieknummers van Amazon Music Unlimited, Spotify en TuneIn. Echo levert heldere hoge tonen, dynamische middentonen en een diepe bas voor een vol, gedetailleerd geluid dat zich automatisch aanpast aan elke ruimte.
  • Klaar om te helpen – vraag Alexa om muziek af te spelen, vragen te beantwoorden, het NOS-nieuws en internationale zenders af te spelen, het weer te delen, alarmen in te stellen, compatibele smart home apparaten te beheren en meer.
  • Smart Home eenvoudig gemaakt – met de ingebouwde hub kun je eenvoudig compatibele Zigbee-apparaten instellen voor spraakbediening van verlichting en stekkers.
  • Beschikbaarheid van functies - sommige Alexa-functies worden mogelijk niet ondersteund in jouw land, waaronder Alexa Guard, Amazon Kids en In Skill Purchases.
  • Ontworpen om je privacy te beschermen – gebouwd met meerdere lagen van privacy-bescherming en -controle, waaronder een Microfoon Uit-knop waarmee de microfoons elektronisch worden uitgeschakeld.

Belangrijke informatie:

Bepaalde Alexa Skills en functies zijn mogelijk niet in alle landen en talen beschikbaar, kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Ontworpen om je privacy te beschermen

Ontworpen om je privacy te beschermen

Alexa- en Echo-apparaten zijn gebouwd met meerdere lagen privacy-bescherming. Smart Echo-luidsprekers hebben een Microfoon Uit-knop waarmee de microfoons elektronisch worden uitgeschakeld. Je hebt ook controle over je spraakopnamen en kunt ze op elk gewenst moment bekijken, beluisteren of verwijderen. Meer informatie over privacy.

Eenvoudig in te stellen en te gebruiken

Step 1

1.

Plug Echo in. Maak verbinding met het internet via de Alexa-app.

Step 2

2.

Vraag Alexa gewoon naar muziek, weer, nieuws en meer.

Step 3

3.

Voor een eenvoudige installatie met compatibele Smart Home-apparaten zeg je “Alexa, discover my devices”.

Elke dag is een Dag van de Aarde

Je hoeft geen milieuwetenschapper te zijn om duurzame keuzes te maken. We hebben duurzaamheid geïntegreerd in het ontwerp van dit apparaat. Hier volgt hoe:

Materials

Materialen

50% van de gebruikte kunststoffen zijn gerecyclede kunststoffen. 100% van de gebruikte stof is afkomstig van gerecycled materiaal na consumptie. 100% van het gebruikte aluminium is gerecycled spuitgietaluminium. Inclusief apparaat, kabel en adapter.

Renewable Energy

Schone energie

Amazon bouwt nieuwe wind- en zonneparken om schone energie te produceren, die gelijk is aan de elektriciteit die door dit apparaat wordt gebruikt.

Packaging

Verpakking van het apparaat

99% van de verpakking van dit apparaat is gemaakt van houtvezelmaterialen uit verantwoord beheerde bossen of gerecyclede bronnen.

Low Power Mode (Wall Powered Devices)

Laag Verbruik-modus

Om het energieverbruik te verminderen, gaat dit apparaat in de Laag Verbruik-modus wanneer het inactief is. De Laag Verbruik-modus is niet beschikbaar voor bepaalde gebruikersconfiguraties. Zie voor meer informatie Beperkingen in de Laag Verbruik-modus.

Vergelijk Echo-apparaten

Prijs Vanaf: € 59,99 Vanaf: € 99,99
Beoordelingen 4,4 van 5 sterren (138) 4,2 van 5 sterren (52)
Alexa ingebouwd Ja Ja
Luidsprekers 41 mm naar voren gerichte luidspreker 76 mm woofer en dubbele 20 mm tweeters
Geluidsinvoer/-uitvoer 3,5 mm audiolijnuitgang 3,5 mm audiolijningang en -uitgang
Dolby-technologie - Dolby audio
Ingebouwde Zigbee smart home-hub - Ja

Technische gegevens

Echo

Echo

Afmetingen

144 x 144 x 133 mm

Gewicht

970 gram. De werkelijke grootte en het gewicht kunnen per fabricageproces variëren.

Wifi-connectiviteit

Dual-band wifi ondersteunt 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 en 5 GHz) netwerken. Ondersteunt geen verbinding met ad-hoc- (of peer-to-peer-) wifi-netwerken.

Smart Home-connectiviteit

Ingebouwde ZigBee Smart Home-hub ondersteunt ZigBee-lampen, -sensoren, -stekkers en -schakelaars in de muur.

Bluetooth-connectiviteit

A2DP-ondersteuning (Advanced Audio Distribution Profile) voor audiostreaming van je mobiele apparaat naar Echo of van Echo naar je Bluetooth-luidspreker. AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) voor spraakbesturing van aangesloten mobiele apparaten. Handsfree spraakbesturing wordt niet ondersteund voor Mac OS X-apparaten. Direct beheer van BLE Mesh. Bluetooth-luidsprekers waarvoor pincodes zijn vereist, worden niet ondersteund.

Audio

76,2 mm neodymium woofer en 2 x 20 mm tweeters.

Systeemvereisten

Echo is klaar om verbinding te maken met je wifi. De Alexa-app is geschikt voor Fire OS-, Android- en iOS-apparaten en is ook toegankelijk via je webbrowser. Ondersteunde besturingssystemen. Bepaalde Skills en diensten kunnen een abonnement vereisen of andere kosten met zich meebrengen.

Toegankelijkheidsfuncties

De Alexa-app en producten die geschikt zijn voor Alexa bevatten verschillende functies voor klanten met toegankelijkheidsbehoeften op het gebied van zicht, gehoor, mobiliteit en spraak. Vind hier meer informatie over Alexa-toegankelijkheid.

Garantie en service

Amazon Echo (4e generatie) wordt verkocht met een beperkte garantie van één jaar die door de fabrikant wordt verstrekt. Als je consument bent, is de beperkte garantie een aanvulling op je consumentenrechten en die brengt deze rechten op geen enkele wijze in gevaar. Dit betekent dat je nog steeds aanvullende rechten hebt, zelfs nadat de beperkte garantie is verlopen (klik hier voor meer informatie over je consumentenrechten). Het gebruik van Amazon Echo is onderworpen aan de voorwaarden die hier worden gevonden.

Inbegrepen in de doos

Echo (4e generatie), voedingsadapter (30 W) en snelstartgids (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).

Generatie

Echo 4e generatie (uitgave 2020)

Privacyfuncties

Activeringswoord-technologie, streamingindicatoren, Microfoon Uit-knop, de mogelijkheid om je spraakopnamen te bekijken en te verwijderen, en meer. Bezoek de pagina Alexa, Echo-apparaten en jouw Privacy om te ontdekken hoe Alexa- en Echo-apparaten zijn ontworpen om jouw privacy te beschermen.

Talen

Alexa spreekt Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans (aanbevolen taal voor toegang tot Skills: UK Engels)

Software-beveiligingsupdates

Dit apparaat krijgt gegarandeerde software-beveiligingsupdates tot ten minste vier jaar nadat het voor het laatst als nieuw apparaat op onze websites te koop was. Lees hier meer over deze software-beveiligingsupdates. Als je al een Amazon Echo hebt, ga dan naar Content en apparaten beheren voor specifieke informatie over je apparaat.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,2 van 5 sterren
4,2 van 5
52 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 12 december 2020
39 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 16 november 2020
19 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 6 december 2020
9 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 23 oktober 2021
4 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 4 juni 2021
Beoordeeld in Nederland op 29 december 2020
9 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 1 maart 2021
5 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 17 maart 2022